+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

5:00 PM - 11:00 PM

Location

> Sambodhi | SALA 1

Date

06 Jan 2024
Expired!

Hai la Ecstatic Dance cu Fire de Lumină

Fire de lumină te invită la dans responsabil și te învață cum să dansezi într-un mediu sigur energetic în armonie cu tine și cei din jurul tău.🥳

Știi deja că dansul înseamnă eliberare de energie și încărcare în același timp.
Dansul scoate la suprafață aspectele copilului interior,veselia, bucuria cât și aspectele nevindecate care se manifestă prin anumite emoții de frecvență joasă,de aceea este important să știi ce să faci cu aceste tipuri de energie.😉
Este important să conștientizezi că atunci când dansezi fără protecție energetică unele persoane din jurul tău te vampirizează și pun cordoane eterice în structurile tale care îți iau atât energia de frecvență joasă cât și cea de frecvență înaltă.
Unele din persoane nu sunt conștiente că pun aceste cordoane iar altele știu exact cum să te priveze de energie.
Se poate întâmpla ca după orice eveniment la care ai dansat să te simți epuizat sau cu disconfort emoțional și mental tocmai pentru că nu ai dansat cu protecție energetică.

Ce înveți și îti reamintești să faci înainte de a dansa 🥳
🎵✨
Înveți și îti reamintești cum să te protejezi energetic când dansezi și cum să alchimizezi energiile inorganice pe care le eliberezi prin dans fără a afecta câmpul de informație și pe cei din jurul tău .
🎵✨
Înveți și îti reamintești cum să filtrezi energetic sunetele kristice de cele antikristice.
Kristic înseamnă în armonie cu imprintul tău original de la Sursă după care este creat corpul de lumină și sunet care este împărțit în alte corpuri mai mici pe fiecare dimensiune.
🎵✨
Înveți și îți reamintești că nu ai nevoie de nici o plantă care să îți îndeplinească dorințele și că nu ai nevoie să invoci conștiința nici unei plante care să îți de-a energie să dansezi. Sunt exerciții de respirație care îți aduc energie în corp, respirația este un instrument de aceea este extrem de important să știi cum să o folosești.
🎵✨
Înveți și îți reamintești cum să ceri ghidarea de la sinele tău să îți aducă coduri de sunet kristice pentru o problemă la care ai nevoie de rezolvare și cânți cu noi aceste coduri în limbajul luminii.
🎵✨
Îți reamintim codurile de sunet de la cântecul constelației Orion prin care ți se activează chakra numărul 8 și prin care îți vin coduri de sunet care te conecteaza cu conștiința ta din dimensiunea a 8a.
Afli mai multe detalii despre acest cântec în cadrul evenimentului.
🎵✨
Cânți cu noi la diverse instrumente și te reconectezi cu sunetele tale interioare.
🎵✨🎁
Găsești un colț cu cadouri unde sunt tot felul de obiecte minunate pe care să le iei acasă sau pe care să le faci cadou și celorlalți.
🎵✨🌞Găsești portalurile de la Fire de lumină la care ai reducere de 10% plus cristale,magneți și stikere cu mandale și materiale scrise cu tehnici de lucru energetic prin care te folosești doar de conștiința ta, energia planetei și a Sursei.

🎵PROGRAM🎵
🙂Este recomandat să vii cu 30-40 de minute înainte de ora 17:00 pentru a-ți alege din cadourile oferite de noi și pentru a te familiariza cu locul.
🙂17:00 -Cercul de bun-venit
🙂17:15 -Informatii despre sunet și prezentare tehnici plus practicarea lor, despre cum să ne protejăm înainte de dans,cum să alchimizăm ceea ce emanăm ca energie în câmpul de informație pentru a fi în armonie cu cei din jurul nostru și cum să filtrăm sunetele kristice de antikristice.
🙂17:45 -Informații și tehnici practice despre cum să ne aducem prin respirație energie în corp înainte de dans și despre conștientizarea care ne aduce mesajul că nu avem nevoie de planta de cacao să ne ajute în îndeplinirea unei intenții sau să ne dea boost de energie (tot ce avem nevoie este deja în noi) .
🙂18:15 -Cântăm împreună în limbajul luminii Cântecul constelației Orion care ne reconectează la chakra nr.8(vei primii mai multe detalii despre acest cântec și ești liber să pui orice întrebări ai).
🙂18:30 Prezentare teoretică și practică despre cum să îți folosești propriile sunete în vindecare .
🙂18:45 Alex ne va cânta la hand pan câteva piese care ne ridică frecvența și ne dau avânt și curaj să ne pregătim de un jam session
🙂19:10 Un jam session prin care cântăm împreună la mai multe instrumente pentru a ne armoniza cu grupul și pentru a ne pregăti emoțional și mental de dans.
🙂20:00 Încălzirea corpului înainte de dans
🙂20:30-22:00
Dansăm și ne bucurăm de muzică conștienți de energia pe care o emanăm în câmpul de informație.

🥰CONTRIBUȚIA TA
✨150 Ron daca vii singur
✨100 de Ron dacă mai vii însoțit de altcineva
În acest preț sunt incluse toate tehnicile de lucru din cadrul workshopului pregătitor de dans cât și gustăricile și lichidele necesare unei bune hidratări înainte și în timpul dansului.

🤩REZERVĂ-TI LOCUL
Înscrierea se face completand formularul de mai jos.
¡Dacă numai poți ajunge îti mulțumim că ne anunți folosind link-ul de anulare din emailul de confirmare primit.😉
🌈Este indicat să ai cu tine haine lejere de dans și o pereche de ciorapi în plus pentru că este extrem de sănătos să dansezi desculț.

🌈🎵MUZICA
Sunetele care ne aduc vindecare și conștientizare sunt scoase la suprafață în câmpurile noastre de către Dj-ul Nicolovv-
Aici alfi mai multe detalii despre el🤩
👇 https://instagram.com/nicolovv_?igshid=MmVlMjlkMTBhMg==

💙Este extrem de important pentru sănătatea ta emoțională și mentală să dansezi într-un spațiu energetic curat și să știi cum să faci asta.🌈
Fire de lumină îți oferă un ecstatic dance altfel decât ești obișnuit până acum, pentru că este dreptul tău să te înconjori de oameni care îți ridică frecvența și vibrația atunci când dansezi🥳🎵

🌞Acest eveniment îți este extrem de util pe viitor când mergi oriunde la dans sau la evenimente printre oameni pentru că te învață cum să te protejezi energetic.
🌞Să dansăm responsabil și să ne încărcăm cu energie doar de la Planetă, Sursă și codurile de sunet .
Pentru mai multe detalii despre istoria dansului ecstatic și ce presupune mai exact accesează acest link
👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=737661208386668&id=100064283851825

🙂FACILITATORI
🩵Elyra Sâmânță Stelară
https://www.facebook.com/filip.ramona.940
🩵Cristina Mădălina
https://www.facebook.com/CristinaMadalina91
🩵 Ilyra Sămânță Stelară
https://www.facebook.com/ilyra939
🩵Mudab Badum
https://www.facebook.com/mudabadum
🩵 Ghiță Alexandru
https://www.facebook.com/ghita.alexandru.5

Elyra. Facilitator Krystic

Organizer

Elyra. Facilitator Krystic
Email
firedelumina@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=363

Buna mă numesc Elyra și la fel ca și tine am venit pe această planetă sa experimentez viața și să îmi îndeplinesc anumite misiuni pe care mi le-am ales la nivele mai înalte înainte de a ajunge aici. La fel ca orice om am trecut prin multe până să ajung să îmi aduc aminte de ce am venit pe această planetă. Așa că în această călătorie a mea de a-mi reaminti propria misiune mi-am reamintit cum să îmi accesez propria mea putere interioara folosindu-ma doar de aspectele mele multidimensionale și de energia Planetei și a Sursei. Și pentru că este perfect in natura umană să dea mai departe și celorlalți ceea ce lui îi face bine am ales sa reamintesc și celorlalți cum sa își aducă aminte de originea și misiunea lor. Sunt aici să îți scot la suprafață informații pe care tot tu pentru tine le-ai pastrat și te ghidz cum sa faci acest lucru fără apela la intermediari exteriori De aceea workshopurile mele au la baza tehnici de lucru prin care oamenii învață să își acceseze propriile instrumente din conștiința lor și anume, intenția, imaginația, respirația,sunetele cât și alte instrumente cu care reușesc să se vindece și să intre în conexiune mai buna cu matricea lor originală de suflet cat și cu celelalte părți ale lor din dimensiunile mai înalte. In paralel creez coduri de lumina și culoare care au ca rol ridicarea frecvenței privitorului. Pentru a vedea mai exact despre ce coduri este vorba acceseza siteul 👉 www.firedelumina.eu Pentru a vedea ce fel de tehnici de lucru practic cu mine și cu cei din jur intră pe canalul de Youtube Firedelumina Mă găsești și aici☺️ 👉Facebook ✨ Fire de Lumină 👉Tik Tok✨Elyrafiredelumina 👉 Instagram ✨Elyra Sămânță Stelară Îți mulțumesc și te iubesc 🌈🩵

Date

06 Jan 2024
Expired!

Time

5:00 PM - 11:00 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 1
Elyra. Facilitator Krystic

Organizer

Elyra. Facilitator Krystic
Email
firedelumina@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=363

Buna mă numesc Elyra și la fel ca și tine am venit pe această planetă sa experimentez viața și să îmi îndeplinesc anumite misiuni pe care mi le-am ales la nivele mai înalte înainte de a ajunge aici. La fel ca orice om am trecut prin multe până să ajung să îmi aduc aminte de ce am venit pe această planetă. Așa că în această călătorie a mea de a-mi reaminti propria misiune mi-am reamintit cum să îmi accesez propria mea putere interioara folosindu-ma doar de aspectele mele multidimensionale și de energia Planetei și a Sursei. Și pentru că este perfect in natura umană să dea mai departe și celorlalți ceea ce lui îi face bine am ales sa reamintesc și celorlalți cum sa își aducă aminte de originea și misiunea lor. Sunt aici să îți scot la suprafață informații pe care tot tu pentru tine le-ai pastrat și te ghidz cum sa faci acest lucru fără apela la intermediari exteriori De aceea workshopurile mele au la baza tehnici de lucru prin care oamenii învață să își acceseze propriile instrumente din conștiința lor și anume, intenția, imaginația, respirația,sunetele cât și alte instrumente cu care reușesc să se vindece și să intre în conexiune mai buna cu matricea lor originală de suflet cat și cu celelalte părți ale lor din dimensiunile mai înalte. In paralel creez coduri de lumina și culoare care au ca rol ridicarea frecvenței privitorului. Pentru a vedea mai exact despre ce coduri este vorba acceseza siteul 👉 www.firedelumina.eu Pentru a vedea ce fel de tehnici de lucru practic cu mine și cu cei din jur intră pe canalul de Youtube Firedelumina Mă găsești și aici☺️ 👉Facebook ✨ Fire de Lumină 👉Tik Tok✨Elyrafiredelumina 👉 Instagram ✨Elyra Sămânță Stelară Îți mulțumesc și te iubesc 🌈🩵

5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language