+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Forest Villa Sibiu

Date

20 - 25 Jul 2023
Expired!

Retreat Return to Creativity – Yoga, Pictura, Dans, Relaxare si Transformare

Te invitam intr-o calatorie de transformare si descoperire interioara

Un retreat pentru suflet si spirit, in care ne vom conecta cu noi insine la un nivel profund si autentic. Aceasta experienta ofera practici de miscare constienta, dans, yoga si meditatie pentru deschiderea inimii si stimularea creativitatii, precum si ateliere practice de creativitate si pictura intuitiva. Un spațiu pentru minte, inimă, corp într-un cadru natural deosebit cu aer curat, liniște, pădure, soare si mancare delicioasa.

Oana, Alexandra si Daniel ti-au pregatit un program complet, dar relaxat, pentru cele 6 zile. Vom FACE (activitati) si vom FI.

Am creat pentru tine un program care va include:

 • sesiuni de yoga si respiratie
 • meditatii ghidate (active si pasive)
 • pictura (ca terapie, nu este important rezultatul, ci trairile)
 • dans constient
 • masaj
 • plimbari in natura si aer curat
 • zambete si veselie
 • impartasiri si conectari de la suflet la suflet
 • mancare vegetariana delicioasa
 • echilibrare si relaxare

Vei avea ocazia sa testezi practici de deschidere a canalelor creative, precum si ateliere practice de conectare cu creativitatea ta.

🌑 Detensionare corp & minte

🌒 Conectare cu tine, cu adevarul tau

🌓 Deschiderea campurilor creative

🌔 Relaxare

🌕 Mancare sanatoasa

🌞 Iti oferi o vacanta si un cadou transformational in acelasi timp

“Nu m-am asteptat ca aceste momente de yoga, pictura, dans si meditatie sa expuna atat de multa incarcatura emotionala care sa ne conecteze la un alt nivel… Amazing!” (Diana, 2022)

Exemplu de activitati dintr-o zi

07.30 Yoga

09.00 Mic dejun

10.00 Atelier de pictura intuitiva

13.00 Pranz

Timp liber de relaxare / activitati optionale

17.00 Meditatie OSHO Kundalini

19.00 Cina

DESPRE cateva dintre ACTIVITATILE INCLUSE:

 • Yoga – Bazate in stilul clasic Hatha Yoga in combinatie cu principii de Ayurveda, aceste sesiuni sunt accesibile pentru orice nivel de pregatire. Vom practica impreuna tehnici de curatare, deschidere a canalelor de enegie, invigorare a corpului precum si relaxare a sistemului nervos, cu intentia de a accesa energia creativa.
 • Pictura – Sesiunile de pictura sunt o invitatie intr-un spatiu de spontaneitate si joaca si nu necesita cunostiinte tehnice sau talent artistic. Prin aceste sesiuni ne vom conecta cu energia creativa prin prezenta si intuitie, fara sa ne focusam neaparat la rezultatul final, ci mai degraba la procesul creativ in sine.
 • Dans si Shaking – Aceste sesiuni inspirate din practicile Osho precum si alte tehnici includ exercitii de respiratie, shaking, impamantare, conectare interioara, ce ajuta la eliberarea blocajelor din minte-corp si reconectarea cu energia vitala creatoare, intr-un spatiu sustinut de muzica si dans. In acest spatiu vom experimenta o îmbinare de componente active cu părți de liniște și relaxare care pot fi practicate in general de catre oricine.

Programul zilnic va avea atat momente de creativitate, yoga si meditatii, cat si momente de relaxare in care fiecare poate alege sa petreaca timp la piscina, in natura sau sa faca un masaj de relaxare.

🪷🪷🪷

CE ESTE INCLUS IN PROGRAM:

 • 6 zile de pensiune (cazare in camera dubla + 3 mese/zi)
 • Gustari delicoase + ceaiuri aromate intre activitati
 • 6 zile de activitati si ateliere:
 • sesiuni de yoga
 • o sesiune de Ecstatic Shaking
 • o sesiune de Ritual Trance Dance
 • ateliere creative
 • drumetii in natura
 • un foc de tabara
 • access la piscina exterioara

🪷🪷🪷

Contributie:

Pret 3400 RON, se achita in 2 rate: 1700 RON la inscriere, si respectiv in prima zi de retreat

-100 RON la inscrierea impreuna cu un prieten /o prietena

 

CE NU ESTE INCLUS

 • Transportul până si de la locație
 • Activitatile optionale
 • Supliment pentru camera single

ACTIVITATI OPTIONALE

 • Atelier de gatit sanatos
 • Sesiuni de masaj
 • Sesiuni private de yoga
 • Access la sauna
 • Alte ateliere creative

Oana Deac

In 2011 Oana a pornit intr-o calatorie de vindecare si descoperire personala care i-a dat posibilitatea sa exploreze, sa invete si sa obtina calificari in tehnici de Yoga, Ayurveda, meditatie si exprimare prin creativitate si coaching. Oana a studiat in India si Indonesia si a lucrat peste 6 ani in unul dintre cele mai cunoscute centre Ayurvedice din Bali unde a sprijinit oamenii in programe de detoxificare prin sesiuni de Yoga de group si private. Stabilita in Bali de peste 11 ani, in momentul de fata creaza, preda Yoga, organizeaza tabere si retreaturi si calauzeste oamenii pe drumul reconectarii cu sinele prin coaching creativ si tehnici de Yoga.

Rupesh Daniel Vladu

Daniel Rupesh si-a inceput calatoria de transformare interioara in 2016, accesand diferite tipuri de terapii holistice (theta healing, constelatii familiale, meditatii pasive).In 2018 a descoperit meditatiile active intr-un retreat de Tantra, care i-a schimbat viata si i-a deschis noi orizonturi in a se cunoaste pe sine si a trai o viata asumata si autentica.De atunci experimenteaza acest tip de meditatii, iar in 2021 respectiv 2022 a devenit si facilitator de meditatii active OSHO si de Trance Dance Ritual & Ecstatic Shaking MedicineTot in 2021 a obtinut certificarea ca maseur, pentru masaj terapeutic, reflexogen si de relaxare, iar in 2022 a urmat cursul de perfectionare in masaj miofascial.Petrece timp in tabere de meditatii care pun accentul pe lucurul cu corpul, pe recunoasterea si eliberarea emotiilor din corp, conectarea si inteligenta minte-corp, intr-un spatiu de respect, adevar personal, incredere si vulnerabilitate.Creeaza si sustine un astfel de spatiu in evenimentele pe care le faciliteaza, incurajand participantii sa isi lase jos mastile si barierele de protectie pe care si le-au ridicat inconstient de-a lungul vietii si care sustin trairea bazata pe frici, astfel incat sa permita corpului sa se exprime, sa se conecteze la vibratia lor interioara si la adevarul lor, la intuitia lor, pentru a-si deschide posibilitatea de a trai o viata mai constienta si pentru a se bucura mai mult de tot ceea ce traiesc.

Alexandra Petculescu

Alexandra si-a inceput calatoria si pasiunea pentru culoare si pictura in 2012. Apoi in 2013 au urmat diverse tipuri de terapie si tabere de descoperire si formare, care toate au dus in punctul de azi cand pictura si meditatia au devenit instrumente veritabile si indispensabile in viata ei.In 2022 a absolvit cursul de Facilitator de meditatii active Osho si imbina aceste tehnici in clasele de pictura intuitiva.In 2019 impreuna cu Daniel, au creat www.alexapaintings.com, site-ul lor despre culoare si pictura pe textile. Odata cu acesta au aparut si ateliere de pictura pe textile, unde amandoi sustin spatiul pentru ca oamenii sa isi exploreze partea creativa si sa plece cu un produs creat de mainile lor.

Date

20 - 25 Jul 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Forest Villa Sibiu
5.0
Based on 373 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 373 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language