+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

3:00 PM - 8:00 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

21 Oct 2023
Expired!

Portalul Pântecului: De la Fetiță la Femeie

Dragă Femeie,
Au trecut atâția ani de când te-ai născut, de când ai acest corp, de Femeie. Uneori poate fi o bucurie, alteori, o tristețe. Uită-te doar:
❓Cât de mult îți locuiești corpul?
❓Cât de mult te bucuri de ceea ce ești, ca Femeie?
❓Cum te onorezi, ca Purtătoare a Vieții?
Doar observă. Și respiră. ❤️
Oriunde te afli, este ok.
‏‏‎ ‎
🏠 Ca să ne deschidem cu Adevărat ca Femei, avem nevoie de un spațiu sigur și sacru, în care tot ceea ce suntem, exprimăm și radiem să fie primit cu iubire.
💃🏻Te invit să îți oferi ocazia de a trăi și a de te întâlni și îmbăia în acest spațiu, în Cercul de Femei care te susține pe drumul tău. Atunci când Femeile se adună, se văd în profunzime și se onorează, alchimia si reGăsirea se produc cu ușurință. Suntem aici una pentru alta și una pentru Întreg. Totul este interconectat.
Iar noi, ca Surse ale Vieții, prin Pântec, sprijinim ca această țesătură să meargă mai departe, conectăm familii, generații, sisteme și chiar mai mult.
1️⃣ Această întâlnire este cea care deschide o serie mai amplă, un spațiu de înrădăcinare și creștere care va fi organic, în ritmul feminin. Să începem cu primul pas!
‏‏‎ ‎
📅 Sâmbătă, 21 octombrie 2023, explorăm împreună:
🌹 Portalul Pântecului: de la Fetiță la Femeie
Doar respiră profund și simte-ți pântecul. Poate că acum faci acest lucru prima dată sau poate ai făcut-o de mii și milioane de ori. Ce vrea pântecul tău să îți spună? Ascultă! Respiră.
‏‏‎ ‎
🌹 Crezi că pântecul tău este un dar sau o pedeapsă?
🏆 Ai fi vrut să fii Bărbat sau te savurezi ca Femeie?
💦 Simți că poți curge cu viața sau controlezi totul?
Acestea sunt câteva dintre temele pe care le explorăm împreună. Prin experiență, prin dans, prin exprimare și ascultare sacră.
👧 Vom lucra cu aspectele noastre care nu au fost integrate. Cu Fetița care nu a avut parte de ritualul ei de trecere când a avut prima menstruație. Cu Fecioara care nu a fost pregătită și celebrată când a avut prima întâlnire amoroasă. Facem loc pentru Femeie. Dăm loc pentru tot ce nu a fost inclus.
🤗 Nu e nimic de grăbit, nimic de atins. Este un proces în care ai spațiu să vii. Așa cum Ești. Întreagă. Și ești primită. Total.
Iar restul va curge de la Sine. Tu curgi când ești conținută.
Vino să trăiești această experiență într-un grup de Femei! Vino să te primești!
‏‏‎ ‎
La finalul experienței, te poți bucura de:
💓 un alt spațiu de conectare cu tine
💓 noi practici pe care le poți include în viața ta de zi cu zi
💓 așezarea ta cu tine, în modul propriu, ca Femeie: relaxare, iubire, includere.
Atunci când o Femeie este văzută și primită, ea înflorește! Vino să simți cum e pentru tine!
Sunt aici, cu iubire, prezență și conținere, să inițiez și să țin acest cerc sacru. Vino Femeie, Vino! E momentul tău!
‏‏‎ ‎
📅 Te întâmpin cu drag, sâmbătă, 21 octombrie 2023, de la ora 15:00 la ora 20:00, la Sambodhi Yoga Studio, în București.
Dă-ți voie să te Cunoști! Într-un spațiu onorant și plin de iubire.
Sunt aici, cu tine ❤️
Cristina-Oana Ananda
‏‏‎ ‎
💃🏻 Mă numesc Cristina-Oana Apopei, iar numele meu de Esență este Ananda, care înseamnă în sanscrită bliss, bucurie divină. Mă bucur să împărtășesc cu tine din rolul de Terapeut Energetic & Facilitator, un rol care pur și simplu exprimă aspecte din Cine Sunt.
Am experiență de peste 14 ani în domeniul dezvoltării personale și terapia energetică. Viața mi-a oferit numeroase ocazii și lecții din care am învățat, am crescut, iar acum dau mai departe darurile, practicile și înțelepciunea pe care le-am primit și trăit. Din pură bucurie de a fi și de a contribui.
De-a lungul timpului am studiat, practicat și primit inițieri de la maeștri Reiki, Simra și alte tehnici de lucru cu energia, în care am gradul de maestru. Prin experiențe, workshopuri și cu îndrumarea maeștrilor și facilitatorilor formatori, am integrat elemente de Tao, Tantra, abordări privind lucrul cu Copilul interior și trăirea plenară a vieții, dincolo de frica de moarte. La toate acestea am adăugat metode de eliberare pe diferite planuri pentru a-ți accesa esența, tehnici de facilitare la nivel sistemic și cuantic. Din toamna anului 2018 sunt facilitator From Separation to Unity ©, metodă ce folosește inteligența inimii pentru a ne extinde în ființa noastră autentică, infinită. Susțin corpul și ca Access Bars® Practitioner, Body Process Practitioner and Access Energetic Facelift™ Practitioner, toate acestea fiind parte din instrumentele Access Consciousness©.
Cred într-o lume plină de armonie, sănătate și fericire. Susțin această perspectivă ca Ambasador al Păcii pentru the Embassy of Peace, fondată internațional de Jasmuheen. Iar calea continuă pentru un prezent și un viitor mai mare, plin de grație divină.
Abordez învățarea și integrarea într-un mod holistic, incluzând toate planurile. Totul este creat pentru a te susține, pentru ca tu să ai viața pe care o alegi conștient, în aliniere. Sunt onorată să te ghidez în acest proces!
Vino și descoperă-te pe Tine! Cea pe care ai căutat-o atât de mult! Acum este momentul tău!
‏‏‎ ‎
✅ Informații organizatorice:
Atelier în persoană
Tema: Portalul Pântecului: De la Fetiță la Femeie – Vino Femeie, Vino!
Data: 21.10.2023
Interval desfășurare: 15:00 – 20:00
Locația: Sambodhi Yoga Studio
‏‏‎ ‎
Investiția:
333 lei/persoana
288 lei/persoană 1+1
244 lei/persoană 1+1+1
‏‏‎ ‎
Vino în acest spațiu pentru a ReÎntâlni cu tine!
Pasul de la Fetiță la Femeie îl poți face acum cu sprijin. Cum ar fi să fii susținută?
Te întâmpin cu bucurie,
Cristina-Oana Ananda ❤️
‏‏‎ ‎
👩👩🏻‍🦱 Împărtășiri:
🌹 “La workshop am venit cu sufletul deschis, liberă de așteptări, încrezătoare în sincronicitate și cu intenția clară de a fi prezentă cu mine și cu ceilalți.
Cristina, îți mulțumesc pentru experiența minunată și bogată pe care mi-ai oferit-o 💗 Te felicit și îți sunt recunoscătoare pentru măiestria și iubirea cu care m-ai ghidat pe calea inimii! 🌺 Am câstigat o conștientizare mai mare a darurilor primite din naștere, o conectare profundă cu inima mea, cu cine sunt cu adevărat (dincolo de așteptări și de condiționări), încredere și siguranță în prezența ghizilor mei spirituali.
Mulțumesc din suflet oamenilor frumoși cu care m-am reîntâlnit în iubire, adevăr și lumină 🙏💞 să ne amintim de noi, în adâncul și-n înălțimea noastră.” Cătălina Chifu
‏‏‎ ‎
🌺 “Ca de fiecare dată când lucrez cu Cristina, atât în sesiuni de grup, cât și în private sessions, mă simt MINUNAT. Perfect. Ca și cum am renăscut. Simt bucurie, calm, liniște sufletească, Fericire, Iubire, răbdare, prezență, încredere – tot pachetul de beneficii.” Cristina M.
‏‏‎ ‎
🌹 “Mă simt mai conectată cu inima mea, plină de iubire. Și sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc.” Mariana David
‏‏‎ ‎
🌺 “Ritmul și căldura, naturalețea exercițiilor, ne-ai făcut să simțim că putem face orice și nu ai dat o notă complicată proceselor, chiar dacă ele au o simbolistică, un substrat poate mai important și profund. Totul a fost ușor! Felicitări!
Trei beneficii pe care le am în urma workshopului:
• Am văzut că există mulți alți oameni în aceeași energie /punct cu al meu.
• Încrederea cu care plec. Care duce la siguranță, prezență și IUBIRE.
• Mă bucur că îmi dau voie să fiu și să mă accept.” Cristiana Mihai
‏‏‎ ‎
🌹 “Cristina, ești minunată! Îți mulțumesc cu recunoștință pentru faptul că m-ai ghidat cu multă grație către sinele meu.” Galeni Moise
‏‏‎ ‎
🌺 “Spațiul creat de Cristina mi-a permis să mă conectez profund cu mine, să mă relaxez în <<a fi>> și să mă bucur de fiecare moment. Mulțumesc.” Anca Coman
‏‏‎ ‎
🌹 “O experiență de senzualitate, feminitate și s3xualitate extraordinară. M-a ajutat să învăț să mă bucur de corpul meu, să fiu conștientă de puterea și energia pe care fiecare dintre noi o avem în noi și pe care doar trebuie să o descoperim…
Și de aici începe călătoria…
Și a început călătoria mea pe care doresc să o aprofundez din ce în ce mai mult, descoperindu-mă practic zilnic.” Oana I.
Cristina-Oana Apopei. Terapeut Energetic & Facilitator

Organizer

Cristina-Oana Apopei. Terapeut Energetic & Facilitator
Email
terapeut.cristina.oana.apopei@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=246

Mă numesc Cristina-Oana Apopei, iar numele meu de Esență este Ananda, care înseamnă în sanscrită bliss, bucurie divină. Mă bucur să împărtășesc cu tine din rolul de Terapeut Energetic & Facilitator, un rol care pur și simplu exprimă aspecte din Cine Sunt. Am experiență de peste 14 ani în domeniul dezvoltării personale și terapia energetică. Viața mi-a oferit numeroase ocazii și lecții din care am învățat, am crescut, iar acum dau mai departe darurile, practicile și înțelepciunea pe care le-am primit și trăit. Din pură bucurie de a fi și de a contribui. De-a lungul timpului am studiat, practicat și primit inițieri de la maeștri Reiki, Simra și alte tehnici de lucru cu energia, în care am gradul de maestru. Prin experiențe, workshopuri și cu îndrumarea maeștrilor și facilitatorilor formatori, am integrat elemente de Tao, Tantra, abordări privind lucrul cu Copilul interior și trăirea plenară a vieții, dincolo de frica de moarte. La toate acestea am adăugat metode de eliberare pe diferite planuri pentru a-ți accesa esența, tehnici de facilitare la nivel sistemic și cuantic. Din toamna anului 2018 sunt facilitator From Separation to Unity ©, metodă ce folosește inteligența inimii pentru a ne extinde în ființa noastră autentică, infinită. Susțin corpul și ca Access Bars® Practitioner, Body Process Practitioner and Access Energetic Facelift™ Practitioner, toate acestea fiind parte din instrumentele Access Consciousness©. Cred într-o lume plină de armonie, sănătate și fericire. Susțin această perspectivă ca Ambasador al Păcii pentru the Embassy of Peace, fondată internațional de Jasmuheen. Iar calea continuă pentru un prezent și un viitor mai mare, plin de grație divină. Abordez învățarea și integrarea într-un mod holistic, incluzând toate planurile. Totul este creat pentru a te susține, pentru ca tu să ai viața pe care o alegi conștient, în aliniere. Sunt onorată să te ghidez în acest proces!

Date

21 Oct 2023
Expired!

Time

3:00 PM - 8:00 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 3
Cristina-Oana Apopei. Terapeut Energetic & Facilitator

Organizer

Cristina-Oana Apopei. Terapeut Energetic & Facilitator
Email
terapeut.cristina.oana.apopei@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=246

Mă numesc Cristina-Oana Apopei, iar numele meu de Esență este Ananda, care înseamnă în sanscrită bliss, bucurie divină. Mă bucur să împărtășesc cu tine din rolul de Terapeut Energetic & Facilitator, un rol care pur și simplu exprimă aspecte din Cine Sunt. Am experiență de peste 14 ani în domeniul dezvoltării personale și terapia energetică. Viața mi-a oferit numeroase ocazii și lecții din care am învățat, am crescut, iar acum dau mai departe darurile, practicile și înțelepciunea pe care le-am primit și trăit. Din pură bucurie de a fi și de a contribui. De-a lungul timpului am studiat, practicat și primit inițieri de la maeștri Reiki, Simra și alte tehnici de lucru cu energia, în care am gradul de maestru. Prin experiențe, workshopuri și cu îndrumarea maeștrilor și facilitatorilor formatori, am integrat elemente de Tao, Tantra, abordări privind lucrul cu Copilul interior și trăirea plenară a vieții, dincolo de frica de moarte. La toate acestea am adăugat metode de eliberare pe diferite planuri pentru a-ți accesa esența, tehnici de facilitare la nivel sistemic și cuantic. Din toamna anului 2018 sunt facilitator From Separation to Unity ©, metodă ce folosește inteligența inimii pentru a ne extinde în ființa noastră autentică, infinită. Susțin corpul și ca Access Bars® Practitioner, Body Process Practitioner and Access Energetic Facelift™ Practitioner, toate acestea fiind parte din instrumentele Access Consciousness©. Cred într-o lume plină de armonie, sănătate și fericire. Susțin această perspectivă ca Ambasador al Păcii pentru the Embassy of Peace, fondată internațional de Jasmuheen. Iar calea continuă pentru un prezent și un viitor mai mare, plin de grație divină. Abordez învățarea și integrarea într-un mod holistic, incluzând toate planurile. Totul este creat pentru a te susține, pentru ca tu să ai viața pe care o alegi conștient, în aliniere. Sunt onorată să te ghidez în acest proces!

5.0
Based on 359 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 359 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language