+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

2:30 PM - 5:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

26 Nov 2023
Expired!

Cerc de femei “Conectarea calmă a sufletului”

Femeie valoroasă, te așteptăm să țesem o poveste frumoasă a inimilor creatoare!

𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚, 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢 𝐜𝐞𝐫𝐜
Trecem prin multe roluri în viața noastră. Uneori, unul din ele ocupă mai mult spațiu, ne trezește mai multe reacții, ne crește pe interior prin felul în care ne provoacă.
Pare o luptă de perfecțiune să le împlinim pe toate în aceeași măsură, iar ceea ce pierdem este tocmai liniștea noastră.
În interiorul nostru există un loc care nu e văzut cu ochiul liber, nu-i fizic, dar are o importanță deosebită. Poate îl vei simți când gândurile tale sunt mai așezate, când te bucuri de un moment frumos, când iubești, în relaxare sau tăcere.
Momentele cu tine te sprijină să accesezi acest spațiu interior și prin el să ajungi la calmitatea sufletului tău.
Tu ai deja tot ce este nevoie pentru a simți calm, liniște, bucurie, entuziasm. Ele nu pot fi atinse făcând continuu lucruri fără oprire, pentru că sunt deja acolo, în mijlocul tău, în suflet, te așteaptă doar să revii “acasă”.
În acest cerc de femei intenția mea este să acordăm atenție tuturor părților din noi neglijate, să ne găsim echilibrul măsurii fiecăruia din ele și să ne conectem la calmul sufletului pentru a aduce în viața noastră împlinirea.
Este un spațiu dedicat mămicilor, partenerelor, femeilor în orice rol sunt acum și poate chiar un spațiu inspirațional pentru ce vor să fie în viitor.
Îmi doresc ca fiecare femeie din acest cerc să ajungă la propria liniște din sufletul ei și să aducă mai multâ blândețe dincolo de orice rol poartă în viața de zi cu zi.

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐜𝐞𝐫𝐜 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢?
Un spațiu sigur în care să te poți deschide ușor în propria vulnerabilitate, să fii ascultată cu adevărat.
Te conectezi la tine, la alte femei și la adevărul interior.
Poți regăsi blândețea, tihna, susținerea, bunătatea, frumusețea, feminitatea și suroritatea.
Te împuternicește și poate aduce sprijin unde credeai că ești singură în propriile dificultăți.

𝗖𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲𝗺 𝗹𝗮 𝗰𝗲𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶?
Împărtășim lucruri pe care le simțim a fi exprimate. Ne ascultăm unele pe altele. Exersăm prezența și conectarea cu inima noastră. Respirăm conștient, medităm, creăm artă terapeutică, uneori, ne mișcăm intuitiv, ascultăm muzică cu energie înaltă. Ne încărcăm prin activitățile pe care le facem în energia feminină și în a urma intențiile cercului. Este un spațiu liber, flexibil, dar și susținător. Poți să-ți imaginezi că suntem ca un râu curgător, dar care are o matcă puternică. Exersăm intuiția și bucuria de a fi femei. Realizăm lucruri creative, ne conectăm la femeia creatoare din noi.

𝗗𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲
𝐃𝐚𝐭𝐚: Pe 26 noiembrie 2023.
𝐎𝐫𝐚: 14:30-17:30.
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥: Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu, nr. 16 A, București, zona Universitate, Etaj 2, sala 3.
𝐏𝐥𝐚𝐭𝐚: preț liber ales între 180 lei – 200 lei.
Locuri disponibile:12.
𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢: după plată.
Înscriere: 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 mai jos

𝐈𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥: Bulina Studio (Maria Damian), creatoare de frumos.
Ca urmare a prezenței Mariei, vom face și o activitate creativă, vom crea fiecare propriile semne de carte personalizate care să ne însoțească în călătoriile citite ale vieții.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫
Sunt psiholog, terapeut și gazdă cercuri de femei, dar înainte de toate, sunt femeie.
Îmi place să împărtășesc din experiențele mele proprii, deoarce consider că autenticitatea și vulnerabilitatea sunt adevăratele puteri umane care unesc inimile noastre și produc schimbarea pe care ne-o dorim.
🌹Sunt pasionată de scris, dezvoltare umană, activități artistice, creativ-expresive, terapeutice. Rezultatele transformării mele interioare au fost mult mai rapide odată ce am avut un grup de suport feminin.
Femeile au nevoie de femei. ❤️
Cercurile sunt cele ce m-au chemat pe mine, nu eu pe ele. Am găzduit zeci de cercuri, dar și acum fiecare este unic, mă uimește mereu, pentru că fiecare femeie e unică în povestea ei.⭕️
Creez cursuri și terapii experiențiale pentru femei. Intenția mea este ca fiecare femeie să se simtă suficient de iubită ca să poată ajunge la propria libertatea și autenticitate, iar de aici să-și creeze împlinitor viața în ritm propriu.🌸
Imaginează-ți o floare de lotus care înflorește din propriul mâl.
În terapiile individuale pornim de la acest mâl în care poate singură te simți încă prinsă și ajungem la adevărata cauză emoțională de unde accesăm eliberarea, transformarea internă.🖤➡️🤍
Lucrurile se mișcă altfel în exterior când modificăm blocajele interioare de la nivelul emoțional, dar și poveștile credințelor minții noastre care nu ne mai servesc în prezent.

🧧Studiile mele de specialitate sunt:
•Facultatea de Psihologie, Secția Psihologie;
•Formarea în Psihoterapia Experiențială Unificatoare, cu specializare în ”Evaluarea, consilierea și psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei”;
•Formare ca practicant specialist Theta Healing (Theta Healing de Bază, Theta Healing Avansat, Dig deeper, Manifestare și Abundență, Prosperitate profesională).

🔑Experiența mea profesională include:
•Activitate ca psiholog clinician pentru evaluarea copiilor și adulților;
•Activitate ca psiholog pentru copiii diagnosticați cu tulburare de spectru autist;
•Activitate în domeniul educației ca instructor preparator pentru copiii preșcolari.
•Activitate terapeutică în sesiuni individuale, programe de dezvoltare personală, meditații ghidate și cercuri pentru femei.

🙏🤗Te invit cu drag să mă urmărești pe pagina mea de facebook “Diana Ioana Stanciu” ca să ne conectăm, să beneficiezi de materiale psiho-educaționale gratuite, să afli despre următoarele evenimente fizice și online pe care le facilitez, dar și să ne încărcăm cu inspirație bună de la om la om. Poți intra și în grupul gratuit, privat de femei “Cuibul cu flori-Femei Creatoare” pentru a avea acces la un spațiu de conectare, dar și educativ, mai intim.
Sunt om, înainte de toate, și asta iubesc, să fac ceea ce îmi place, ce mă pasionează și pentru ce am simțit chemarea încă din copilărie, cu iubire, de la inimă la inimă.💚
Îți doresc să trăiești o poveste frumoasă!🥰

________<<<<_______>>>>________

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥

Bună,
Sunt Maria Damian, creatoare de frumos la @𝗕𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼. ♥️🌎
Povestea #𝗕𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼 a început cu mesajul venit din partea soțului:
𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮, 𝗺𝗮𝗰𝗮𝗿 𝘁𝘂 𝘀𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗶 𝗰𝗲𝘃𝗮 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃! 😉

Și am început să aleg o nouă cale, lasând jobul de arhitect și să pășesc în lumea creativității prin minunății cusute personalizate.
BulinaStudio a crescut împreună cu băiețelul meu, Robert, alegând să fac jucării și perne decorative pentru copii… până când a mai crescut copilul și mi-am dorit să apară femeia pe scenă. 😁

În prezent creez cele mai învârticioase fuste urbane, cu mesaje brodate și simboluri în care credem sau imprimeuri vii.
Fustele sunt realizate la comandă cu dimensiunile și dorințele tale. Bineînțeles că au și buzunare.🌟
Atunci când cos, trăiesc darul vieții precum o meditație.🌹

Odată ce intri în #𝗹𝘂𝗺𝗲𝗮𝗯𝘂𝗹𝗶𝗻𝗲𝗹𝗼𝗿 🌎 vei trăi admirația, iubirea, înflorirea și conexiunile profunde între femei. 🙏
De-abia aștept acest eveniment împreună cu Diana, zâna în care cred și care mă inspiră cu bunătatea ei.
Eu voi veni cu mașina de cusut, să facem magie împreună. Te voi ghida să coși propriul tău semn de carte 🔖. Fii curioasă, am făcut ateliere de cusut și cu copiii în grădinițe și scoli, sigur îți va ieși și ție. 😉

Cu drag de tine,
Maria Bulina.🎈♥️

Diana Ioana Stanciu. Psiholog. Facilitator Cerc Femei

Organizer

Diana Ioana Stanciu. Psiholog. Facilitator Cerc Femei
Email
dianaioanastanciu@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=226

Sunt fericită că sunt femeie și mă pot bucura de această putere magică! Chemarea mea este de a susține femeile în călătoria proprie de conectare profundă cu sinele lor autentic, ca din spațiul puterii interioare să manifeste o viață liberă, împlinitoare, conform visurilor personale. Mi-am ascultat vocea interioară de la 13 ani, atunci am știut că mi s-a dat misiunea de a susține oamenii pe drumul dezvoltării personale. Am absolvit Facultatea de Psihologie, Secția Psihologie, urmând formarea în Psihoterapia Experiențială Unificatoare, cu specializare în ”Evaluarea, consilierea și psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei” și programul de formare ca practicant specialist Theta Healing (Theta Healing de Bază, Theta Healing Avansat, Dig deeper, Manifestare și Abundență). Am lucrat ca psiholog clinician și educator, iar în prezent ghidez femeile să se redescopere, să se pună pe primul loc, să se conecteze cu feminitatea autentică și frumusețea interioară, și să capete mai multă încredere în viață, în sine, în inima lor, cu blândețe, în ritm propriu. Intenția mea este ca fiecare femeie să înflorească precum floarea de lotus, din propriul mâl, iar de aici să creeze armonia în toate relațiile sale. În acest sens ghidez cursuri experiențiale de grup (online), pentru femei și susțin sesiuni terapeutice individuale, personalizate. “Cele 12 cercuri LUNAre” reprezintă un proiect de suflet, pe care l-am creat pentru a susține reconectarea cu autenticitatea femeii, desfășurat lunar în perioada: septembrie 2022 – septembrie 2023. Proiectul va continua din septembrie 2023, cu cercuri feminine, mixte, în colaborări, individual, într-o nouă etapă, energie, formă flexibilă.

Date

26 Nov 2023
Expired!

Time

2:30 PM - 5:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 3
Diana Ioana Stanciu. Psiholog. Facilitator Cerc Femei

Organizer

Diana Ioana Stanciu. Psiholog. Facilitator Cerc Femei
Email
dianaioanastanciu@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=226

Sunt fericită că sunt femeie și mă pot bucura de această putere magică! Chemarea mea este de a susține femeile în călătoria proprie de conectare profundă cu sinele lor autentic, ca din spațiul puterii interioare să manifeste o viață liberă, împlinitoare, conform visurilor personale. Mi-am ascultat vocea interioară de la 13 ani, atunci am știut că mi s-a dat misiunea de a susține oamenii pe drumul dezvoltării personale. Am absolvit Facultatea de Psihologie, Secția Psihologie, urmând formarea în Psihoterapia Experiențială Unificatoare, cu specializare în ”Evaluarea, consilierea și psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei” și programul de formare ca practicant specialist Theta Healing (Theta Healing de Bază, Theta Healing Avansat, Dig deeper, Manifestare și Abundență). Am lucrat ca psiholog clinician și educator, iar în prezent ghidez femeile să se redescopere, să se pună pe primul loc, să se conecteze cu feminitatea autentică și frumusețea interioară, și să capete mai multă încredere în viață, în sine, în inima lor, cu blândețe, în ritm propriu. Intenția mea este ca fiecare femeie să înflorească precum floarea de lotus, din propriul mâl, iar de aici să creeze armonia în toate relațiile sale. În acest sens ghidez cursuri experiențiale de grup (online), pentru femei și susțin sesiuni terapeutice individuale, personalizate. “Cele 12 cercuri LUNAre” reprezintă un proiect de suflet, pe care l-am creat pentru a susține reconectarea cu autenticitatea femeii, desfășurat lunar în perioada: septembrie 2022 – septembrie 2023. Proiectul va continua din septembrie 2023, cu cercuri feminine, mixte, în colaborări, individual, într-o nouă etapă, energie, formă flexibilă.

5.0
Based on 369 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 369 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language