+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

INDIA

Date

07 - 16 Oct 2023
Expired!

Retreat de Kriya Yoga in Rishikesh si de Phowa in Menri Monastery INDIA

Dragilor, cu bucurie va anunt ca organizam un retreat complex cu practici meditative alaturi de calugari autentici.
‏‏‎ ‎
Acum ai ocazia sa interactionezi direct cu 2 calugari autentici:
– Swami Nityananda Giri, calugar indian de kriya yoga care vine direct pe linia lui Sri Yukteswar si
– Geshe Serap Lodoe calugar tibetan din Menri Monastery, care reprezinta linia initiatica veche de peste 18.000 ani, respectiv linia prebudista Dzhochen Bön.
Instructiunile privind practica corecta a meditatiei le vei primi direct de la calugari, conform traditie “ de la gura la ureche”.
Retreatul este axat exclusiv pe practica meditatiei specifice alaturi de calugari. Cei care doresc o practica corecta, sub atenta supraveghere a maestrilor, se potrivesc perfect cu scopul acestui retreat.
‏‏‎ ‎
Daca doresti doar o calatorie spirituala, te putem redirectiona catre alti organizatori de incredere si pentru care iti putem face o recomandare.
Retreatul oferă oportunitate unica de a medita, de a aprofunda cunostintele si de a corecta practica individuala sub îndrumarea directa a profesorilor autentici care prezintă instrucțiuni directe, subliniind punctele esențiale ale tehnicilor meditative.
Toți cei interesați serios de meditație sunt bineveniți, inclusiv cei care nu au urmat învățăturile anterioare precum si cei care iau primul contact cu aceste metode tibetane. Este important sa ai o determinare foarte mare si o adeziune puternica catre tehnici autentice.
Retreatul este despre oameni care isi pun intrebari existentiale si tind sa afle raspunsul in aceasta viata.
interior.
‏‏‎ ‎
Retreatul este unul complex si are 2 parti distincte de practica:
A. Prima parte a retreatului ( zilele 7,8,9,10,11 octombrie) consta in initiere in tehnica de kriya si practica intensiva de kriya yoga alaturi de maestrul Swami Nityananda Giri in ashram in Rishikesh.
Despre Swami Nityananda Giri : vine in Romania inca din anul 2015, am organizat impreuna cu acesta in Romania 2 retreaturi de kriya yoga, 35 de cursuri de initiere in kriya yoga in orasele Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures, Sibiu. Au fost initiati de Swami Nityananda Giri in tehnica de kriya yoga un numar de 637 de studenti din Romania.
Site-ul oficial al maestrului indian de kriya yoga SWAMI NITYANANDA GIRI:
https://www.nityanandagirikriyayoga.com
‏‏‎ ‎
B. In a doua parte a retreatului facem cunostinta cu tehnicile tibetane ( zilele 12,13,14,15 octombrie) si consta in initiere in trehnica de Phowa si practica spirituala Phowa, practicata direct in manastirea “ Menri Monastery” situata in Dolanji, Himachal Pradesh, India alaturi de maestrii tibetanbi Geshe Serap Lodoe si Sangmo Yatri.
Afla mai multe despre Menri Monastery :
In aceasta a doua parte a retreatului vei lua pulsul vietii cotidiene a calugarilor cu ceremoniile si ritualurile lor zilnice, asa cum este ea oranduita in manastire de peste 600 de ani.
Evenimente organizate Geshe Serap Lodoe si Sangmo Yatri – din octombrie 2022 si pana in prezent: 4 cursuri online de invataturi tibetane unde au primit initierea 157 de studenti.
Daca vrei sa afli mai multe despre institutul tibetan pe care il conduce in India GESHE SHERAP LODOE. intra pe site-ul oficial :
‏‏‎ ‎
Programul retreatului :
Practica kriya yoga cu Swami Nityananda Giri in ashram in Rishikesh – zilele 7,8,9,10,11 octombrie :
ora 6.00-8.00 meditatia kriya yoga;
– ora 15.00-17.00 meditatia Kriya yoga;
Practica Phowa cu Geshe Serap Lodoe si Sangmo Yatri in manasrirea ‘Menri Monastery’ – zilele 12, 13 14,15,16 octombrie :
ora 6.00-8.00 meditatia Phowa;
– ora 15.00-17.00 meditatia Phowa;
In timpul sederii la Menri Monastery vom face impreuna cu Geshe scurte calatorii in locuri incarcate spiritual unde au meditat mari maestri si unde vom medita si noi.
Geshe s-a oferit sa ne prepare personal mancarea pe perioada sederii.
Programul retreatului poate sa suporte mici modificari. Calugarii determină tema exactă a predării si gradul de progres. Programul predării si gradul de avansare in tehnici vor fi definite de calugari.
Programul retreatului este intensiv dar nu fortat, motivarea si aspiratia sunt importante.
‏‏‎ ‎
Locuri limitate – 14.
‏‏‎ ‎
TAXA DE PARTICIPARE LA RETREAT
Taxa de retreat este de 1650 Euro/persoana. Taxa include cazarea si masa in ashramul de kriya yoga si in Menri Monastery, donatiile pentru initieri catre maestri, transportul New Delhi – Rishikesh/Rishikesh – Menri Monastery in Dolangi, Himachal Pradesh/retur Menri Monastery – Delhi.
Rezerva-ti locul la retreat si achita un avans in valoare de 700 Euro/persoana.
Diferenta de taxa se achita in data de 01.09.2023.
Rezervarile se fac in functie de perioada in care ne contactati si de locurile disponibile.
‏‏‎ ‎
DE CE ESTE IMPORTANT SA TE INSCRII CAT MAI REPEDE?
Fiind cetateni tibetani si avand regim de rezidenti in India, pentru accestul in manastire mai mult de 24 de ore, toti turistii trebuie sa prezinte o autorizatie emisa de politia New Delhi privind cazarea in interiorul manastirii ( P.A.P). Autorizatia se emite pentru fiecare participant in parte si este valabila o perioada limitata de timp.
Cu 2 luni inainte de sosirea noastra in India se aplica o cerere pentru OBTINEREA “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.).
ACCESUL PERMANENT ( CAZAREA)IN MENRI MONASTERY PE PERIOADA 12, 13 14,15,16 OCTOMBRIE SE FACE DOAR DUPA OBTINEREA “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.).
TERMENUL OPTIM DE DEPUNERE A CERERII PRIVIND “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.) ESTE DE 15 IULIE 2023. Dupa acest termen se poate aplica solicitarea insa nu putem sti sigur daca se elibereaza in timp util P.A.P.
Hotaraste-te repede sa te inscrii, pentru a beneficia de “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.) si a pentru a putea sa locuiesti cu grupul in The Menri Guesthouse in incinta Menri Monastery.
Afla mai multe :
https://harmonicbody.wordpress.com/…/the-menri-guesthouse/.
Particpantii care nu au obtinut autorizatiei P.A.P pot participa la tot programul din manastire insa nu vor putea sa fie cazati in manastire, astfel ca va trebui sa le asiguram loc de cazare la un hotel in zona manastirii. Vei avea acces in Manastire si vei putea sa participi la tot programul nostru zilnic, insa nu vei putea ramane peste noapte.
Afla mai multe despre P.A.P.:
https://ybmcs.org/menri-monastery-pap/
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei).
Dupa efectuarea plății va rugam sa confirmati dovada plății, menționând numele participantului, retreat India kriya/Invataturi tibetane si numărul de telefon pentru fiecare participant. Numarul de telefon este necesar pentru o comunicare unitara si rapida a eventualelor modificari imprevizitile care tin de buna organizare a retreatului.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați rezervat/plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa comform ofertelor prin participarea la evenimentele viitoare ( cursuri, retreaturi). Se emite factura pentru suma virata.
‏‏‎ ‎
IMPORTANT: NU ASIGURAM TRANSPORTUL CU AVIONUL DIN ROMANIA IN NEW DELHI SI RETUR.
Biletul de avion Bucuresti – New Delhi dus-intors se suporta de participant si se cumpara separat de catre acesta.
Contribuția financiară pe care o achitați are legatura cu costurile de organizare si include :
a)loc (single/double) in camera de ashram
b)3 mese pe zi asigurate pe perioada cazarii in ashram/Menri Monastery;
c)transport cu taxi cu AC (aer conditionat) de la aeroport New Delhi -Rishekesh ;
d)transport cu taxi cu AC de la Rishikesh la Menri Monastery in Dolangi, Himachal Pradesh
e)transport cu taxi cu AC de la Menri Monastery la aeroportul New Delhi.
f)Donatii oferite calugarilor pentru initiere si ghidare.
‏‏‎ ‎
Accesorii:
– imbracaminte adecvata sezonului de toamna, adidasi de munte sau sandale de munte.
Temperatura medie in acea perioada este de 23 de grade.

Date

07 - 16 Oct 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

INDIA
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language