+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

2:00 PM - 5:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

28 Jan 2024
Expired!

Cum să începi regenerarea ADN-ului folosind știința Keylontică

Fire de lumină te invită la un workshop extrem de important pentru reamintirea originii tale în care vei afla multe informații teoretice și practice despre cum să îți regenerezi Adn-ul folosindu-te de știința Kelontică.🤩

TEHNOLOGIILE DE BIO-REGENERARE sunt instrumente care ne ajută să ne accelerăm expansiunea conștiinței prin stimularea naturală și blândă a șablonului ADN-ului personal, a energiilor Kundalini, Chakrelor și a vehiculului Merkaba.
Tehnicile de bio-regenerare sunt construite pe bazele științei morfogenetice Keylontice și mecanicii scalare avansate, așa cum este înțeleasă de rasele de evoluție superioară; acestea sunt paradigme ale științei nerecunoscute sau validate încă de paradigmele contemporane ale științei pământului.

Tehnologiile de bio-regenerare au fost predate ca „Cunoaștere comună” în cadrul Școlilor Ascensiunii ale culturilor umane avansate pre-antice și au fost utilizate ca practică standard în perioadele pre-antice.
Tehnologiile de Bio-Regenerare sunt construite pe legile naturale ale mecanicii undelor scalare și sunt aplicații specifice ale direcției energiei conștiente în cadrul șablonului de manifestare a corpului, care stimulează în activitate porțiunile latente ale Șablonului de Manifestare personală, ceea ce permite o avansare naturală, progresivă și accelerată a planului evoluționar organic personal al Șablonului Prematerie Omnipolar a Dimensiunii a 12-a.

Tehnicile de lucru din știința Keylontică creează simultan o accelerare subtilă, naturală, în cadrul sistemelor energetice împletite ale Șablonului de ADN, ale Sistemului Chakrelor, Câmpurilor Merkabei, energiilor Kundalini,ale conștiinței dimensionale superioare și ale anatomiei „Corpului Energetic Subtil”.

În paradigma Bio-Regenerării se spune că astfel de tehnici permit unui individ să afecteze funcția șablonului de undă scalară a corpului, lucrând co-creativ sub îndrumarea propriilor niveluri dimensionale superioare ale conștiinței individului.
Deoarece nivelurile dimensionale superioare ale identității personale și identitatea spirituală a Sufletului, guvernează procesul Șablonului de Manifestare personală, Tehnologiile Bio-Regenerării sunt complet sigure și naturale pentru designul organic al ființei umane.

Folosirea proceselor de Bio-Regenerare din perspectiva conștiinței pământești accelerează procesele naturale de energie și conștiință prin care identitatea superioară și identitatea pământească se integrează pentru a deveni una.
În culturile umane antice avansate acestea au reprezentat un atribut natural al expansiunii conștiinței în tărâmurile evoluției superioare și au ajutat la pregătirea biologică a oamenilor pentru trecerea prin Poarta Stelară, sau la Ascensiune.
Daca putem întelege că mintea umană este o forță energetică care generează continuu modele de unde scalare prin procesul GÂNDIRII, nu este greu de înțeles cum gândirea dirijată corect poate influența în mod direct funcția șablonului de manifestare a modelului scalar personal.

Toate gândurile servesc acestui scop și afectează direct starea observabilă a sistemului minte-corp-spirit și manifestarea evenimentelor din cadrul dramei vieții exterioare.
Gândurile sunt lucruri – configurații de unde scalare ale modelelor de vibrații multidimensionale ale radiațiilor bi-polare de energie electromagnetică, care formează modele specifice de frecvențe scalare în cadrul șablonului personal de manifestare.
Gândul nedirecționat creează modele haotice în Șablonul de Manifestare, în timp ce gândul direcționat prin intenție clară creează modele ordonate în Șablonul de Manifestare.

Gândul îndreptat cu intenție clară și cunoașterea structurii anatomiei corpului subtil este o formă foarte puternică a puterii scalare.
Modelele de frecvență energetică scalară pe care gândul le proiectează în Șablonul de Manifestare personală servesc ca instrucțiuni operaționale electromagnetice în cadrul Șablonului, afectând direct condițiile care vor fi îndeplinite în experiența manifestată.
Pentru a dezvolta abilitățile în procesul de manifestare cu mintea conștientă „intenționată” trebuie să ne familiarizăm mai mult cu „ limbajul ” undelor scalare, deoarece acesta este limbajul luminii și al sunetului, asupra căruia operează Șablonul de Manifestare.

„Limbajul undelor scalare” este „vorbit” prin formele spectrelor de undă specifice, forme care apar minții tridimensionale conștiente ca frecvențe de sunet , spectre de lumină sau culoare și forme sau simboluri .
Ceea ce percepem ca culoare sunt spectre specifice ale undelor de lumină cu radiații care au o lungime de undă măsurabilă și o semnatură de energie vibrațională specifică.
Folosind mintea conștientă pentru a direcționa cantități de culoare, selectăm conștient frecvențe scalare specifice pentru a le adăuga la Șablonul de Manifestare.

Atunci când folosim mintea conștientă pentru a crea imagini ale simbolurilor, specificăm în continuare dispunarea frecvențelor specifice, așa cum apar în Șablonul de Manifestare.
Formele simbolurilor (chiar și cele care compun alfabetele limbilor exterioare) reprezintă ghiduri de unde scalare și afectează direct contururile modelului de unde scalare a șablonului de manifestare.
Șablonul de Manifestare guvernează funcția corpului și a conștiinței în cadrul experienței manifestate, și astfel „ Limbajul undelor scalare” este mediul prin care obținem acces conștient la nivelul cauzal de manifestare .
Folosind culoarea și simbolul pentru a direcționa frecvența, creăm un model de energie care are o semnătură vibrațională specifică sau semnatură tonală de sunet, care interferează direct cu semnătura vibrațională a sunetului energetic a grilei scalare a Șablonului de Manifestare.

În tehnologia Bio-Regenerării, Culoarea și Simbolul sunt folosite pentru a direcționa aranjamente de ton scalar ale Șablonului de Manifestare, pentru a crea rezultate naturale, dorite în cadrul sistemului corp-minte-spirit.
Există multe complexități în cadrul procesului de manifestare conștientă pe care trebui să le înveți pentru a putea stăpânii pe deplin contururile spațiului, timpului și materiei.
Pasul de început este să înveți să dai o intenție de gândire mai bine reglată adică să dai o instrucțiune de programare a șablonului personal de manifestare.

Gândurile și imaginile redate în limbaj extern și simbolurile asociate tridimensional afectează celelalte straturi ale șablonului de manifestare, dar ele nu oferă instrucțiuni de manifestare la fel de bine reglate precum „ limbajele undelor scalare” ale imaginii de culoare și simbol, care direcționează contururile modelelor vibraționale ale Sunetului.
Stăpânirea spectrului interdimensional se dezvoltă progresiv pe măsură ce stăpânim nucleul șablonul original de limbaje de programare a culorii , simbolului și vibrației sunetului.

În tehnologiile minții, cum ar fi vizualizarea creativă și afirmarea verbală, abilitățile de început în programarea șablonelor scalare sunt dezvoltate prin utilizarea imaginilor încărcate emoțional și a modelelor de sunet precise în limbajul cu care suntem obișnuiți, ca metode de a începe să obținem controlul conștient asupra proceselor de manifestare personală.
Tehnologiile de bio-regenerare ale științei Keylontice ne duc un pas mai adânc în procesul de manifestare, prin folosirea directă a limbajul undelor scalare și prin direcționarea instrucțiunilor codate prin locații precise din sistemul corp-minte-spirit și șablonul de manifestare pe care este construit.

Tehnologiile Bio-Regenerării reprezintă aplicații ale mecanicii scalare care utilizează puterea inerentă a formelor de unde subtile de forme pentru a crea schimbarea dorită în cadrul șablonului de manifestare de bază al corpului.
În cadrul procesului, culoarea și simbolul devin instrumentele prin care mintea conștientă tridimensională devine împuternicită să participe la co-crearea conștientă cu Sufletul și cu părțile spirituale dimensionale superioare ale identității.
Culoarea și Simbolul dețin puterile asupra codificărilor matematice de frecvență scalară; efectul ultim al acestei puteri direcționate este capacitatea de a afecta aranjamentele scalare ale Șablonului de Manifestare.

Intrinsec, undele scalare sunt puncte specifice ale semnăturilor de energie bipolară vibratoare. Vibrația unităților de energie creează modele de sunet intern și extern, în interiorul și dincolo de raza de detectare tridimensională.
Șablonul de Manifestare poate fi conceptualizat ca o fabrică de frecvențe de sunet interconectate , ca „Simfonia tăcută” a ființei personale și universale.

Instrumentele culorii și ale simbolului afectează aranjamentul undelor scalare a Șablonului de Manifestare și astfel modifică modelele vibraționale ale tonurilor de sunet din cadrul planului personal sau din matrița după care este alcătuit individul.
Culoarea și simbolul sunt instrumente pentru direcţia sunetului și pentru aplicarea intenționată a tonurilor de sunet specifice care pot fi, de asemenea, utilizate împreună cu culoarea și simbolul, pentru a-și amplifica și mai mult puterea de a interacționa cu șablonul de manifestare.

Alături de tehnicile de direcție de culoare și simbol, tonificarea sau generarea intenționată a sunetelor specifice pentru a afecta Șablonul de Manifestare, este, de asemenea, utilizat în tehnologiile Bio-Regenerării și programele de expansiune spirituală.
„Terapiile de tonificare” sau terapiile prin sunet au apărut în ultimii ani prin New Age și în tehnicile de vindecare holistice și au fost aplicate de mii de ani în practicile maeștrilor spirituali din fiecare tradiție religioasă.

Limbajul vorbit în sine este o formă de tonificare, cu alfabetul simbolului însoțitor și ca toate Simbolurile și Tonurile sonore, limbajele noastre afectează direct șablonul personal de Manifestare și nivelul de conștiință care se poate manifesta prin corp.
În culturile antice puterile limbajului erau mai bine înțelese decât sunt în prezent în societatea contemporană.
În special în cadrul preoților, caste ale religiilor antice, limbajul a fost folosit mai conștient, înțelegând că cuvintele, sunetele și imaginile ar afecta direct conștiința maselor.
Rugăciunile, ritualurile și cântecele, dintre care unele rămân în uz astăzi, au fost folosite ca mijloc de modificare a conștiinței.

Unele dintre rugăciuni,ritualuri și cântece au ajutat la dezvoltarea spirituală, altele au fost folosite în mod intenționat pentru a limita și controla conștiința populațiilor.
Paradigma științei Pământului contemporan abia începe să exploreze puterea vibrației sunetului, iar legătura dintre sunet, simbol și culoare nu este încă recunoscută sau înțeleasă.
În culturile pre-antice avansate, aceste științe ale mecanicii scalare au fost pe deplin înțelese și utilizate în cele mai puternice moduri.

Tehnologiile Culoare-Simbol-Sunet nu au fost folosite doar în aplicațiile de Bio-Regenerare pentru sănătatea personală și expansiunea conștiinței ci și în rândul grupurilor de oameni pentru a interfera direct cu unde scalare șablonul de manifestare al scuturile planetare.

Vortexurile, Portalurile Timpului, Porțile Stelare, Liniile Ley și sistemele de energie liberă generate prin șablonul de manifestare planetar și prin emanațiile luminii solare au fost toate dirijate prin mintea focalizată, utilizând cunoștințele despre mecanica scalară culoare-simbol-sunet.

De la căderea culturilor antice, care a venit ca urmare a abuzului de putere ale acestor tehnologii scalare, secvențele Culoare-Simbol-Sunet folosite cândva pentru a dirija cantități masive de putere au devenit cunoașterea sacră ascunsă și interzisă.
Culorile, simbolurile și sunetele folosite în tehnicile de Bio-Regenerare nu sunt alegeri pur și simplu aleatorii.
Elementele tehnicilor de Bio-Regenerare sunt extrase dintr-un standard universal al limbajul vorbirii scalare, prin care sunt generate frecvențe scalare precise prin secvențe specifice Culoare-Simbol-Sunet, pentru a crea efecte foarte specifice în cadrul Șabloanelor de Manifestare.

Tehnicile de Bio-Regenerare prezentate aici reprezintă doar începutul trezirii noastre la acest vast corp de cunoștințe ale Științei Sacre.

Multe tehnici de Bio-Regenerare care utilizează mecanica scalară a secvenței de culoare-simbol sunt însoțite de un exercițiu corespunzător de tonificare.

În cadrul școlilor mistice ale Ascensiunii din vremuri antice și pre-antice, a existat o serie de secvențe sacre de tonificare care au fost folosite pentru a interfera direct cu șablonul de ADN și cu liniile axiotonale din scutul planetar.
La nivel personal, prin această serie specifică de Tonificare, catenele latente din șablonul ADN sunt aduse progresiv în activare, pentru a accelera procesul de actualizare spirituală, vindecare holistică și de construire a vehiculului personal Merkaba în cadrul câmpului bioenergetic.
La nivel planetar, aceste secvențe sacre de tonifiere au fost folosite pentru a deschide energetic liniile axiotonale planetare pentru curățare, reprogramare și accelerare a activării scuturilor planetare.

Ce îți reamintim în cadrul acestui workshop.🥳
✨Care sunt cele 3 particule ale creatiei din care suntem facuti atat noi cat si tot universul
✨Ce este câmpul de informație
✨Ce este o freceventa si cum acestea formeaza dimensiunile
✨Ce este o matrice de timp
✨Care sunt identitatile noastre multidmensionale și cum să avem o comunicare cu ele
✨Care este anatomina noastra energetica de bază
✨Ce inseamna curațarea cu lumină alba și alchimizarea cu lumina aurie-argintie
✨Ce este lumina arginite ,codul Hierphnat și cilindrul de lumina argintie
✨Cum să folosesti lumina argintie in regenerarea ADN-ului
✨Ce este Arborele Kathara și cum să incepi regenerarea corpului mental de dimensiunea a3a
✨Cum să accesezi coduri de sunet care atunci când le cânți te conectezi la planeta LYRA și îți activezi cilindrul de lumină argintie
✨Cum să accesezi coduri de sunet care te conecteaza la constelația Orion și îți aduce coduri de sunet și lumina care îți activează catena 8 specifică chkarei 8 și dimensiunii a -8a.
✨Exerciții de îmbunătățire a vizualizării prin care reușești să accesezi cu conștiința ta frecvența culorilor .
✨🥳Suntem aici să îți reamintim cum să folosești știința Keylontică pentru regenerarea ADN-ului care te reconectează la imprintul tău original de la SURSĂ.🌍🌈

✨Facilitatori ✨
🌈 Elyra Sâmânță Stelară
https://www.facebook.com/filip.ramona.940
🌈 Cristina Mădălina
https://www.facebook.com/CristinaMadalina91
🌈 Ilyra Sămânță Stelară
https://www.facebook.com/ilyra939

✨Contribuția ta este de 200 de ron.✨
Participarea se face prin a lăsa un avans de 50 de Ron.☺️

Elyra. Facilitator Krystic

Organizer

Elyra. Facilitator Krystic
Email
firedelumina@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=363

Buna mă numesc Elyra și la fel ca și tine am venit pe această planetă sa experimentez viața și să îmi îndeplinesc anumite misiuni pe care mi le-am ales la nivele mai înalte înainte de a ajunge aici. La fel ca orice om am trecut prin multe până să ajung să îmi aduc aminte de ce am venit pe această planetă. Așa că în această călătorie a mea de a-mi reaminti propria misiune mi-am reamintit cum să îmi accesez propria mea putere interioara folosindu-ma doar de aspectele mele multidimensionale și de energia Planetei și a Sursei. Și pentru că este perfect in natura umană să dea mai departe și celorlalți ceea ce lui îi face bine am ales sa reamintesc și celorlalți cum sa își aducă aminte de originea și misiunea lor. Sunt aici să îți scot la suprafață informații pe care tot tu pentru tine le-ai pastrat și te ghidz cum sa faci acest lucru fără apela la intermediari exteriori De aceea workshopurile mele au la baza tehnici de lucru prin care oamenii învață să își acceseze propriile instrumente din conștiința lor și anume, intenția, imaginația, respirația,sunetele cât și alte instrumente cu care reușesc să se vindece și să intre în conexiune mai buna cu matricea lor originală de suflet cat și cu celelalte părți ale lor din dimensiunile mai înalte. In paralel creez coduri de lumina și culoare care au ca rol ridicarea frecvenței privitorului. Pentru a vedea mai exact despre ce coduri este vorba acceseza siteul 👉 www.firedelumina.eu Pentru a vedea ce fel de tehnici de lucru practic cu mine și cu cei din jur intră pe canalul de Youtube Firedelumina Mă găsești și aici☺️ 👉Facebook ✨ Fire de Lumină 👉Tik Tok✨Elyrafiredelumina 👉 Instagram ✨Elyra Sămânță Stelară Îți mulțumesc și te iubesc 🌈🩵

Date

28 Jan 2024
Expired!

Time

2:00 PM - 5:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 3
Elyra. Facilitator Krystic

Organizer

Elyra. Facilitator Krystic
Email
firedelumina@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=363

Buna mă numesc Elyra și la fel ca și tine am venit pe această planetă sa experimentez viața și să îmi îndeplinesc anumite misiuni pe care mi le-am ales la nivele mai înalte înainte de a ajunge aici. La fel ca orice om am trecut prin multe până să ajung să îmi aduc aminte de ce am venit pe această planetă. Așa că în această călătorie a mea de a-mi reaminti propria misiune mi-am reamintit cum să îmi accesez propria mea putere interioara folosindu-ma doar de aspectele mele multidimensionale și de energia Planetei și a Sursei. Și pentru că este perfect in natura umană să dea mai departe și celorlalți ceea ce lui îi face bine am ales sa reamintesc și celorlalți cum sa își aducă aminte de originea și misiunea lor. Sunt aici să îți scot la suprafață informații pe care tot tu pentru tine le-ai pastrat și te ghidz cum sa faci acest lucru fără apela la intermediari exteriori De aceea workshopurile mele au la baza tehnici de lucru prin care oamenii învață să își acceseze propriile instrumente din conștiința lor și anume, intenția, imaginația, respirația,sunetele cât și alte instrumente cu care reușesc să se vindece și să intre în conexiune mai buna cu matricea lor originală de suflet cat și cu celelalte părți ale lor din dimensiunile mai înalte. In paralel creez coduri de lumina și culoare care au ca rol ridicarea frecvenței privitorului. Pentru a vedea mai exact despre ce coduri este vorba acceseza siteul 👉 www.firedelumina.eu Pentru a vedea ce fel de tehnici de lucru practic cu mine și cu cei din jur intră pe canalul de Youtube Firedelumina Mă găsești și aici☺️ 👉Facebook ✨ Fire de Lumină 👉Tik Tok✨Elyrafiredelumina 👉 Instagram ✨Elyra Sămânță Stelară Îți mulțumesc și te iubesc 🌈🩵

5.0
Based on 373 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 373 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language