+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Thassos - Grecia

Date

21 - 27 May 2023
Expired!

RELAX & RECHARGE – Retreat de Qigong si Thai Yoga

La sfârșit de primăvară vă invitam sa participați la un retreat de relaxare și energizare la malul Mării Egee, prin conexiunea cu natura generoasă a insulei Thassos și prin practici energetice precum Qigong, Tai Chi și Thai Yoga.

Retreat-ul va începe duminică seara (respectiv 21 mai, ziua sosirii ) și se va încheia sămbătă pe 27 mai, după sesiunea de dimineața. Vom avea zilnic cel puțin trei ore de practică, împărțite în două sesiuni, de dimineața și de seară, iar în unele zile vom avea câte un atelier după micul dejun. Ne dorim ca fiecare dintre noi să revină după această experiență mai odihnit și energizaț, mai iubitor, mai optimist și mai inspirat.

DESPRE PRACTICI:
☀️ ︎ Qigong și Tai Chi (Taijiquan) sunt practici străvechi chinezești, menite să ne ajute să dobândim și să cultivăm starea de sănătate și vitalitate, să ne îmbunătățim capacitațile fizice și intelectuale și în același timp să ne cunoaștem natura proprie, să avem mai multă înțelepciune, deschidere către viață, entuziasm, intuiție, energie creatoare. Vom îmbina forme de mișcare blândă, însoțite de tehnici de vizualizare și tehnici de respirație cu tehnici meditative (relaxare, creștere a energiei, stimulare a circulației qi-ului pe meridiane, exerciții de vizualizare), tehnici prin care se armonizează toate aspectele ființei: fizic, emoțional, energetic, spiritual.
☀️ ︎ Practică de încălzire fizică și pregătire mentală inspirată din tradiția artelor marțiale thailandeze.
☀️ ︎ Ruesri Dat Ton, denumită generic Thai Yoga, este o practicată fizică, mentală și spirituală ce face parte din medicina tradițională thai, alături de masajul thai (Nuad Boran) sau medicina herbalistă. Thai Yoga este o formă de meditație prin mișcare și o exersare individuală energizantă, prin care putem contribui la susținerea și reechilibrarea organismului, la reajustarea posturii și ne putem bucura de o stare de spirit mai elevată. După o sesiune de Thai Yoga abordăm viața cu mai multă energie, entuziasm și optimism. Exercițiile Thai Yoga au beneficii pentru întregul corp fizic, dar și pentru sănătatea mentală și emoțională. Activarea corpului fizic ne aduce atenția spre centrul ființei noastre, ajutându-ne să ne cunoaștem mai bine pe măsură ce ne explorăm emoțiile, detașându-ne de gânduri și de „zgomotul” mental.

Un program tipic Reusi Dat Ton ne oferă exerciții de respiratie și automasaj, exerciții dinamice și posturi specifice, tehnici de vizualizare și meditație. În general, vom executa exercițiile coordonat cu un anumit tip de respirație (se inspiră profund, se menține 3 secunde, atât cât se menține și postura, apoi se expiră revenindu-se la poziția de început). În acest fel aducem energie în corp și o direcționăm în anumite părți ale corpului. O altă particularitate este aceea că dinamica exercițiilor permite corpului să susțină doua tipuri de acțiuni: în timp ce o parte este flexată sau întinsă, cealaltă este complet relaxată; astfel se echilibrează energia de pe canalele cu care se lucrează, ducând în cele din urmă la armonia întregului din punct de vedere fizic, emoțional, energetic.

☀️ ︎ Ateliere: Tehnici terapeutice de masaj Thai (Nuad Boran) prin acupresură, compresii, mobilizări și elongații. Vom face împreună tehnici de automasaj facial, tehnici de masaj al capului și al umerilor, prin practici solo și în perechi.
☀️ ︎ Atelier: Tehnici de qigong pentru ochi
☀️ ︎ Atelier: Artă neurografică
☀️ ︎ Atelier: Yin Yoga
și alte surprize.

DESPRE NOI:
Dana Mîrza, instructor Qigong și Tai Chi stilul Yang tradițional, Teacher autorizat Zhineng Qigong

Irina Smaranda, terapeut Bodywork, trainer certificat de Masaj Thai Traditional (tradiția Lanna), instructor Thai Yoga

​CAZARE:
Vom sta în locul care ne găzduiește deja de doi ani, la Lysistrata Bungalows. Bungalow-urile pot găzdui una, două sau chiar trei persoane (dacă cineva vrea să vină cu familia), având un pat dublu și unul de o persoană. Fiecare căsuță are baie proprie, chicinetă complet echipată, inclusiv frigider și în față un mic patio de unde se pot vedea marea și/sau grădina cu flori, smochini și maslini. Pentru cei care vin cu mașina proprie, există parcare privată.

Mesele nu sunt incluse; ne putem pregăti unele mese la cazare și ne putem bucura de bucătăria insulei la una din multele terase aflate la mică distanță de noi sau prin locurile în care ne vom plimba.

TARIFE:
400 eur/ persoana pentru varianta cu 2 pers/bungalow (un pat simplu și un pat matrimonial)
(plata în două tranșe: 200 eur până pe 11 aprilie, restul de 190 de eur până pe 9 mai).
580 eur/ persoana pentru varianta cu o pers/bungalow (un pat simplu și un pat matrimonial)
(plata în două tranșe: 200 eur până pe 11 aprilie, restul de 380 de eur până pe 9 mai).

Sunt incluse:
– Cazare 6 nopți în camera cu baie proprie și chicinetă complet echipată, în regim single sau twin;
– Organizare;
– Practica zilnică de minim trei ore (Qigong, Thai Yoga, ateliere) cu Dana Mirza și/sau Irina Smaranda;
Nu sunt incluse: mese, transport, asigurare medicala, cheltuieli personale.

NUMĂR DE LOCURI: minim 10, maxim 16.

* Retreat-ul se va ține pentru un grup de minim 10 persoane.
* Transportul nu este inclus. Există posibilitatea de a veni cu avionul (aeroporturi apropiate: Salonic, Kavala) sau cu mașina personală, caz în care vom facilita gruparea pe mașini în săptămânile dinainte de plecare.

Vă rugăm să precizați la înscriere dacă puteți lua în mașină și alți participanți; în cazul acesta beneficiați de 30 euro reducere. În cazul în care nu veniți cu mașina personală, să specificați și acest lucru.

* În cazul în care organizatorul anulează stagiul, avansul va fi returnat integral. În cazul în care renunțați la a participa la retreat după 01.05.2023, avansul de 200 de eur nu va fi returnat.

Dana Mirza. Profesor Tai Chi & Qigong

Organizer

Dana Mirza. Profesor Tai Chi & Qigong
Email
danamirza@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=66

DANA MÎRZA, inițiator al proiectului Five Elements, instructor Tai Chi și Qigong, Teacher autorizat Zhineng Qigong Level 1. Dana a studiat și continuă să studieze Zhineng Qigong la școala Daohearts din China, profesorii săi fiind elevi direcți ai Maestrului Pang Ming. O sursă importantă și continuă de inspirație – în acest proiect și în viață în general – o constituie și natura, în toate formele ei, călătoriile, cunoașterea altor culturi, artele vizuale și muzica, prietenii deosebiți pe care îi am și nu pe ultimul loc, elevii, cărora le sunt recunoscătoare, așa cum le sunt și ghizilor și profesorilor mei.

Date

21 - 27 May 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Thassos - Grecia
Dana Mirza. Profesor Tai Chi & Qigong

Organizer

Dana Mirza. Profesor Tai Chi & Qigong
Email
danamirza@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=66

DANA MÎRZA, inițiator al proiectului Five Elements, instructor Tai Chi și Qigong, Teacher autorizat Zhineng Qigong Level 1. Dana a studiat și continuă să studieze Zhineng Qigong la școala Daohearts din China, profesorii săi fiind elevi direcți ai Maestrului Pang Ming. O sursă importantă și continuă de inspirație – în acest proiect și în viață în general – o constituie și natura, în toate formele ei, călătoriile, cunoașterea altor culturi, artele vizuale și muzica, prietenii deosebiți pe care îi am și nu pe ultimul loc, elevii, cărora le sunt recunoscătoare, așa cum le sunt și ghizilor și profesorilor mei.

5.0
Based on 374 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 374 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language