+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

2:30 PM - 5:00 PM

Location

> Sambodhi | SALA 1

Date

08 Jul 2023
Expired!

Senzitivitatea & Senzualitatea Feminina

🚩🥳Iata ca am pregatit cu mare bucurie un Atelier Nou Transformational si Practic, la sala pentru noi, femeile si abia astept sa il impartasesc si cu tine 🥰:

Senzitivitatea & Senzualitatea Feminina,” la Sala. 

🚩Atentie! Pret promotional. 

Intr-o societate in care senzitivitatea este considerata o slabiciune iar femeia sexul “slab”,

✨Intr-o societate in care femeia a fost deconectata de corp si simtire, ducand-o in rigiditate, frigiditate, lipsa libidoului, afectiuni feminine,

Intr-o societate in care femeia a fost fortata mai mult sa faca si sa demonstreze ducand-o in epuizare, oboseala cronica, burnout, lipsa de energie,

✨Intr-o societate in care care femeia foloseste foarte mult logica si uita sa isi foloseaca inima, sufletul, iubirea,

✨Intr-o astfel de societate care nu sustine nevoile feminine, femeia a uitat sa FIE si sa Simta, s-a deconectat de suflet si de Sursa Divina de unde ii vin inspiratia, energia si puterea.

🌹Cat de des iti permiti sa te bucuri  de viata si sa simti?

🌹Ce inseamna pentru tine placerea, un corp relaxat si fertil?

🌹Ce inseamna de fapt senzitivitatea si sensibilitatea intr-o societate in care  sunt considerate slabiciuni?

🌹Ce este senzualitatea si la ce ne foloseste, dincolo de asocierea ei frecventa cu sexualitatea?

🌹Ce daruri si resurse ne aduc de fapt senzitivitatea si senzualitatea feminina?

🌹De ce si cat de importanta este accesarea si manifestarea acestor resurse intr-un mod echilibrat pentru a trai si a accesa o feminitate armonioasa si sanatoasa in corp de femeie?

Daca:
-Nu te poti bucura de viata, simti goliciune sau lipsa de sens.
-Iti este greu sa fii tu insati si sa te deschizi in fata celorlalti si in relatie.
-Nu iti poti simti emotiile sau te coplesesc, simti ca e prea mult.
-Plangi din orice.
-Nu poti simti placerea in viata ta si in relatia intima de cuplu.
-Ai un corp greoi, rigid, lipsit de senzitivitate, fluiditate.
-Ai afectiuni feminine, lipsa libidoului, lipsa orgasmului, dureri menstruale.
-Consideri ca este greu sa fii femeie sau sa traiesti in corp de femeie.
-Iti respingi corpul si formele feminine…

✨Atunci… acest atelier este pentru tine… un eveniment de suflet prin care aduci echilibru in interiorul tau si iti accesezi cu adevarat senzitivitatea si senzualitatea autentica💗.

✨Cand? 8 Iulie, Ora 14:30, Sambodhi Studio Bucuresti.

Vom folosi practici usoare, amuzante si placute de reintoarcere in corp, in senzitivitate si simtire, in receptivitate si detensionare profunda, eliberare de emotii stocate, vom discuta despre ce inseamna cu adevarat senzitivitatea si senzualitatea si cum le putem accesa si readuce in noi, cum putem readuce echilibrul, cum ne putem relaxa si trai feminitatea autentic in sufletul si corpul nostru de femeie.
Vom discuta atat despre partea energetica, sufleteasca, emotionala, mentala si programele care ne afecteaza deschiderea, simtirea, trairea, placerea, bucuria, radianta.
Prin urmare invatam sa ne imputernicim ca femei sa nu ne mai dam puterea celorlalti urmand modele si tipare care nu ni se potrivesc.
📍Ce vei obtine:
-Practici usoare si blande pe care sa le poti folosi in viata de zi cu zi pentru transformarea vietii tale
-Mai multa Claritate, intelegeri, momente revelatorii profunde
-Bucurie, Placere, Deschidere, Radianta
-Activarea, trezirea, amplificarea propriei feminitati
-O noua perspectiva asupra Feminitatii
-O relatie mai profunda cu tine si cu viata
-Usurinta in corp, in mental, in ceea ce esti
-Deprogramare convingeri limitative despre feminitate
-Eliberari, deblocari, deschideri interioare in functie de cat esti pregatita pentru momentul de acum in interiorul tau la nivel de suflet si spirit si atat cat este in Voie Divina.

********
Despre Daniela ILIE:
https://premdharima.com/despre/
********
Aceste eveniment se adreseaza exclusiv femeilor, indiferent de experienta in meditatie, explorare interioara/spirituala sau dans.
Tinuta recomandata: fusta lunga larga sau rochie lunga larga, care sa permita miscarea, sau colanti si esarfa lunga la mijloc, blindfold (o esarfa mica de legat la ochi), un trandafir, apa plata.

——
🚩Detalii administrative:
Investitie:
◾200 Ron/pers. (daca te inscrii pana pe 30 Iunie).
◾250 Ron/pers. (inscrieri dupa 30 Iunie).
◾180 Ron/pers. (daca vii cu o prietena).
Locatie: Sambodhi Studio, Bucuresti, Str. Popa Rusu 16A.
Program: 8 Iulie, Orele 14:30 – 17:00🚩Evenimentul  Nu va fi Inregistrat in cazul in care nu poti participa. 
—————–
🚩IMPORTANT:
◾Rezervarea ferma a locului se face numai in baza inscrierii in formular si confirmarea platii acestuia.
NU completa formularul in cazul in care nu esti sigura ca participi, asuma-ti responsabilitatea participarii, lasand spatiu unei alte femei care are nevoie de aceasta experienta. 
◾Daca din motive independente de tine NU mai poti participa plata se va reporta unui eveniment viitor. 
◾Dupa completare vei primi ulterior. comfirmarea inscrierii in formular. 
◾Cu cateva zile inainte de eveniment vei primi un mesaj cu detaliile organizatorice de care este necesar sa tii cont pentru a participa la atelier. 
◾Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientele. 

🚩De avut in vedere. 

! Te invit sa tratezi cu respect, onorare si responsabilitate acest eveniment si energia investita. 
! Atelierul abordeaza calea feminina, intuitiva, de prezenta, simtire, traire si mai putin tehnici lineare si mentale, asa ca te invit sa lasi convingerile la usa si sa fii curioasa sa explorezi.
Este un spatiu si o energie care te invita sa iti accesezi si sa iti trezesti propria intelepciune a Divinului Feminin care exista deja in interiorul tau.
Daniela Ilie. Consilier Feminitate Sacra & Relatii de Cuplu

Organizer

Daniela Ilie. Consilier Feminitate Sacra & Relatii de Cuplu
Email
daniela@premdharima.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=194

Sunt Daniela Ilie (Prem Dharima), Consilier Feminitate & Relatii de cuplu, facilitator Reconenectare si Imputernicire a Femininului Sacru. Lucrez cu Umbrele Femininului si cu trezirea potentialului latent, cu reamintirea esentei reale din fiecare femeie, prin tehnici de Psihosomatica, Embodiment, Eliberare Emotionala, Terapii Energetice, Meditatii Ghidate, Terapie prin Dans si Miscare, Dans Sacru, Indrumare Spirituala, ghidaj de baza esential despre alimentatie si stil de viata sanatos pentru echilibrul trup, minte, suflet in corp de femeie. Sustin Ateliere, Workshop-uri si Retreat-uri experientiale, practice, de reintoarcere la esenta feminina unica si nealtetata pe care fiecare femeie o detine. Sunt o femeie ca si tine, o femeie care a trecut prin frici, prin rani de abandon, de respingere, prin a face pe plac celorlalti si a se trada pe sine si ceea ce simte, prin a ii fi greu sa-si spuna propriul adevar interior, sa exprime cu usurinta ceea ce simte, sa puna limite si sa se iubeasca pe ea insasi... toate acestea m-au facut sa caut, mult, sa ma caut, sa explorez, atat partea de dezvoltare interioara cat si mai ales cea spirituala. In cei zece ani pe drumul dezvoltarii individuale, am calatorit in Asia, am explorat si am urmat cursuri care combina abordarile orientale alături de abordările occidentale contemporane pentru cultivarea vitalitatii și sănătatii feminine. Numele Prem se traduce Iubire iar Dharima in sanscrita inseamna Scopul Vietii. Intentia mea este de a sustine din toata inima reconectarea la adevarata esenta feminina sacra, cu corpul si intelepciunea lui infinita, cu inteligenta si puterea imensa a inimii, urmand astfel calea ei, a ceea ce sufletul vrea cu adevarat, a intuitiei, a blandetii, a iubirii constiente, a naturaletii si autenticitatii. Este timpul Reamintirii sa aducem inapoi in noi si pe planeta Intelepciunea Femininului.  Chemarea mea pentru femeie, este de a se reintoarce la templul corpului sau, de a crede in sacralitatea si intelepciunea lui, in puterea vocii  interioare, de a se reintoarce la esenta sa infinita a propriei inimi si de a se deschide pentru a accesa ceea ce este deja in interiorul sau...

Date

08 Jul 2023
Expired!

Time

2:30 PM - 5:00 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 1
Daniela Ilie. Consilier Feminitate Sacra & Relatii de Cuplu

Organizer

Daniela Ilie. Consilier Feminitate Sacra & Relatii de Cuplu
Email
daniela@premdharima.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=194

Sunt Daniela Ilie (Prem Dharima), Consilier Feminitate & Relatii de cuplu, facilitator Reconenectare si Imputernicire a Femininului Sacru. Lucrez cu Umbrele Femininului si cu trezirea potentialului latent, cu reamintirea esentei reale din fiecare femeie, prin tehnici de Psihosomatica, Embodiment, Eliberare Emotionala, Terapii Energetice, Meditatii Ghidate, Terapie prin Dans si Miscare, Dans Sacru, Indrumare Spirituala, ghidaj de baza esential despre alimentatie si stil de viata sanatos pentru echilibrul trup, minte, suflet in corp de femeie. Sustin Ateliere, Workshop-uri si Retreat-uri experientiale, practice, de reintoarcere la esenta feminina unica si nealtetata pe care fiecare femeie o detine. Sunt o femeie ca si tine, o femeie care a trecut prin frici, prin rani de abandon, de respingere, prin a face pe plac celorlalti si a se trada pe sine si ceea ce simte, prin a ii fi greu sa-si spuna propriul adevar interior, sa exprime cu usurinta ceea ce simte, sa puna limite si sa se iubeasca pe ea insasi... toate acestea m-au facut sa caut, mult, sa ma caut, sa explorez, atat partea de dezvoltare interioara cat si mai ales cea spirituala. In cei zece ani pe drumul dezvoltarii individuale, am calatorit in Asia, am explorat si am urmat cursuri care combina abordarile orientale alături de abordările occidentale contemporane pentru cultivarea vitalitatii și sănătatii feminine. Numele Prem se traduce Iubire iar Dharima in sanscrita inseamna Scopul Vietii. Intentia mea este de a sustine din toata inima reconectarea la adevarata esenta feminina sacra, cu corpul si intelepciunea lui infinita, cu inteligenta si puterea imensa a inimii, urmand astfel calea ei, a ceea ce sufletul vrea cu adevarat, a intuitiei, a blandetii, a iubirii constiente, a naturaletii si autenticitatii. Este timpul Reamintirii sa aducem inapoi in noi si pe planeta Intelepciunea Femininului.  Chemarea mea pentru femeie, este de a se reintoarce la templul corpului sau, de a crede in sacralitatea si intelepciunea lui, in puterea vocii  interioare, de a se reintoarce la esenta sa infinita a propriei inimi si de a se deschide pentru a accesa ceea ce este deja in interiorul sau...

5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language