+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Bulgaria

Date

25 - 27 Apr 2024
Expired!

Springtime Transformation: Yoga Retreat in Bulgaria

Salutare,

Suntem Marina și Dan și suntem foarte entuziasmați să organizăm acest retreat împreună, în Bulgaria. Am găsit o locație genială în mijlocul naturii, ideală pentru această renaștere, regenerare și eliberare de întunericul iernii. Primăvara, asociată elementului lemn cu care vom lucra, ne îndeamnă la expansiune, creștere și transformare. Vom experimenta toate acestea cu ajutorul practicilor din yoga, sound healing și reiki. Acest retreat oferă nu doar o resetare de la agitația orașului și rutina zilnică, ci oferă timp pentru o conexiune profundă cu natura și cu sine.
Dacă simți că te-ai deconectat de natură, te simți lipsit/ă de energie vitală, dacă ești gata să lași greutățile și limitările în urmă sau pur și simplu ai nevoie de susținere, de odihnă, de timp pentru tine în această perioadă, acest retreat este pentru tine.
Vom avea clase de kundalini himalayan, plimbări în natură, stat în tăcere, sesiuni de sound healing, sharing circles și multe altele. Vom învăța să ascultăm și ne vom da voie să ne exprimăm cu adevărat, să avem încredere în ceilalți.

Ce vom face?
✨ practică yoga zilnică – incude mai multe stiluri: Kundalini Himalayan, Hatha Yoga, Yin Yoga
✨ morning meditation
✨ fire dance
✨ Sharing Circles
✨ sound healing
✨ crafting
✨ călărit si explorarea zonei
✨ grounding & forest bathing
✨ timp pentru tine

Ce vei obține în urma retreatului?
✨ mai multă vitalitate și claritate mentală
✨ echilibrarea stării de spirit
✨ te vei simți mai luminos/oasă și mai ușurat
✨ resetarea sistemul nervos
✨ împământare și conexiune profundă cu natura
✨ te vei simți mai plin/ă de viață și mai bine în pielea ta

Despre activitatile din cadrul retreatului:
Despre yoga in general
Yoga își are rădăcinile în înțelegerea profundă a experienței umane. Aceste tehnici au evoluat pe parcursul mileniilor și au traversat diverse civilizații, fiind ghidate de dorința de a trăi o viață sănătoasă, plină de bucurie și înțelepciune spirituală.
Pionierii yoga au modelat practicile lor pe observații meticuloase ale energiei și au investigat efectele diferitelor activități și mentalități asupra echilibrului acestei energii în fiecare individ. Yoga pune accent pe stimularea și reglarea acestei energii, care reprezintă în sine esența conștiinței umane. Astfel, yoga devine o călătorie de explorare interioară, orientată către echilibru și armonie, pentru a atinge un stadiu superior al conștiinței și bunăstării generale.

Despre yin yoga:
Yin yoga este o formă de yoga care se bazează pe conceptele și principiile medicinii tradiționale chineze (MTC). În yin yoga, posturile sunt ținute pentru peadrioe mai lungi de timp, în scopul de a întinde și a relaxa țesuturile conective din organism. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea circulației qi și la promovarea armoniei între trup, minte și spirit, care sunt concepte esențiale în MTC. În această clasă de yin vom explora elementul pământ, lucrând, în același timp, cu meridianele splinei și stomacului.

Despre meditatie:
Meditația este o practică veche de mii de ani, folosită inițial ca o cale de a înțelege forțele vitale mistice și sacre. Este o tehnică de înțelegere și control al mintii, care poate ajuta la eliminarea distragerilor și la îmbunătățirea capacității de concentrare. Practicarea meditației poate ajuta la reducerea stresului, la îmbunătățirea stării de sănătate emoțională și fizică, la o mai bună înțelegere a sine și la o mai bună conectare cu lumea din jurul tău.

Există diferite tipuri de meditație, cum ar fi meditația mindfulness, meditația concentrativă, meditația cu mantre, meditația Zen și meditația transcendentală. Fiecare dintre acestea poate avea beneficii specifice și poate fi mai potrivită pentru anumite persoane, în funcție de scopurile și nevoile lor individuale. Am ales să includem meditația ca o componentă importantă a retreatului, oferindu-ți oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile de meditație și șansa de a experimenta beneficiile sale în contextul practicii yoga.

Despre sound healinig:
Terapia prin sunet este o practică holistică care se bazează pe utilizarea sunetelor și a vibrațiilor pentru a ajuta la echilibrarea și sănătatea fizică, mentală și emoțională. Aceasta poate include utilizarea instrumentelor muzicale precum gongurile, bolurile tibetane, tobe șamanice, clopoței și altele pentru a crea o experiență de meditație sonoră. Acestea pot ajuta la reducerea stresului, la îmbunătățirea somnului, la creșterea conștientizării și la echilibrarea emoțiilor.

Despre Hatha Yoga

Hatha yoga poate fi considerat un termen umbrelă pentru a descrie multe dintre cele mai comune forme de yoga predate astăzi în Occident. Cu acest tip de yoga, îți miști corpul încet și în mod deliberat în diferite ipostaze care îți provoacă forța și flexibilitatea, concentrându-te în același timp pe relaxare și mindfulness. Asanele sau pozițiile yoga din Hatha yoga pot fi adaptate pentru toate nivelele de abilitate, de la începători la avansați.
Denumirea vine de la cuvântul sanscrit Hatha, care înseamnă „energic” sau „puternic”, dar care este și o referință la „ha tha”, adică la Soare (Ha) și la Lună (Tha). Hatha Yoga presupune echilibrul dintre principiul masculin (ha) și cel feminin, pasiv (tha).

Sattva Kundalini Himalayan
Sattva Yoga reprezintă o abordare completă și complexă a practicii yoga. Este o practică transformatoare, o modalitate de a te cunoaște pe tine însuți, de a te vindeca și de a evolua. Are tot ceea ce ai nevoie pentru a evolua rapid, pentru a curăța vechile tipare și pentru a te vindeca și a atinge iluminarea. Este o practică autentică, holistică și integrativă care transformă profund individul. Este ancorată în Tradițiile Vedantice și Tantrice ale Himalayei. Este mai mult decât o simplă practică yoga pe saltea, implicând și acționând asupra tuturor aspectelor vieții unei persoane. Aceasta implică iubire necondiționată, curaj și încredere.
Practica Yoga Sattva include kriya kundalini, meditație, lucrul cu respirația, ritualuri sacre, practici de inițiere avansate, hatha/vinyasa, lucru în pereche, Shiva – Shakti, Naada, Mantra și cunoștințe și înțelepciune supreme.

Despre pranayama:
Pranayama este o ramură a practicii yoga care implică controlul și manipularea respirației. Cuvântul „pranayama” este compus din două cuvinte „prana” care înseamnă forță vitală și „ayama” care înseamnă control sau reglare. Practica își propune să echilibreze și să armonizeze energia corpului prin tehnici de respirație controlată. Pranayama include o varietate de tehnici. Îmbunătățește funcția respiratorie, crește claritatea mentală, reduce stresul și anxietatea și îmbunătățește bunăstarea generală. Pranayama este adesea folosit ca instrument de pregătire a corpului și a minții pentru meditație.

Unde va avea loc retreatul?
Bedouin Forest Residence – Bulgaria
Sevlikrvo, Gabrovo, Bulgaria
Bedouin Forest Residence, este amplasat într-un loc de poveste, la marginea păduri, având râul chiar în fața cabanei. Această locație ne pune la dispoziția camere duble pentru adulți, bai, bucătărie complet utilată, living, terasă și loc special amenajat pentru clasele de yoga afară. În plus, locația dispune și de corturi de tip glamping, în cazul în care ne strângem mai mulți decât am anticipat.

Programul retreatului:
Joi:
13:00– 14:00 Primirea Participantilor
15:00– 17:00 Pranz
17:00 – 18:00 – Sesiune Yoga
19:30 – 21:00 – Cina
21:00 – 22:00 – Sound Healing

Vineri:
07:00 – 09:00 – Kundalini Himalayan
09:30 – 10:30 – Mic Dejun
11:00 – 12:30 – Timp în natură – Observare în tăcere
14:00 – 15:00 – Pranz
15:15 – 17:15 – Plimbare în pădure sau Echitație
18:00 – 19:00 – Breathwork & Meditation
19:30 – 20:30 – Cina
21:00 – 22:00 – Foc de tabără & Dans Șamanic

Sâmbătă:
07:00 – 09:00 – Kundalini Himalayan
09:30 – 10:30 – Mic Dejun
11:00 – 13:30 – Crafting & Outdoor Games
14:00 – 15:00 – Pranz
15:30 – 17:30 – Plimbare în natură
19:30 – 20:30 – Cina
21:00 – 24:00 – Sharing Circle + Sound Healing night

Duminică:
07:00 – 08:30 – Morning Practice
09:00 – 10:00 – Mic Dejun
10:30- 11:00 Ceremonie de incheiere
11:00 La revedere

Cum ajungem la Retreat:

Cu mașina personală sau ride share, aproximativ 4 h din București. Ne vom organiza înainte de retreat și vom împărți locurile în mașini în funcție de locațiile din care venim.

Cât costă?
Early bird până pe 8 martie : 3250 lei – preț în cameră dublă/triplă
După 9 martie : 3750 lei – preț în cameră dublă

Cum mă înscriu?
Prin completarea formularului: și plata avansului de 1000 lei.
Pentru mai multe detalii și informații legate despre plată și factură contactează-ne.

Facilitatori:

Marina Peteoaca – Yoga Teacher, Energy Healer
Văd menirea mea ca profesor de yoga în a aduce oamenii împreună și în a-i ghida spre o înțelegere mai profundă a propriei autenticități, eliberându-i de concepții preconcepute. Învățăturile mele cuprind Hatha, Yin și yoga Kundalini Himalayan. În plus, integrez Reiki și terapia prin sunet în sesiuni, creând astfel o experiență holistică și transformatoare pentru toți participanții.

Dan Nistor – Sound Healing Facilitator
Cred cu tărie în incredibilul potențial de vindecare pe care îl au sunetele. În timpul sesiunilor pe care le facilitez, las vibrațiile armonioase ale diverselor instrumente să mă învăluie, creând o atmosferă unică și terapeutică. Legătura specială pe care o am cu gongurile adaugă o notă suplimentară călătoriei noastre transformaționale pe care o vom începe împreună.

Marina Peteoaca. Instructor Yoga

Organizer

Marina Peteoaca. Instructor Yoga
Email
marina.peteoaca@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=23

Eu sunt Marina, o iubitoare de viață, de frumos, de oameni, de îmbrățișări, de experiențe noi și aventuri, de spiritualitate și evoluție, de yoga, de mișcare, de nutriție și sănătate. Sunt profesor de yoga acreditat (200h) și tehnician nutriționist (curând și coach în nutriție). Sunt onorată să fiu Yoga Assistant Master Trainer la Fitness Scandinavia, să suțin clase de yoga și programe de nutriție online. În ultimii 2 ani m-am bucurat de experiența de a preda yoga într-un mediu international, într-un resort din Creta, precum și de experiența de a preda în cadrul unui festival de yoga în Grecia. A deveni profesor de yoga și practicant dedicat a fost o experiență care mi-a schimbat viața. Am folosit aceste puternice instrumente de yoga și meditație în primul rind pentru a mă vindeca și a deveni mai bună la a trăi, pur și simplu, astfel încât să pot oferi mai departe din energia și cunpștințele mele celor din jur. Yoga m-a ajutat să ma reconectez cu adevărat la puterea din interior, m-a ajutat să-mi inving temerile, să am încredere în mine, să mă accept așa cum sunt și să-mi asum rolul de creator al propriei vieți. Stilul meu de yoga este unul holistic, lucrez atât în plan fizic, cât și emotional, mental și energetic, incluzând în practică asane, tehnici de respirație, tehnici de curățare la nivel energetic, meditație și tehnici de relaxare.

Other Organizers

Dan Nistor. Facilitator Sound Healing
Dan Nistor. Facilitator Sound Healing
Email
danutz.nistor@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=415

Cred cu tărie în puterea vindecătoare a sunetelor. În timpul sesiunilor pe care le conduc, permit vibrațiilor instrumentelor să creeze o atmosferă terapeutică. Legătura mea specială cu gongurile adaugă o notă specială călătoriei noastre transformaționale.

Date

25 - 27 Apr 2024
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Bulgaria
Marina Peteoaca. Instructor Yoga

Organizer

Marina Peteoaca. Instructor Yoga
Email
marina.peteoaca@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=23

Eu sunt Marina, o iubitoare de viață, de frumos, de oameni, de îmbrățișări, de experiențe noi și aventuri, de spiritualitate și evoluție, de yoga, de mișcare, de nutriție și sănătate. Sunt profesor de yoga acreditat (200h) și tehnician nutriționist (curând și coach în nutriție). Sunt onorată să fiu Yoga Assistant Master Trainer la Fitness Scandinavia, să suțin clase de yoga și programe de nutriție online. În ultimii 2 ani m-am bucurat de experiența de a preda yoga într-un mediu international, într-un resort din Creta, precum și de experiența de a preda în cadrul unui festival de yoga în Grecia. A deveni profesor de yoga și practicant dedicat a fost o experiență care mi-a schimbat viața. Am folosit aceste puternice instrumente de yoga și meditație în primul rind pentru a mă vindeca și a deveni mai bună la a trăi, pur și simplu, astfel încât să pot oferi mai departe din energia și cunpștințele mele celor din jur. Yoga m-a ajutat să ma reconectez cu adevărat la puterea din interior, m-a ajutat să-mi inving temerile, să am încredere în mine, să mă accept așa cum sunt și să-mi asum rolul de creator al propriei vieți. Stilul meu de yoga este unul holistic, lucrez atât în plan fizic, cât și emotional, mental și energetic, incluzând în practică asane, tehnici de respirație, tehnici de curățare la nivel energetic, meditație și tehnici de relaxare.

Other Organizers

Dan Nistor. Facilitator Sound Healing
Dan Nistor. Facilitator Sound Healing
Email
danutz.nistor@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=415

Cred cu tărie în puterea vindecătoare a sunetelor. În timpul sesiunilor pe care le conduc, permit vibrațiilor instrumentelor să creeze o atmosferă terapeutică. Legătura mea specială cu gongurile adaugă o notă specială călătoriei noastre transformaționale.

5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language