+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

2:30 PM - 5:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

13 May 2023
Expired!

Femei Adevărate – Autocunoașterea in Relația cu Ceilalti

În multitudinea de roluri pe care le jucăm în fiecare zi, cum ne putem menține identitatea, autenticitatea și integritatea? Și cum le putem onora în relația cu ceilalți?
Dacă și tu îți dorești relații profunde, cu sens, în primul rând cu tine, și apoi și cu cei din jurul tău, te invităm să intri în Cercul Femei Adevărate.
Cercul Femei Adevărate se întâlnește periodic pentru a explora împreună, cu răbdare, respect și încredere, drumul către adevărul personal.
Felicitări pentru că ai ales să ai grijă de tine și să intri în Cercul Femei Adevărate!

Acest grup este pentru tine dacă vrei să…
✓ împărtășești provocările și aspirațiile tale într-un cadru de siguranță și sprijin
✓ cultivi resursele tale interioare pentru a te bucura de relații armonioase cu ceilalți
✓ te conectezi la un nivel mai profund cu tine și cu ceilalți.

Ce ne propunem:
✓ să punem la dispoziția participantelor experiența noastră, pentru crearea unui cadru de siguranță, confidențialitate, respect și sprijin
✓ să descoperim împreună soluțiile și resursele personale pentru transformarea provocărilor în oportunități de autocunoaștere si dezvoltare personală
✓ să explorăm pașii necesari pentru a intra în relații armonioase.

Număr limitat de participante
Vârsta minimă de participare: 18 ani

Explorarea este ghidată de 3 femei adevărate:
⁃ Doina Macovei
⁃ Emanuela Rădulescu
⁃ Angela Cristea

Investiția ta: 175 lei pentru 3 ore in care te pui pe primul loc în viața ta.
Următoarea întâlnire are loc pe 13 mai, orele 14:30 – 17:30, la studioul Sambodhi, din strada Popa Rusu 16a, Bucuresti

Emanuela Rădulescu, Consilier de dezvoltare personală cu specializare în psihoterapie integrativă
Iubitor de oameni și de viață, am fost fascinată de mic copil să studiez ființa umană și mai ales să mă observ pe mine în manifestarea vieții, să mă cunosc și să aflu cine sunt, ce pot face pentru a-mi asigura starea de bine și pentru a fi de folos comunității.
Acum mă bucur să fiu consilier pentru dezvoltare personală cu specializare în psihoterapie integrativă și arte combinate, urmând pașii pentru a deveni psihoterapeut integrativ.
Sunt onorată și recunoscătoare să pot fi ghid, mentor și îndrumător în ale universului interior mistere, astfel încât să ajut Omul să își onoreze și prețuiască viața, să își trăiască viața în mod conștient, cu mintea și inima deschise.

Doina Macovei, Consilier de dezvoltare personală cu specializare în psihoterapie integrativă.
Sunt Doina, un Om bun, o femeie adevarata, o mama, antreprenoare, studenta, prietena, sora, ce cauta sa cultive sentimentul de implinire, recunostinta si prezenta atit pentru mine cat si pentru cei ce ii intalnesc in calatoria mea in aceasta viata.
Sunt un Om flexibil la fel ca si formarea in Psihoterapie Integrativa pe care am ales sa o urmez. si imi doresc sa te ghidez sa afli care sunt resursele tale interioare si care este raspunsul la nevoile tale.
“ Nu sunt profesorul tau, ci doar un calator ca si tine, pe care l-ai intrebat care este drumul. Am aratat inspre inainte- atit  inaintea mea, cat si inaintea ta .” George Bernard Shaw

Angela Cristea, Coach
De mică am visat să văd lumea. Ce părea imposibil în România comunistă, s-a transformat în realitate după 1989. Mi-am clădit o carieră în instituțiile europene,  culminând cu mandatul de ambasadoare a Uniunii Europene în România. Câteva luni mai târziu, un burnout ignorat mult timp a pus un stop abrupt acestei cariere. Așa mi-am dat seama că sunt singura responsabilă să am grijă de mine.
E ceea ce fac și acum, folosindu-mi experiența de coach pentru a-i ajuta și pe alții să navigheze apele uneori tulburi ale vieții.
Odată cu maturizarea mea spirituală, am dedicat câteva săptămâni din an călătoriei de autocunoaștere, in centre de meditație sau in ashramuri din India. Iată câteva dintre “stațiile” acestor călătorii:
“Die before you die” – București
“Born again” – centrul de meditație Afroz, Grecia
“Talking to your body-mind” – centrul de meditație Afroz, Grecia
“The power of now” – retreat with Eckhart Tolle – Oslo
“Mind And Life dialog cu Dalai Lama” – Bruxelles
Vipassana retreat cu Bob Stahl – Snagov
Women Liberation retreat – Aegina, Grecia
Yoga și meditation retreats în India și Indonezia

Te astept cu iubire si sustinere sa ne cunoastem mai bine cu prima noastra intalnire.

 

Date

13 May 2023
Expired!

Time

2:30 PM - 5:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 3
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language