+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Costesti - Hunedoara

Date

19 - 21 May 2023
Expired!

RETREAT “VINDECAREA UTERULUI”

Cu multa bucurie , atentie si daruire de sine am pregatit acest proiect atat de drag sufletului meu. Un proiect care a luat nastere in inima mea, ca o scanteie ce s-a aprins,in luna martie a acestui an , cand am simtit o puternica chemare interioara de a celebra echinoctiul de primavara in inima Muntelui Fetele Albe in apropiere de Cetatea Dacica Sarmisegetuza Regia. A fost un moment magic pentru mine , de o profunda conexiune cu sinele meu si o noua resintonizare si recalibrare la Sinele Divin. Acelasi Sine Divin ce m-a impulsat mereu sa caut noi forme de vindecare, evolutie si transcendenta unama si spirituala. In acest loc magic si atat de energetic am promis sa revin si cu alte femei cu aceleasi cautari ca si mine, pentru ca doar impreuna putem crea acea spirala evolutiva a transcendentei si doar impreuna putem crea o lume mai buna pentru noi si copiii nostri. Din noi femeile izvoraste Fantana Vietii si tot prin noi se transmite SAMANTA Divina din generatie in generatie…
Motiv pentru care a luat nastere acest reatreat practic si experiential de lucru constient cu Energía Feminina si “memoriile uterului”, astfel incat sa fie o poarta de acces catre o noua constiinta si o noua realitate mai armonioasa si echilibrata.
In acest Reatret vom aborda de forma holística si integrativa feminitatea, energía feminina in toate fatetele ei, vom lucra la nivel personal si grupal prin diferite tehnici, metode si abordari holistice bazate in principiile Terapiei Gestalt si alte metode psihocorporale si somatice, bioenergética cuántica si practici ancestrale. Vom lucra practic pe blocaje psihoemotionale si somatice, memorii corporale congelate(stocate) in corp , astfel incat sa ne eliberam cu blándete si iubire de sine de toate memoriile traumatice, sa ne vindecam durerile fizice si ale sufletului, pentru a face loc unei noi forme de a fi, pentru a incorpora o noua viziune si noi frecvente energitice in constiinta si inimile noastre.

Uterul ca si organ fiziologic are functia de a crea si gesta viata, insa la un nivel energetic si spiritual Uterul este mult mai mult decat un organ de reproducere. In aceasta parte a corpului , noi femeile pastram(depozitam) tóate informatiile si memoriile energetice traite, simtite , transmise de catre partenerul de viata, cat si “mostenite” pe cale transgenerationala din familia de origine prin transfer intrauterin. Inca din momentul conceptiei si pe tot parcursul sarcinii, fatul este alimentat energetic si emotional de tóate trairile mamei si tot atunci se produce transferul energetic al tiparelor psihoemotionale de la o generatie la alta . Tot in uter se afla puterea noastra alchimica de transformare, focul sacru al Divinului Feminin – energía Kundalini. Din perspectiva tuturor acestor fatete, uterul reprezinta un CENTRU organic si energetic SACRU prin care noi femeile avem puterea de a crea viata in tóate fatetele ei, de a transmuta propiile emotii si trairi cat si cele preluate prin transferul energiei sexuale de la partener , cat si de a alchimiza energiile vitale interne personale si transgenerationale. Uterul si ovarele reprezinta Centrul de putere si forta al energiei feminine creatoare si creative.
Insa, atunci cand nu traim in sacralitatea si armonía energética a acestui centru vital si alchimic feminin,pot aparea disfunctii organice si sexuale, senzatii emotionale de depresie, ura, invidie ,desvalorizare, rusine, furie,oboseala, anxietate, incapacitatea de a iesi din situatii conflictive, incapacitatea de a ne pune planurile si ideile in practica (a da viata proiectelor si a le materializa in planul concret), desconexiune de la energía vitala interna, apatie existentiala, conflic cu propia Feminitate si blocarea energiilor interne si multe alte simptome fizice, energetice, existentiale sau spirituale.

In perioada 19 -21 mai 2023, cu sustinerea influxurilor energetice ale Lunii Noi in Taur vom organiza un Retreat de Feminitate in care vom lucra pe vindecarea “memoriilor”uterine. In inima muntelui sacru “Fetele Albe” un vortex energetic al Mamei Pamant , un loc mirific si sacru al Divinului Feminin, vom initia o calatorie interioara in propia noastra existenta si feminitate unde vom putea experimenta prin intermediul diferitelor metode si tehnici psihosomatice de eliberare a memoriilor traumatice , cat si prin practici shamanice ancestrale de trezire a constiintei si uniune cu Divinul ne vom reconecta la Sursa Divina si la Divinul Feminin pentru a primi prin canalizari directe NOI informatii spirituale ale sufletului( Light Codes & Sacred Language) pe care ulterior le vom ancora in inima si pantecul nostru dintr-o noua viziune a realitatii. Vom accesa o noua constiinta mai inalta si o noua frecventa energética va crea un RESET psihic, celular si energetic.
Va fi un weekend de purificare celulara , mentala si energética a intregii structuri psihice, de reconexiune la Mama Pamant si iubirea ei infinita care se regaseste si in inimile noastre, la capacitatea infinita a NATURII de regenerare si vindecare pe care ne-o ofera inconditional.

Investitie Reatreat complet: 1400 ron

Include:

*Cazare 2 nopti in camere triple si cuatripla(shared room 3 sau 4 persoane) in Pensiune – Costesti Hunedoara.

*Toate cele 3 mese principale +gustari ( mic dejun, pranz si cina incluse in pret –alimente si produse de provenienta VEGETARIANA cu mici ajustari la micul dejun unde vor fi si anumite produse lactate . Meniul este acelasi pentru intregul grup, fara exceptii.

*Toata organizarea si activitatiile sustinute de Ionela Valeria si asistentele grupului.

Grup redus: maxim 10 persoane

Pentru rezervarea locului se va achita 50% (700 ron ) din costul total pana pe 10 mai 2023. Urmand ca achitarea integrala sa fie realizata pana la data de 15 mai 2023.

***IMPORTANT : In cazul anularii rezervarii, avansul NU ESTE RAMBURSABIL

Pretul NU include transportul. Ne organizam la nivel grupal prin

car – sharing cu masinile personale sau se pot organiza preluari din Orastie .

Programul incepe vineri la orele 18:00 si se termina duminica la orele 14:00.

Toate activitatiile au fost special create si concepute astfe incat sa fie practice si utile fiecarei participante. Vom lucra la nive holistic si integrativ, cuprinzant cuatrinitatea sinelui personal si vom aborda cele patru aspecte principale : corporal, mental, emotional, energetic unde vom debloca, purifica si elibera memoriile traumatice, o eliberare energética in aceste patru dimensiuni pentru a crea spatiu noului si a activa starea de “continuum de constiinta”.

Vom practica meditatii ancestrale in natura de conexiune cu Mama Pamant si activarea celor patru elemente (pamant, foc, apa, aer) in structura noastra. Respiratie alquímica si activarea focului sacru transformator si a energiei Kundalini de forma constienta. Accesarea CONSTIINTEI DE UNITATE .

Meditatii mindfulness si respiratii pranayama pentru resetarea sistemului nervos astfel incat sa regeneram si sa revitalizam celulele si structura ADN.

Dans energetic si alte metode creative feminine de sintonizare a sinelui personal la Sinele Spiritual si Sursa Divina.

Acest retreat este doar pentru acele femei care doresc o schimbare reala in viata lor si vor sa dea un salt cuantic ce va marca un
“ inaine de”…si un “dupa”

Sunt Ionella Valeria, o persoana “insetata “de cunoastere, cautatoare innata de metode de vindecare, evolutie si expansiune de constiinta umana. Pasiunile mele principale sunt cunoasterea, natura si omul. Pasiuni ce m-au impulsat sa studiez Psihoterapia Gestalt cu specializare in Gestalt Infantil, Psihologie Cabalistica , Terapii psihocorporale si somatice, Masaj Californian Gestaltic, Hamacados Armonicos, Masaj Metamorfic sau celular, Terapia Bioenergetica Cuantica – L.N.T – La Nueva Terapia metoda Philippe Schwideski , Sekhem All- Love cu Patrick Zeigler, Kundalini Experience – activarea naturala si constienta a energiei Kundalini, si multe alte metode energetice , holistice si ancestrale de evolutie umana si expansiune a constiintei.
Iubesc atat cunoasterea stiintifica cat si pe cea ancestrala si ador atunci cand se combina in mod armonios in favoara omului si a naturii.

Abia astept sa ne adunam in cerc la aceasta tabara de primavara , sa ne unim fortele creative si creatoare pentru a manifesta iubire, frumusete, lumina, armonie si bucuria de a fi aici in acesta existenta.

Cu drag, Ionella Valeria🪻🕊️

Date

19 - 21 May 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Costesti - Hunedoara
5.0
Based on 369 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 369 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language