+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

6:30 PM - 9:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 1

Date

25 Mar 2023
Expired!

Seara de feminitate în cerc de femei “Mă iubesc”

Dragă femeie, te invit într-o călătorie de conectare cu sine și alte femei prin care să ne îmbrățișăm cu iubire toate părțile din noi, să iubim din nou esența noastră feminină.

🌹Ne vom bucura de magia și darul de a fi femei, de puterea femeilor unite, vom redescoperi un alt miez al frumuseții interioare, un alt strat de petale al trandafirului feminin.
🌹Vom explora și vom trăi împreună tainele feminității autentice, pentru că fiecare din noi este unică, creativă, cu daruri unice.
🌹Vom descoperi noi taine interioare la ceas de seară, energia pură conectată la simbolul celest feminin (luna).
🌹Această călătorie de 3 ore doar pentru tine, femeia, va fi ceea ce vei avea nevoie dacă inima te cheamă și te susțin să asculți chiar prin această alegere glasul intuiției feminine.
🌹Îmi doresc să te vezi, să te recunoști, să te celebrezi, să simți că meriți să fii femeie și să te bucuri de acest dar. Nu trebuie să devii altcineva, ci să fii exact ce ești cu adevărat, o ființă unică și creatoare. Împreună creăm mai ușor aceste noi posibilități inspirate din inimă, exact pe ce avem nevoie, în acord cu inima noastră.

🌀Pornim de la aceste intenții și ne ascultăm fiecare propria călătorie acolo unde ne vor duce răspunsurile personale. Într-un cerc de femei fiecare ne luăm darul de care avem nevoie și împreună co-creăm magia.

Ce este un cerc de femei găzduit de autenticitatea mea?
🌕Un spațiu de siguranță, deschidere și vulnerabilizare;
🌕Un loc în care poți veni cu tot ce trăiești și vrei să exprimi, pentru că îți acordăm atenție, prezență și ascultare a propriului adevăr;
🌕Spațiul tău de acceptare, fie că alegi să împărtășești sau să taci;
🌕Un loc în care te conectezi cu energia feminină din interiorul tău și conectată la celelalte femei.
🌕Spațiul de iubire, inspirație și împuternicire, pentru că magia lui se creează prin toate femeile ce-l formează;
🌕Un loc în care îți descoperi vocea intuiției și a creativității autentice, conectându-te la sursa Divină, cea în care tu crezi;
Toate suntem egale în cerc și prin el ne dăm voie să strălucim, să ne vedem magia unică.

Cu ce instrumente lucrăm?
🌱meditație ghidată profundă de Theta Healing;
🌱artă terapeutică intuitivă;
🌱jurnalizare;
🌱spațiu de împărtășire și ascultare în siguranță emoțională;
🌱cerc de femei inspirațional, suportiv, împuternicitor.

✨️𝐂𝐚𝐧𝐝?
25 martie, 18:30 – 21:30, sâmbătă.
✨️𝐔𝐧𝐝𝐞?
Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16 A, etaj 2, sala 1, București.
✨️ 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐢𝐞?
150 de lei.

❤️𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐫𝐨𝐥 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐝𝐚, 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫?
Sunt fericită că sunt femeie și mă pot bucura de această putere magică!
Chemarea mea este de a susține femeile în călătoria proprie de conectare profundă cu sinele lor autentic, ca din spațiul puterii interioare să manifeste o viață liberă, împlinitoare, conform visurilor personale.
Mi-am ascultat vocea interioară de la 13 ani, atunci am știut că mi s-a dat misiunea de a susține oamenii pe drumul dezvoltării personale. Am absolvit Facultatea de Psihologie, Universitatea din București și am urmat apoi formarea în Psihoterapie Experiențială, cu specializare în”Evaluarea, consilierea și psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei”. Am investit constant în dezvoltarea mea personală și profesională, însă programul de formare ce m-a adus acasă, în deplinătatea menirii, a fost cel de practicant specialist Theta Healing, absolvind 5 certificări în acest demers.

În ghidarea sesiunilor individuale sprijin reconectarea feminină prin accesarea subconștientului și emoțiilor, punând accentul pe o abordare psiho-spirituală. Onorez ritmul autentic al fiecărei femei și creșterea nivelului de conștiență în redecoperirea puterii și frumuseții interioare. Aduc blândețe, liniște și compasiune în proces, iubirea este pentru mine cheia creării a tot ce ne dorim în conectare cu sursa vieții.

Am descoperit puterea magică a grupurilor de femei în propria călătorie de vindecare și mi-am dorit să o aduc în viața celor ce mă aleg ca ghid. Din anul 2022 sunt gazdă a cercurilor de femei, dar și creatoarea mai multor programe de împuternicire feminină în grup și individuală.
Intenția misiunii primite este de a susține femeia să înflorească precum floarea de lotus, din propriul mâl, ca din acest acasă al sinelui să manifeste tot ce dorește, în mod împlinitor. Cred în puterea de manifestare feminină, deoarece aduce ușurință, bucurie și iubire de sine în viața femeii, creează echilibrul, onorând un masculin sănătos.

🌕Acest eveniment face parte din proiectul “Cele 12 cercuri LUNAre”, pe care l-am creat pentru a susține reconectarea cu autenticitatea femeii, înțelepciunea ei feminină și puterea noastră împreună, a surorității.
Se desfășoară lunar în perioada: septembrie 2022 – septembrie 2023, fizic (București) și online, alternativ.
Orice alegi, fie ca adevărul, puterea și binele tău înalt să primeze prin puterea intuiției!
Tu ești o poveste frumoasă și doar tu o poți cunoaște, dărui lumii, dincolo de ceea ce ți s-a întâmplat.
Te aștept cu iubire în cercul blând să reaprindem magia sufletului tău și să ne iubim cu adevărat, așa cum suntem în esență!

❤️Diana Ioana Stanciu și celelalte femei.

Date

25 Mar 2023
Expired!

Time

6:30 PM - 9:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 1
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language