+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

6:30 PM - 7:45 PM

Location

> Sambodhi | SALA 1

Date

08 Oct 2023
Expired!

Călătorie prin Sunete – o oră de Sound Journey

Te invit într-o Călătorie prin Sunete ca într-o ceremonie sacră în care vei fi martor la puterea sunetelor folosite cu intenție. Intenția de a-ți armoniza interioarele, de a-ți ridica vibrația, de a-ți echilibra câmpul fizic, energetic, spiritual și emoțional și de a te deschide și a te reîntoarce în interiorul tău ca într-un cămin, în interiorul înțelepciunii tale. Lasă-ți corpul să se înmoaie, permite-i să intre într-o stare de relaxare profundă și accesează ghidare din partea Sinelui tău Divin. Este călătoria ta prin interioare, dar și călătoria noastră împreună într-un spațiu energetic co-creat din iubire, vibrație și armonie.

Duminică, pe 8 octombrie, timp de o oră, te invit la o nouă Călătorie prin Sunete, unde vii așa cum ești, stai întins pe o saltea și lași sunetele instrumentelor terapeutice să transmită un masaj sonor celulelor din corp, în timp ce tu îți dai voie să reintri în starea de armonie și relaxare profundă.

ᴅᴇѕᴘʀᴇ ᴛᴇʀᴀᴘɪᴀ ᴘʀɪɴ ѕᴜɴᴇᴛ

❂ Din timpuri străvechi, ființele umane au folosit sunetul pentru a primi informație din mediul înconjurător, pentru a comunica unii cu alții și pentru a vindeca și a transforma. Aproape toate culturile indigene și antice au integrat sunetul și au avut convingerea că sunetul este forța creativă care a avut puterea să genereze începutul Universului.

❂ Terapia prin sunet ajută la crearea unei stări profunde de relaxare prin alterarea stărilor și frecvențelor undelor cerebrale. Când undele cerebrale se mișcă de la starea normală activă și alertă Beta la starea de relaxare meditativă Alpha, Theta (o stare adânc meditativă) sau chiar Delta (somn profund), experimentăm o descreștere a bătăilor inimii și a tensiunii arteriale, corpul se relaxează, respirația este mai intensă și se induce o stare mai receptivă la vindecarea profundă, eliberându-ne de stres, tensiuni și griji. Folosind diferite aspecte ale vibrației, ale tonalităților și ale frecvențelor, terapia prin sunet facilitează o realiniere a întregului corp energetic, lucrând în câmpul fizic, în cel emoțional, mental și spiritual. Sunetul are efecte puternice asupra sistemului nervos. Lumea modernă în care trăim este plină de sunete și în cea mai mare parte a timpului de zgomote, în casă și în afara ei, într-un spectru atât de larg de frecvențe, încât e de mirare cum ne putem păstra sănătatea. Suntem în permanență bombardați de haosul înconjurător în timp ce corpurile noastre se zbat să își rețină armonia interioară dictată de „făbricuța” frecvențelor noastre proprii. Corpul uman este extrem de sensibil la sunet. Auzul este primul simț care se dezvoltă în uter și ultimul care se desprinde de noi înainte de a muri. În afară de faptul că percepem sunetul prin urechi, avem capacitatea de a integra sunetul și prin piele. Peste 70% din organismul nostru este apă, așa că sunetul este condus de patru sau de cinci ori mai rapid decât ar fi condus prin aer.

ʟᴀ ᴄᴇ sᴀ ᴍᴀ ᴀsᴛᴇᴘᴛ

𝗣𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲

Într-o călătorie vindecătoare prin sunet, vii exact așa cum ești tu, iar eu te aștept cu o saltea yoga, o pătură confortabilă și o pernă, dacă ai nevoie. Deschidem ceremonia cu o scurtă meditație, respirație conștientă, iar apoi ne cufundăm în experiența sonoră.

𝗖𝗮𝗹𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮

Voi folosi diverse instrumente terapeutice pentru a crea o imersiune vibrațională pe care o vei simți traversându-ți prin corp. Vei experimenta puterea vindecătoare a bolurilor tibetane, a monochord-ului, a steel drum-ului, a tobelor șamanice, a kalimba, a fluierelor amerindiene și alte altor instrumente care te vor ajuta să eliberezi blocaje energetice și îți vor induce o stare de relaxare profundă, pace și liniște.

ʙᴇɴᴇғɪᴄɪɪʟᴇ sᴇsɪᴜɴɪʟᴏʀ ᴅᴇ ᴛᴇʀᴀᴘɪᴇ ᴘʀɪɴ sᴜɴᴇᴛ

♡ Reduc stresul

♡ Relaxează profund sistemul nervos

♡ Reduc anxietatea

♡ Reduc presiunea arterială

♡ Îmbunătățesc somnul

♡ Balansează emisferele creierului

♡ Celulele primesc un masaj sonor

♡ Curăță energia și emoțiile negative

♡ Ajută la conectarea cu Sinele Superior

♡ Cresc energia vitală, creativitatea, intuiția și motivația

♡ Ajută la îndepărtarea blocajelor și a toxinelor

♡ Ajută la întărirea sistemului imunitar

♡ Ajută la eliberarea vechilor credințe limitative, obiceiuri și modalități de gândire care nu ne mai servesc și au un efect negativ asupra sănătății.

𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗦𝗮𝗺𝗶𝗿𝗮

Samira este Sound Healer Practitioner acreditat de către Asociația Internațională de Sound Therapy și se formează, în prezent și în pedagogia muzicală Dalcroze, în cadrul Programului de Certificare în parteneriat cu Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, unde explorează muzica prin corp și ritmicitatea lui.

Îmbină sunetele instrumentelor terapeutice cu mișcarea somatică, ritmicitatea corporală și lucrul cu energia pentru a crea spații care armonizează corpul și conectează cu spiritul. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de formare, ateliere și retreat-uri unde a explorat puterea vocii ca medicină, precum Vocal Odyssey cu Nessi Gomes, The Magic & Medicine of Music, cu Allison Davies sau Awakening the Voice, cu SusieRo sau coaching vocal 1-1 cu Charli Kornblum. A urmat un atelier intensiv de terapie vocală prin metoda “School for Uncovering the Voice”, susținut de Baldo Mikulic. Atrasă de înțelepciunea andină, se inițiază printr-un mentorat în Calea Vindecătorului Andin Paqo, susținut de Escola Mistica Andina, Nación Q’eros, Cusco.

Oferă sesiuni de grup sau ședințe individuale de terapie vibrațională în București, România.

Având un background în muzică, misiunea Samirei este să susțină spații sigure și hrănitoare în care ceilalți să își ridice vocile, să-și vindece relația cu propriile voci, cu identitatea lor în sunet și să-și poată elibera emoțiile captive în corp și în minte prin puterea sunetului.

În vara anului 2022, a finalizat un training intensiv în Spania în Sound Healing de 120 h, unde a fost martoră la puterea transformatoare a frecvențelor prin voce, boluri tibetane, diapazoane, tobe șamanice și ale altor instrumente acustice folosite în scop terapeutic.

Terapia prin sunet echilibrează, armonizează și realiniază structura trup-minte-suflet, este medicină pentru creier, iar vibrațiile și frecvențele izvorâte din diverse instrumente terapeutice deschid spații interioare.

Detalii organizatorice:

Când: Duminică, 8 octombrie 2023
Unde: Sambodhi Studio, București,Str. Popa Rusu 16A, et2
La ce oră: 18:30-19:45

Preț: 150 de lei, plată avans cu max 2 zile înainte de eveniment
Early bird: 100 lei, plată în avans până pe 1 septembrie

**Îmbrăcăminte comodă

Samira Natour. Sound Healer Practitioner

Organizer

Samira Natour. Sound Healer Practitioner
Email
samiranatour@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=220

Samira este Sound Healer Practitioner acreditat de către Asociația Internațională de Sound Therapy și se formează, în prezent și în pedagogia muzicală Dalcroze, în cadrul Programului de Certificare în parteneriat cu Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, unde explorează muzica prin corp și ritmicitatea lui. Îmbină sunetele instrumentelor terapeutice cu mișcarea somatică, ritmicitatea corporală și lucrul cu energia pentru a crea spații care armonizează corpul și conectează cu spiritul. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de formare, ateliere și retreat-uri unde a explorat puterea vocii ca medicină, precum Vocal Odyssey cu Nessi Gomes, The Magic & Medicine of Music, cu Allison Davies sau Awakening the Voice, cu SusieRo sau coaching vocal 1-1 cu Charli Kornblum. A urmat un atelier intensiv de terapie vocală prin metoda "School for Uncovering the Voice”, susținut de Baldo Mikulic. Atrasă de înțelepciunea andină, se inițiază printr-un mentorat în Calea Vindecătorului Andin Paqo, susținut de Escola Mistica Andina, Nación Q’eros, Cusco. Oferă sesiuni de grup sau ședințe individuale de terapie vibrațională în București, România. Având un background în muzică, misiunea Samirei este să susțină spații sigure și hrănitoare în care ceilalți să își ridice vocile, să-și vindece relația cu propriile voci, cu identitatea lor în sunet și să-și poată elibera emoțiile captive în corp și în minte prin puterea sunetului. În vara anului 2022, a finalizat un training intensiv în Spania în Sound Healing de 120 h, unde a fost martoră la puterea transformatoare a frecvențelor prin voce, boluri tibetane, diapazoane, tobe șamanice și ale altor instrumente acustice folosite în scop terapeutic. Terapia prin sunet echilibrează, armonizează și realiniază structura trup-minte-suflet, este medicină pentru creier, iar vibrațiile și frecvențele izvorâte din diverse instrumente terapeutice deschid spații interioare.

Date

08 Oct 2023
Expired!

Time

6:30 PM - 7:45 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 1
Samira Natour. Sound Healer Practitioner

Organizer

Samira Natour. Sound Healer Practitioner
Email
samiranatour@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=220

Samira este Sound Healer Practitioner acreditat de către Asociația Internațională de Sound Therapy și se formează, în prezent și în pedagogia muzicală Dalcroze, în cadrul Programului de Certificare în parteneriat cu Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, unde explorează muzica prin corp și ritmicitatea lui. Îmbină sunetele instrumentelor terapeutice cu mișcarea somatică, ritmicitatea corporală și lucrul cu energia pentru a crea spații care armonizează corpul și conectează cu spiritul. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de formare, ateliere și retreat-uri unde a explorat puterea vocii ca medicină, precum Vocal Odyssey cu Nessi Gomes, The Magic & Medicine of Music, cu Allison Davies sau Awakening the Voice, cu SusieRo sau coaching vocal 1-1 cu Charli Kornblum. A urmat un atelier intensiv de terapie vocală prin metoda "School for Uncovering the Voice”, susținut de Baldo Mikulic. Atrasă de înțelepciunea andină, se inițiază printr-un mentorat în Calea Vindecătorului Andin Paqo, susținut de Escola Mistica Andina, Nación Q’eros, Cusco. Oferă sesiuni de grup sau ședințe individuale de terapie vibrațională în București, România. Având un background în muzică, misiunea Samirei este să susțină spații sigure și hrănitoare în care ceilalți să își ridice vocile, să-și vindece relația cu propriile voci, cu identitatea lor în sunet și să-și poată elibera emoțiile captive în corp și în minte prin puterea sunetului. În vara anului 2022, a finalizat un training intensiv în Spania în Sound Healing de 120 h, unde a fost martoră la puterea transformatoare a frecvențelor prin voce, boluri tibetane, diapazoane, tobe șamanice și ale altor instrumente acustice folosite în scop terapeutic. Terapia prin sunet echilibrează, armonizează și realiniază structura trup-minte-suflet, este medicină pentru creier, iar vibrațiile și frecvențele izvorâte din diverse instrumente terapeutice deschid spații interioare.

5.0
Based on 369 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 369 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language