+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

> STUDIO CLASS

Time

7:30 PM - 9:00 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

07 Dec 2023
Expired!

Mindfulness and Qigong cu Marius Popa Popa

Vrei să îți liniștești gândurile și să trăiești în prezent?

Îți dorești să îți crești vibrația și să înveți noi practici spirituale?

Ai un ritm de viată alert și vrei o practică prin care să scapi de stres?

Atunci această clasă este pentru tine!

Te invit la o practică specială care o sa îți aducă liniște, claritate și mai ales pacea interioară! O să practicăm împreună tehnici de respirație, Qigong și o meditație liniștitoare.

Sunt bucuros să vă anunț că reiau clasele de Qigong, acum la interior la Sambodhi Studio. A venit sezonul rece, momentul în care e nevoie sa stăm mai mult cu noi, să reflectăm și să acceptam viața așa cum este!

 

Ce o sa facem în fiecare sesiune?

☀️Încălzirea corpului fizic prin diferite mișcări (warm-up)

☀️Tehnici de respirație (pranayama) prin care generam mai multa energie (denumi prana, chi sau qi) in interiorul nostru.

☀️ QiGong pentru dezvoltarea corpului energetic și calmarea minții.

☀️ Meditația iubirii (o meditație ghidată care ne creste vibrația și ne armonizează în totalitate).

De ce e nevoie să facem mișcare? Pentru că în corpul fizic rămân toate energiile nelucrate: stres, gânduri, supărări. Iar lipsa sportului ne poate afecta si mai tare. Am pregătit o serie de mișcări de la încălzirea articulațiilor (care sunt foarte importante pentru că prin articulații trec meridianele) până la tapping (deblocarea energiilor la nivel de mușchi și țesuturi).

De ce Pranayama? Pranayama reprezintă o tehnică veche de respirație, care explorează mai multe tehnici pentru a se ajunge la o stare profundă de relaxare. În filozofia yoga, se crede că prin controlul respirației vei fi mai capabil/ă să-ți controlezi mintea și gândurile pentru gestionarea stresului și pentru a obține mai multă pace interioară. Fie că este vorba despre a-ți lungi respirația, despre a o face mai profundă, vei putea să lucrezi asupra oricăror obstacole de la nivel mental, emoțional sau spiritual. Există numeroase beneficii ale meditației Pranayama pentru sistemul minte-corp-spirit:

Induce relaxarea;

Diminuează stresul;

Îmbunătățește concentrarea;

Crește nivelul de energie.

De ce Qigong? Pentru că este una din cele mai blânde și eficiente tehnici prin care activezi energia în corpurile tale. Potrivit taoismului, starea de sănătate a organismului nostru depinde de un flux clar, puternic și echilibrat de qi prin sistemul meridian. Facem exerciții de respirație și mișcări conștiente, cu multiple beneficii:

creșterea energiei vitale și a mobilității;

calmarea furiei și a emoțiilor;

trăirea momentului prezent;

dezvoltarea senzorială și energetică.

De ce e bine să medităm? Pentru că după o zi de lucru, în care am fost foarte prea activ și stresat, e timpul pentru o practică care ne armonizează toate corpurile. Mintea se liniștește iar starea de acceptare a ceea ce este în jurul nostru crește si devenim mai calmi, mai înțelepți. Care sunt rezultatele pe care le simți după această meditație:

relaxarea profundă;

calmarea minții și a gândurilor excesive;

armonizarea corpurilor (fizic, energetic, emoțional si mental);

creșterea gradului de conștientă;

ai un spațiu sigur unde poți creste spiritual.

După fiecare practică o sa te simți:

☀️Liber

☀️Liniștit

☀️Conectat la sinele tău superior

☀️Încrezător în viață și în resursele tale interioare.

☀️Plin de energie.

 

Informații despre facilitator: Mă numesc Marius Eugen Popa și am peste 8 ani experiență în zona spirituală. Am un stil de viața foarte sănătos: fac sport, meditații, mănânc conștient și cât mai multe alimente bogate în nutrienți. Sunt practicant și instructor de QiGong, terapuet craniosacral, formator în regresii și meditații terapeutice. Am obținut diferite inițieri în practici energetice precum Reiki (gradul 3), Theta Healing și Scoala Zalmoxiană.

Această poveste a început în 2014 când s-a produs o schimbare bruscă în viața mea. Atunci am început să îmi pun întrebări profunde despre cine sunt?, care e scopul meu suprem în această viată? Cum pot să îmi controlez gândurile si unele emoții? etc. Așa am descoperit diferite tehnici pe care le-am introdus în rutina mea zilnică: exerciții de respirație, yoga, meditație, Qigong etc. Alături de sutele de ore pe practică individuală, am o mare experiență de viață: sunt antreprenor, team manager, am lucrat în diferite organizații și diferite domenii: logistică, marketing, vânzări sau construcții rezidențiale. Sunt pasionat de muzică, cânt la tobe și instrumente de percuție. Progresul meu personal s-a mărit pe măsură ce practicam și aplicam principiile spirituale.

În toată această perioadă am studiat diferite curente spirituale, absolvind următoarele cursuri:

Thetahealing Basic (2015)

– Curs de BioTherapy și Reiki (2019), gradul 1,2 și 3

Școala Solariană (bazată pe legile lui Zalmoxe) gradul 1 (2020) si gradul 2 (2021)

– Programul de formare ESES: Vindecare somato-emotională prin regresii și meditații (2022)

– Terapie craniosacrală (2023)

– Si multe retreaturi si evenimente de Yoga sau dezvoltare personală.

Îmi place ceea ce fac si doresc dau mai departe din cunoașterea mea spirituală.

Când? Din 7 Decembrie 2023, în fiecare joi seară, orele 19:30

Unde? Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu 16A, et2, Sector 2, București.

Cât durează? 90 de minute

Locurile sunt limitate așa că dacă dorești să participi e nevoie de înscrierea ta până joi seară orele 18:00.

Participare: Pe baza de Donatie.

Ce e nevoie să iei cu tine: În primul rând de motivație si de deschidere pentru practicile spirituale. Sala este dotată cu tot ce e nevoie pentru o clasa de yoga si meditație (vestiar, saltele, accesorii etc)

Cine poate să participe? Oricine, indiferent daca a mai practicat sau nu.

Namaste!

Marius Eugen Popa 🙏🏻

Marius Eugen Popa. Instructor Qigong si Yoga. Formator în Regresii

Organizer

Marius Eugen Popa. Instructor Qigong si Yoga. Formator în Regresii
Email
popamariuseugen@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=97

Informații despre facilitator: Mă numesc Marius Eugen Popa și am peste 8 ani experiență în zona spirituală. Sunt practicant și instructor de QiGong și Yoga, terapeut energetic și craniosacral, formator în regresii și meditații terapeutice. Am obținut diferite inițieri în practici energetice precum Reiki (gradul 3), Theta Healing și Scoala Zalmoxiană. Această poveste a început în 2014 când s-a produs o schimbare bruscă în viața mea. Atunci am început să îmi pun întrebări profunde despre cine sunt?, care e scopul meu suprem în această viată? Cum pot să îmi controlez gândurile si unele emoții? etc. Așa am descoperit diferite tehnici pe care le-am introdus în rutina mea zilnică: exerciții de respirație, yoga, meditație, Qigong etc. Alături de sutele de ore pe practică individuală, am o mare experiență de viață: sunt tată, antreprenor, team manager, am lucrat în diferite organizații și diferite domenii: logistică, marketing, vânzări sau construcții rezidențiale. Sunt pasionat de muzică, cânt la tobe și instrumente de percuție. Progresul meu personal s-a mărit pe măsură ce practicam și aplicam principiile spirituale. În toată această perioadă am studiat diferite curente spirituale, absolvind următoarele cursuri: - Thetahealing Basic (2015) - Curs de BioTherapy și Reiki (2019), gradul 1,2 și 3 - Școala Solariană (bazată pe legile lui Zalmoxe) gradul 1 (2020) si gradul 2 (2021) - Programul de formare ESES: Vindecare somato-emotională prin regresii și meditații terapeutice (2022) - Terapie craniosacrală (2023) - EFT (2024) - Si multe retreaturi si evenimente de Yoga sau dezvoltare personală. Îmi place ceea ce fac si doresc dau mai departe din cunoașterea mea spirituală și să ghidez oamenii spre cea mai bună varianta a lor! Namaste

Date

07 Dec 2023
Expired!

Time

7:30 PM - 9:00 PM

Activity

> STUDIO CLASS

Location

> Sambodhi | SALA 3
Marius Eugen Popa. Instructor Qigong si Yoga. Formator în Regresii

Organizer

Marius Eugen Popa. Instructor Qigong si Yoga. Formator în Regresii
Email
popamariuseugen@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=97

Informații despre facilitator: Mă numesc Marius Eugen Popa și am peste 8 ani experiență în zona spirituală. Sunt practicant și instructor de QiGong și Yoga, terapeut energetic și craniosacral, formator în regresii și meditații terapeutice. Am obținut diferite inițieri în practici energetice precum Reiki (gradul 3), Theta Healing și Scoala Zalmoxiană. Această poveste a început în 2014 când s-a produs o schimbare bruscă în viața mea. Atunci am început să îmi pun întrebări profunde despre cine sunt?, care e scopul meu suprem în această viată? Cum pot să îmi controlez gândurile si unele emoții? etc. Așa am descoperit diferite tehnici pe care le-am introdus în rutina mea zilnică: exerciții de respirație, yoga, meditație, Qigong etc. Alături de sutele de ore pe practică individuală, am o mare experiență de viață: sunt tată, antreprenor, team manager, am lucrat în diferite organizații și diferite domenii: logistică, marketing, vânzări sau construcții rezidențiale. Sunt pasionat de muzică, cânt la tobe și instrumente de percuție. Progresul meu personal s-a mărit pe măsură ce practicam și aplicam principiile spirituale. În toată această perioadă am studiat diferite curente spirituale, absolvind următoarele cursuri: - Thetahealing Basic (2015) - Curs de BioTherapy și Reiki (2019), gradul 1,2 și 3 - Școala Solariană (bazată pe legile lui Zalmoxe) gradul 1 (2020) si gradul 2 (2021) - Programul de formare ESES: Vindecare somato-emotională prin regresii și meditații terapeutice (2022) - Terapie craniosacrală (2023) - EFT (2024) - Si multe retreaturi si evenimente de Yoga sau dezvoltare personală. Îmi place ceea ce fac si doresc dau mai departe din cunoașterea mea spirituală și să ghidez oamenii spre cea mai bună varianta a lor! Namaste

5.0
Based on 359 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 359 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language