+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Cluj Napoica

Date

11 - 13 Nov 2023
Expired!

Renasterea – Program de Reconectare cu Sine

Acest program modular ghidează femeia pas cu pas spre a se reconecta cu adâncurile ființei ei uitate…

Este un program complex care ajută femeia ca pas cu pas să renască și să își reconstruiască identitatea…altfel spus să dea la o parte tot ce NU este pentru a ajunge în mijlocul ființei și a descoperi ceea ce este cu adevarat…

Acest program este de fapt un proces de reeducare profundă a ființei, care acționează la toate nivelurile: fizic, emoțional, mental și spiritual…

Construit într-un mod holistic, acționează țintit asupra fiecărui aspect al ființei, creând un efect sinergetic profund transformator.

Aceste evenimente vor aduce, gradat, viziunea clară a situației în care ești ca femeie (în raport cu tine sau cu ceilalți), cauzele pentru care ai ajuns aici, cât și solutiile & instrumentele & pasii ce e nevoie să îi parcurgi pentru a ieși din bucla în care te-ai toot învârtit. Astfel, vei putea trece dincolo de modelul văzut și învățat în copilărie, de la părinții tăi și la societate…care te-au făcut, inconștient să îți clădești experiențe nefericite…

Este format din 7 module (teme vitale) și durează, nu întâmplător, aproximativ 9 luni…timp similar cu procesul venirii noastre pe lume… de asta e o REnaștere!
Acest periplu de 7 evenimente modulare este construit în așa fel încât să formeze bucată cu bucată întreg puzzle-ul pentru ceea ce însemni tu ca femeie.

Toate cele 7 sunt obligatorii, venind în mod logic și armonios să se completeze.

Poți să pornești în această călătorie cu încredere dacă
Îți dorești să fii fericită și să te simți bine în pielea și viața ta, să îți placă de tine
Îți dorești un partener cu care să împărtășești și acel bărbat nicicum nu apare
Îți dorești să te bucuri de relații romantice împărtășite, în care să primești la fel cum dăruiești
Îți dorești acel tip de relație unde cea mai importantă să fie conexiunea dintre voi și să simți cum va completați și ca te împlinește
Îți dorești să te bucuri de o viață sexuală împlinitoare
Simți că nu te mai regăsești în viața pe care o ai, dar nu ai o altă variantă sustenabilă și trebuie să continui să “inghiti în sec”, făcând compromisuri
Îți dorești să devii mamă și deși medical totul este ok, bebe nu vine
Ai trecut prin experiența maternității și acum nu mai știi cum să te repozitionezi în viață în raport cu tine, partenerul, copilul, ceilalți
Eu îți ofer ghidajul, suportul, tehnicile și metodele eficiente și structurate, tu adaugi deschiderea ta și voința puternică de a te descoperi și a renaște.

Acest program nu e pentru tine dacă:
Nu crezi că lucrurile se pot schimba
Crezi că alții sunt vinovați pentru ceea ce ți se întâmplă
Ți se pare prea greu să acționezi și preferi doar să te plângi de tot ce nu funcționează
Amâni mereu momentul în care să acționezi și tot găsești scuze (că nu ai timp, bani și că nu e garantat rezultatul) .
Programul modulelor

Modulele sunt de 3 zile,  în regim de retreat, undeva in natură.

Evenimentele vor avea loc la un interval de aprox. 40 de zile unul de celălalt, ordinea fiind obligatorie.

Între evenimente, va exista suport din partea mea, cât și teme sub formă de exerciții care vor veni să completeze activitatea din timpul evenimentelor. Ele fiind concepute să te ajute să parcurgi ușor această călătorie de devenire.

Primul Modul va avea loc în 11-13 Noiembrie lângă Cluj Napoca
La finalul acestui program:
Vei fi eliberată de teamă, rușine și vinovăție cu privire la feminitatea ta
Te vei simți completă și stăpână pe viața ta
lti va fi conturat cine esti care ești cu adevărat și vei ști cum să te manifești într-un mod natural
Vei avea o serie de practici și instrumente feminine pe care să le incluzi în viața de zi cu zi care te vor menține în acea stare de bine
Vei avea o altă imagine de sine și o relație complet diferită cu tine, cu ceilalti si cu lumea inconjuratoare

Vei face parte dintr-o comunitate de femei, care au trecut prin aceeași călătorie și te pot înțelege și sprijini.

Renașterea, reconectarea la Sine

Program modular LIVE (format din 7 module x 3zile/modul) de Reconectare la energia TA feminină naturală

1200 lei/modul Plata integrală a programului cu Discount de 15% este 7140lei
7 module X 3zile/modul – peste 160 ore de terapie experențială
Înregistrarea materialelor de la module care va putea fi folosită pe viață
12 metode de terapie cu rezultate clare în 11ani de lucru cu femeile
Teme primite în pauza de 40 de zile dintre module, pentru a consolida cele abordate în cadrul modului- peste 15 ore cumulat
Suport de curs
Materiale și uleiuri esențiale care susțin procesul
Susținerea și ghidarea holistica pe tot parcursul programului cu tot ceea ce apare
Acces în grup exclusiv de femei și susținerea lor pe viață
BONUS! Posibilitatea la cerere de a repeta un modul cu discount de 50%
INESTIMABIL: Legături de suflet create cu alte femei, care pot dura o viață întreagă

Ce spun participantele
Practicile blânde ale Denisei m-au dus în profunzimea blocajelor mele. Vocea ei caldă m-a ajutat să scot afară din mine temerile. Cu fiecare modul făcut m-am simțit tot mai relaxată, am dat drumul blocajelor și m-am simțit eliberată. Mulțumesc Denisa pentru toate instrumentele dăruite cu multă blândețe, iubire, profesionalism și multă căldură. Au făcut ca transformarea mea să fie lină și armonioasă. – Claudia C.

Pentru mine Denisa a fost persoana care m-a ghidat să mă regăsesc pe mine , într-o periodă în care căutam să înțeleg ce e cu viața acesta? Simțeam că viața era mult mai mult decât ceea trăiam; că mai erau și alte moduri de a-ți trăi viața, altă profunzime a ei. Ghandi spunea: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” . Așa este Denisa! Mi-a întins o mână și m-a ghidat. Caldă, dar în același timp fermă. Feminitatea și dragostea pentru viață a Denisei m-au cucerit. – Mioara R.

Pentru mine Denisa a fost un deschizător de drumuri. Nu am știut nici cine sunt eu și cu atât mai mult cine sunt ca Femeie. După această călătorie, în care am eliberat ce mă ținea să pot a mă manifesta, am aflat cine sunt. Acum că stiu cine sunt, nu mai pot să mă întorc înapoi! – Ileana O.

Am învățat să fiu eu bine și în armonie cu mine. Am înțeles că dacă nu mă pun pe mine pe primul loc, n-am cum să fiu ok pentru copilul meu și pentru soțul meu. – Ioana P.

Simt o îmbunătățire frapantă a realității mele. Am conștientizat multe lacune care mă influențau și am ajuns mult mai stăpână pe emoțiile mele, mi-am descoperit adevăratul meu potențial interior. – Ruxandra B.

Sunt Denisa Florea

Nu am făcut cunoștință oficial, așa că îți fac un scurt sumar:

Experiență de peste 15 ani de cercetare și studiu asupra minții umane. Atât în cadru academic, prin cele 2 Mastere în “Comunicare” și “Psihologia sănătății publice și clinice”, cât și în urma călătoriilor inițiatice în Asia, Orientul Mijlociu, Grecia.
Peste 20 000 de ore de terapie oferite
11 ani de lucru cu femeile, atât în terapii individuale, cât și de grup
Peste 120 de evenimente susținute
Peste 10.000 de femei care au interacționat cu munca mea
Creatoarea metodei APW
Autoarea cărții electronice “Ghidul femeii împlinite“, care a ajuns la peste 800 de femei

Așa că am câteva cunoștințe despre lucrul cu “femeia” și mi-aș dori să le împărtășesc cu tine.

Denisa Florea. Therapist. Author. Facilitator

Organizer

Denisa Florea. Therapist. Author. Facilitator
Email
contact@denisaflorea.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=268

Desi de multe ori era total “împotriva vântului” și viața era vizibil diferită de a celorlalți, în sensul că părea îngreunată, explorând drumuri nebătătorite de alții. Totuși această curiozitate a fost cea care a stat de veghe în cele mai provocatoare perioade din viața mea și m-a ajutat să găsesc cele mai potrivite soluții pentru mine. M-a ghidat spre a ieși din situații toxice, a-mi vindeca rănile, a descoperi puterea interioară, creativitatea, a putea să trăiesc cu pasiune și libertate, așa cum doream. Tot ea m-a condus spre răspunsurile cele mai profunde ale sufletului: care este scopul vieții noastre? Încotro ne îndreptăm? Există un motiv anume pentru care ni se întâmplă lucrurile? Așa am de devenit “Sculptorul” realității mele interioare. Acestă combinație unică a fost “călătoria” parcursă de mine, care și-a pus amprenta profund asupra gândirii mele, a viziunii și stilului de viață, cât și asupra abordării în lucrul cu oamenii. Știind cum se simte disperarea, confuzia, neputința am căutat să pot oferi oamenilor care veneau la mine, o metoda eficientă: testată și validată. Un drum “bătătorit”, care, odată parcurs, duce la armonie și împlinire în viață. Devin și ei sculptorul propriei realități interioare. Asta m-a transformat în creatoarea metodei APW (awakening the power within) și o deschizătoare de drumuri pentru aceia care caută soluții reale prin care să aducă armonia în viețile lor neîmplinite. Toate programele au ca scop susținerea femeii de a-și depăși blocajele care o împiedică să aibă în viața ei armonia și împlinirea dorită. Știu că educând o femeie, poți schimba generația care urmează. Știu că femeia, atunci când își recapătă puterea interioară, emană atâta iubire cât poate “hrăni” un întreg oraș. Și mai știu și câtă nevoie este de această “hrană” în perioada pe care o traversăm. Am avut șansa, cu fiecare program, să fiu martoră la adevărate spectacole ale manifestării energiei, pline de iubire, a femeilor participante. Forța creată în grup depășește orice imaginație. Sunt continuu surprinsă de incredibila creștere a calității vieții femeilor care au experimentat puternica metodă APW în cadrul programelor mele live sau online.

Date

11 - 13 Nov 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Cluj Napoica
Denisa Florea. Therapist. Author. Facilitator

Organizer

Denisa Florea. Therapist. Author. Facilitator
Email
contact@denisaflorea.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=268

Desi de multe ori era total “împotriva vântului” și viața era vizibil diferită de a celorlalți, în sensul că părea îngreunată, explorând drumuri nebătătorite de alții. Totuși această curiozitate a fost cea care a stat de veghe în cele mai provocatoare perioade din viața mea și m-a ajutat să găsesc cele mai potrivite soluții pentru mine. M-a ghidat spre a ieși din situații toxice, a-mi vindeca rănile, a descoperi puterea interioară, creativitatea, a putea să trăiesc cu pasiune și libertate, așa cum doream. Tot ea m-a condus spre răspunsurile cele mai profunde ale sufletului: care este scopul vieții noastre? Încotro ne îndreptăm? Există un motiv anume pentru care ni se întâmplă lucrurile? Așa am de devenit “Sculptorul” realității mele interioare. Acestă combinație unică a fost “călătoria” parcursă de mine, care și-a pus amprenta profund asupra gândirii mele, a viziunii și stilului de viață, cât și asupra abordării în lucrul cu oamenii. Știind cum se simte disperarea, confuzia, neputința am căutat să pot oferi oamenilor care veneau la mine, o metoda eficientă: testată și validată. Un drum “bătătorit”, care, odată parcurs, duce la armonie și împlinire în viață. Devin și ei sculptorul propriei realități interioare. Asta m-a transformat în creatoarea metodei APW (awakening the power within) și o deschizătoare de drumuri pentru aceia care caută soluții reale prin care să aducă armonia în viețile lor neîmplinite. Toate programele au ca scop susținerea femeii de a-și depăși blocajele care o împiedică să aibă în viața ei armonia și împlinirea dorită. Știu că educând o femeie, poți schimba generația care urmează. Știu că femeia, atunci când își recapătă puterea interioară, emană atâta iubire cât poate “hrăni” un întreg oraș. Și mai știu și câtă nevoie este de această “hrană” în perioada pe care o traversăm. Am avut șansa, cu fiecare program, să fiu martoră la adevărate spectacole ale manifestării energiei, pline de iubire, a femeilor participante. Forța creată în grup depășește orice imaginație. Sunt continuu surprinsă de incredibila creștere a calității vieții femeilor care au experimentat puternica metodă APW în cadrul programelor mele live sau online.

5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language