+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

2:00 PM - 9:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

24 - 25 Jun 2023
Expired!

Workshop Explorarea Constiintei cu Monica Georgescu – Trainer Monroe Institute

Dragă explorator al conștiinței,

În data 24-25 iunie te invit la workshop-ul „Explorarea Conștiinței„ – O fascinantă călătorie în dimensiunile interioare ale ființei„ care se va desfășura la sală, în București.

Programul „Explorarea Conștiinței„ este realizat de Institutul Monroe și are la bază tehnologia Hemi-Sync®, un produs de neurotehnologie de top care facilitează experimentarea stărilor de conștiință extinsă.

De peste 50 de ani, Institutul Monroe a creat programe la care au participat milioane de oameni care au pornit pe calea descoperirii de sine.

Utilizând tehnologia Hemi-Sync® brevetată de Institutul Monroe, vei atinge o stare de coerență superioară a creierului, prin echilibrarea emisferelor cerebrale. Această stare îți permite să explorezi stări de conștiintă extinsă și să folosești în beneficiul tău resursele infinite ale conștiinței.

Exercițiile audio Hemi-Sync® sunt create în mod special cu un mix de frecvențe beta, alpha, theta, delta, gamma și alte tonuri audio, cu scopul să te conducă blând într-o fascinantă călătorie ’’interioară’’ și să te ajute să explorezi stări modificate ale conștiinței.

La workshop vei învăța diverse instrumente care te vor ajuta să folosești potențialul interior în favoarea ta. Vei învăța să conștientizezi corpul energetic și să gestionezi energia, să ridici nivelul vibrației energiei atunci când dorești, să accesezi înțelepciunea interioară, Sinele tau, ca să poți rezolva probleme din viața de zi cu zi, vei învăța cum să folosești puterea

subconștientului pentru a schimba tipare comportamentale, vei explora o stare pregătitoare pentru explorarea în afara corpului Out of Body, vei explora Sinele pentru a înțelege care este sensul vieții tale.

Este o cale directă, iar benefiicile au un efect imediat: cunoaștere și experiență personală fără nicio dogmă!

In cadrul programului îți vei putea monitoriza undele cerebrale înainte și după exerciții, utilizând o tehnologie specifică, prin care se poate identifica ce emisferă este dominantă și ce unde cerebrale predomină. De asemenea vei primi un exercițiu pentru acasă, care va conține frecvențele experimentate, astfel încât să poți continua practica după terminarea programului.

Detalii program:

Locația – la sală Sambodhi Studio, în București.

Ghidarea audio este în limba română.

În program sunt incluse 8 exercitii audio și 2 aplicații practice.

Durata programului 2 zile: 14:00-21:30, sambătă și duminică.

Prin urmare, programul Explorarea Conștiinței se adresează tuturor celor ce doresc să experimenteze aceste stări de conștiință extinsă, dar și celor care:

sunt interesați de autocunoaștere deoarece consideră că (așa cum spunea C. Noica) ”geniul înseamnă regăsirea de sine”;

doresc echilibrare emoțională;

doresc să experimenteze relaxarea profundă; vor să-și dezvolte încrederea în sine;

doresc să-și descopere și dezvolte capacitățile latente ale creierului;

doresc să-și înțeleagă în profunzime propriul sistem energetic, precum și metodele prin care acesta poate fi amplificat și controlat;

caută răspunsuri la întrebări precum: cine sunt eu, care este scopul vieții mele, etc.

vor să-și trăiască viața în mod autentic;

caută să-și redescopere bucuria autentică;

doresc să-și exploreze propriile convingeri limitative și să le depășească;

sunt interesați de dezvoltarea personală atât din punct de vedere mental cât și emoțional, spiritual și energetic;

vor să cunoască realitatea care se află dincolo de percepția celor cinci simțuri, dincolo de corpul fizic;

și, bineînțeles, celor care sunt curioși să experimenteze starea de sincronizare a emisferelor cerebrale și beneficiile pe care le generează.

Înscrie-te acum, locurile sunt limitate:

Pret 150 EUR.

Grupa este de 12 persoane, data limită pentru înscriere 20-iunie-2023.

Monica Georgescu Outreach Trainer acreditat Institutul Monroe

Eu voi fi alături de tine ca și îndrumător și îți voi împărtăși pe scurt povestea mea! Am o experiență de peste 15 ani în lucrul și relaționarea cu oamenii, datorită funcțiilor de conducere și leadership pe care le-am avut de-a lungul carierei în diverse companii multinaționale. În anul 2017, la 42 de ani  am renunțat la funcțiile de conducere și am devenit trainer-formator, coach, hipnoterapeut, încercând în acest fel să împărtășesc oamenilor experiența acumulată de-a lungul anilor. Am fost pasionată mereu de psihologie, de tot ceea ce înseamnă ființa umană și spiritul. Colaborând și interacționând cu foarte mulți oameni, mereu mă minunam, cât de diferiți suntem, unici, frumoși și plini de strălucire interioară. Imi doream foarte mult să cunosc cât mai multe despre viață și despre cine suntem noi!

În anul 2009 am avut prima experiență Out of Body, de ieșire în afara corpului. Am experimentat o stare de conștiință extinsă, care îți permite cu corpul energetic să „călătorești„ în anumite dimensiuni non-fizice, fiind perfect lucid. A fost o experiență care mi-a transformat viața, pentru că până atunci doar citisem despre aceste explorări non-fizice, dar nu mi-aș fi imaginat că voi trăi un astfel de fenomen. Este adevarat că toată viața mi-am amintit visele pe care le aveam noaptea și mai mereu eram conștientă că eram în vis, dar niciodată nu avusesem o astfel de experiență în afara corpului, Out of body (OBE). În momentul în care ești conștient ca exiști și fără corp, că ești pură energie și conștiință, îți învingi toate temerile și fricile. Nu îți mai este teamă de moarte, știi că exiști și după ce vei părăsi acest plan. Vei înțelege că MOARTEA este doar o tranziție a conștiinței într-o altă stare! Oricât de mult citești în cărți, nu poți SĂ ȘTII cu ADEVĂRAT decât atunci când experimentezi acest lucru. .

Eram fascinată de tot ce mi se întâmpla și am început să explorez! În acel moment am aflat de Robert Monroe și de Institutul Monroe, pentru că am început să citesc toate informațiile existente la acel moment, despre ce înseamnă experiența de extracorporalizare Out of the Body Experience. Când am început să studiez cărțile lui Bob, mi-am dat seama câte lucruri erau similare cu experiențele mele. Unele explorări, descrise de el, le trăisem și eu. Chiar am explorat anumite planuri și stări de ieșire din corp sau de reîntoarcere în corp, exact așa cum le descria și el în cărțile publicate.

Deci era real fără îndoială! Explorările mi-au dovedit acest lucru, pentru că am reușit să confirm anumite explorări cu realitatea fizică. Însă nimic nu se poate compara cu stările pe care le trăiești în aceste călătorii: libertate totală, nu ai corp, ești ușor și te poți deplasa cu viteza ”gândului”, pentru că deplasarea în aceste stări se realizează prin intenție. Ai confirmarea că ești mai mult decât corpul tău fizic!

De peste 13+ ani de când experimentez aceste explorări în afara corpului, cred că am reușit să cunosc mai multe informatii despre anatomia spiritului, decât dacă aș fi citit 1000 de cărti. Iar, la un moment dat, începi să te obișnuiești cu mediul, cu entitățile energetice, cu modalitatea în care comunici cu ele…și ești LIBER, nu ești constrâns de nimic! POȚI CĂLĂTORI ORIUNDE ÎN INFINITUL CONȘTIINȚEI!

Am pornit pe drumul meu spiritual, în anul 2006 când am început să practic meditația și Hatha Yoga. De atunci călatoria mea continuă! Am parcurs mai multe formări în acest domeniu al dezvoltării personale: sunt practician acreditat Theta Healing, sunt trainer acreditat Monroe Institute și HeartMath Institute, Mindfulness, am parcurs formări în psihoterapie precum tehnici Hipnoză, timeline therapy prin regresie hipnotică și tehnici pentru vindecarea traumelor.

În anul 2019, după ce am parcurs toate programele rezidențiale de la insitut și un an de pregatire la institut, am obținut certificarea Outreach Trainer! Misiunea mea este să fiu alături de cei care doresc să pornească în călătoria regăsirii de sine!

Link bio Monica Geogescu: https://caleacatrefericire.ro/povestea-mea

Interviu ”Despre Conștiință!” – https://www.youtube.com/watch?v=Hgj37Yf1XJw&t=2339s

Link bio Monica Geogescu Institutul Monroe: https://www.monroeinstitute.org/pages/trainer-monica-georgescu

Te aștept cu drag!

Monica Georgescu. Outreach Trainer acreditat Institutul Monroe

Organizer

Monica Georgescu. Outreach Trainer acreditat Institutul Monroe
Email
mergpe@caleacatrefericire.ro
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=187

Experiențele mele de când eram copil, m-au făcut să mă întreb, cine SUNT EU?... Întotdeauna căutam răspunsuri la alți oameni, la părinții mei, în natură, la animale, în viața de zi cu zi, încercând să înțeleg DE CE SUNT AICI și ce fac pe această planetă? Plină de entuziasm și curioasă am vrut să cunosc cât mai multe despre spiritul uman. Am început să practic yoga și după câțiva ani de practică intensivă de Hatha Yoga și Laya Yoga, am avut prima experiență spirituală care mi-a influențat complet viața și părerea mea despre CINE SUNTEM. În 2009 am avut prima experiență OBE (explorare în afara corpului) și de atunci am explorat multe dimensiuni non-fizice și stări extinse ale conștiinței. Acela a fost momentul în care am aflat despre TMI – The Monroe Institute și moștenirea lui Bob lăsată omenirii. Practic, Bob a fost ca un ghid pentru mine, pentru că m-a ajutat prin intermediul informațiilor împărtașite prin cărțile sale, să ajung la experiențe spirituale mai profunde. Timp de aproape 10 ani am explorat dimensiuni non-fizice prin OBE și am încercat să înțeleg din ce în ce mai adânc ființa umană și anatomia spiritului. Timp de mai mulți ani, am studiat diferite căi spirituale, tehnici, tratate de astrologie, încercând întotdeauna să-mi cunosc SINELE și să-mi îmbogățesc experiențele, practicând în fiecare zi. Participarea la aproape toate programele rezidențiale TMI (Excursion, Syncreation, Gateway, Guideline, Lifeline, Starline1, Timeline) mi-a oferit ocazia să aprofundez, să explorez și să înțeleg mai multe despre dimensiunile non-fizice și, de asemenea, despre „infinitul” din NOI ca ființe. Toată cunoșterea pe care am dobândit-o prin experiențele personale îmi oferă LIBERTATEA, BUCURIA ȘI FERICIREA de a-mi trăi viața pe pământ. Cred cu adevărat că fiecare dintre noi avem aceleași posibilități de a ne dezvolta pe noi înșine, explorînd și experimentând stări de conștiință care ne permit să răspundem la întrebarea - CINE SUNTEM NOI? Iar TMI ne oferă instrumentele pentru a experimenta și explora anatomia spiritului uman și a diferitelor stări de conștiință! Este o cale directă, iar dacă suntem cu adevărat curioși, motivați și dacă ne dorim, putem CUNOAȘTE, CINE SUNTEM cu adevărat! Fiind Trainer Certificat Outreach TMI, Trainer certificat Heartmath Institute,Trainer Certificat Theta Healing, Mindfulness Practitioner, Hipnoterapeut, Astrolog, practicant Yoga de 14 ani, persoană care a lucrat timp de 15 de ani în funcții de conducere în companii multinaționale fiind mereu alături de oameni, voi fi fericită să fiu în alărturi de cei care se află în cea mai importantă călătorie a lor, aceea de a-și cunoaște SINELE și de a afla răspunsuri la întrebarea CINE SUNT EU? Sunt născută în București, licențiată în Informatică Economică la ASE, sunt îndrăgostită de sport, pictură, muzică, natură, munte și cel mai important, îndrăgosită de toate FIINȚELE, de această Planetă și de SINE!

Date

24 - 25 Jun 2023
Expired!

Time

2:00 PM - 9:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 3
Monica Georgescu. Outreach Trainer acreditat Institutul Monroe

Organizer

Monica Georgescu. Outreach Trainer acreditat Institutul Monroe
Email
mergpe@caleacatrefericire.ro
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=187

Experiențele mele de când eram copil, m-au făcut să mă întreb, cine SUNT EU?... Întotdeauna căutam răspunsuri la alți oameni, la părinții mei, în natură, la animale, în viața de zi cu zi, încercând să înțeleg DE CE SUNT AICI și ce fac pe această planetă? Plină de entuziasm și curioasă am vrut să cunosc cât mai multe despre spiritul uman. Am început să practic yoga și după câțiva ani de practică intensivă de Hatha Yoga și Laya Yoga, am avut prima experiență spirituală care mi-a influențat complet viața și părerea mea despre CINE SUNTEM. În 2009 am avut prima experiență OBE (explorare în afara corpului) și de atunci am explorat multe dimensiuni non-fizice și stări extinse ale conștiinței. Acela a fost momentul în care am aflat despre TMI – The Monroe Institute și moștenirea lui Bob lăsată omenirii. Practic, Bob a fost ca un ghid pentru mine, pentru că m-a ajutat prin intermediul informațiilor împărtașite prin cărțile sale, să ajung la experiențe spirituale mai profunde. Timp de aproape 10 ani am explorat dimensiuni non-fizice prin OBE și am încercat să înțeleg din ce în ce mai adânc ființa umană și anatomia spiritului. Timp de mai mulți ani, am studiat diferite căi spirituale, tehnici, tratate de astrologie, încercând întotdeauna să-mi cunosc SINELE și să-mi îmbogățesc experiențele, practicând în fiecare zi. Participarea la aproape toate programele rezidențiale TMI (Excursion, Syncreation, Gateway, Guideline, Lifeline, Starline1, Timeline) mi-a oferit ocazia să aprofundez, să explorez și să înțeleg mai multe despre dimensiunile non-fizice și, de asemenea, despre „infinitul” din NOI ca ființe. Toată cunoșterea pe care am dobândit-o prin experiențele personale îmi oferă LIBERTATEA, BUCURIA ȘI FERICIREA de a-mi trăi viața pe pământ. Cred cu adevărat că fiecare dintre noi avem aceleași posibilități de a ne dezvolta pe noi înșine, explorînd și experimentând stări de conștiință care ne permit să răspundem la întrebarea - CINE SUNTEM NOI? Iar TMI ne oferă instrumentele pentru a experimenta și explora anatomia spiritului uman și a diferitelor stări de conștiință! Este o cale directă, iar dacă suntem cu adevărat curioși, motivați și dacă ne dorim, putem CUNOAȘTE, CINE SUNTEM cu adevărat! Fiind Trainer Certificat Outreach TMI, Trainer certificat Heartmath Institute,Trainer Certificat Theta Healing, Mindfulness Practitioner, Hipnoterapeut, Astrolog, practicant Yoga de 14 ani, persoană care a lucrat timp de 15 de ani în funcții de conducere în companii multinaționale fiind mereu alături de oameni, voi fi fericită să fiu în alărturi de cei care se află în cea mai importantă călătorie a lor, aceea de a-și cunoaște SINELE și de a afla răspunsuri la întrebarea CINE SUNT EU? Sunt născută în București, licențiată în Informatică Economică la ASE, sunt îndrăgostită de sport, pictură, muzică, natură, munte și cel mai important, îndrăgosită de toate FIINȚELE, de această Planetă și de SINE!

5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language