+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Egipt

Date

03 - 14 Apr 2023
Expired!

Calatorie Initiatica in Egipt

Webinar Gratuit – Luni, 13 martie, de la ora 19.00
În fiecare femeie zace o Zeiță adormită, care așteaptă să fie trezită și darurile ei să fie folosite.
În cea mai PRACTICĂ formă în viața cotidiană. Sunt resurse de preț pentru împlinirea vieții noastre, aici, acum! Și țin să menționez asta!
De cele mai multe ori, aceasta terminologie de “zeiță” este asociată basmelor sau miturilor și este cosiderată ireală. Deci, automat acele calități sunt desconsiderate.

Așa că, dragă femeie, te invit Luni, 13 martie, de la ora 19.00, la un webinar unde vom intra în lumea zeițelor, la propriu. Într-o formă foarte practică:

✨prin informatii despre zeitățile Egiptului antic și simbolistică (date de un profesor de egiptologie)
✨prin împărtășiri din călătoriile inițiatice pe care le-am susținut în Egipt

Acesta este darul meu pentru tine!
Cu cât te apropii de această realitate subtilă, dar atât de PUTERNICĂ, și o lași să intre în viața ta, cu atât ea îți va RESETA ființa și viața.

În cele 90 de minute ale webinarului:
🎁 afli ce este exact și cum se manifestă energia zeiței în corpul tău
🎁 devii conștientă și poți recunoaște forma sub care o regăsești la tine
🎁 afli care sunt acele aspecte (emoționale de cele mai multe ori) care au blocat-o
🎁 afli cum o poți folosi practic în viața ta (legat de imaginea de sine, relaționare)
🎁 afli cum poți folosi simbolistica antică pentru rezolvarea unor probleme de natură psiho-emoțională
🎁 afli cum să te reconectezi la latura ta spirituală care te poate ghida

Rezervă-ți Acum locul la webinar!

Dincolo de beneficiile de mai sus, după acest webinar ai toate detaliile Călătoriei inițiatice în Egipt, care va avea loc în luna aprilie și vei ști ce aduce în viața ta.

Îmbrățișări!

******** Calatorie Initiatica in Egipt **********

Trezește în Tine puterea nebănuită a zeițelor!
Călătoria inițiatică “Reclaim the Power of the Goddesses” îți oferă cadrul să te descoperi la un alt nivel, pășind în energia feminității autentice. Susținută energetic de loc, primind ghidare și suport pentru procesul trăit, această experiență revelatoare și completă, de 10 zile magice, este menită să te transforme profund, dar lin, specific feminin. Îmbinarea între frumusețea locurilor, energia vindecătoare a templelor antice, relaxarea simțită în timpul croazierei pe Nil și practicile terapeutice susținute sunt formula magică pentru renașterea și înflorirea femeii din tine.

Ce oferă această călătorie?
– Te încarci cu toată energia puternică a locurilor sacre vizitate
– Primești mesaje revelatorii la întrebări existențiale care te frământă
– Simți puterea nebănuită a zeițelor antice și o activezi în ființa ta
– Renaști în urma vindecării ființei de la nivel subtil până la cel fizic

“Reclaim the Power of the Goddesses” este călătoria inițiatică de reconectare la puterea creatoare a feminității sacre
Călătoria inițiatică în Egipt își propune să-ți reîmprospăteze memoria colectivă a unui arhetip feminin uitat: femeile care au excelat împotriva oricăror nenorociri. Femeile din Egiptul antic aveau niște drepturi speciale pe care alte femei nu le aveau în alte societăți comparabile. Ele erau egale din punct de vedere juridic cu bărbații.

În antichitate bărbatul trata femeia cu mult respect, recunoscându-i valoarea. Ramses al doilea a scris pe fațada templului dedicat iubitei sale soții Nefertari, din Abu Simbel: “Am construit acest templu celei pentru care Soarele strălucește.”

Ei considerau că femeia este făurită să facă legătura între lumea văzută și cea nevăzută, aducând din subtil resursele necesare pentru crearea în planul fizic. Ea este cea care a fost înzestrată să dea și să hrănească, prin iubirea ei, viața.

În templele antice această energie încă este impregnată. Doar simpla prezență în aceste locuri este suficientă ca să poată porni un proces de reconectare la energia acestui arhetip sănătos feminin, de care avem atâta nevoie în societatea modernă pierduta în derizoriu. Simțind în corp pentru o singură dată această energie, ea rămâne întipărită în celule pentru totdeauna. Corpul fizic urmează acest proces și uneori au loc vindecări subite miraculoase.

Această călătorie inițiatică de 10 zile îți va alinia ființa la frecvența cea mai înaltă și pură a iubirii, care este accesibilă în acest timp și spațiu. Te reimputernicește cu esența acelor femei din vremuri apuse, care își cunoșteau valoarea și le era onorată. Îți oferă șansa de a-ți reaminti energia, de-a o simți cu circulă prin tot corpul tău și a învăța să o integrezi armonios în propria viață. Pentru a învăța a te îndepărta de durere și de a te îndrepta către plăcere.

Tot programul este construit să servească acestui scop. Prin combinația dintre uimirea și beatitudinea văzute în deșert, relaxarea simțită în croaziera pe Nil, vindecarea produsă în temple și practicile terapeutice de integrare să renaști!

Te voi însoți cu bucurie în această călătorie inițiatică.

Pe tot parcursul acestei călătorii, vei beneficia de un spațiu în care trăirile tale vor putea fi conținute pe de-a întregul, iar momentele de revelație te vor însoți neîncetat.

Combinarea pelerinajului la temple și locuri sacre, cu relaxarea din croaziera pe Nil, uimirea trăită în timpul petrecut în deșert și sesiunile terapeutice integrative asigură un efect puternic transformator.

Te invit să mi te alături în călătoria “Reclaim the Power of the Goddess within” să îți descoperi puterea interioară nebănuită, ca să îți reamintești cine ești cu adevărat.

Pe meleaguri magice, în compania altor suflete care au simțit aceeași chemare vei simți cum te reîntorci Acasă…în esența Ta.

Ce aduce în viața ta această călătorie inițiatică?
Îți îmbogățești cunoașterea într-un periplu în cele mai importante locuri din Egipt, încărcate de istorie.

Ai parte de o experiență unică, petrecând o noapte de neuitat în mijlocul naturii virgine, în deșert. Acolo trăiești sentimente puternice de reconectare cu divinul, grație frumuseții înconjurătoare. Tu, beduinii cu muzica lor tradițională, focul de tabăra, animalele sălbatice și cerul plin de stele deveniți una.

Trezești în tine veselia, inspirată de stilul de viață al localnicilor din Nubia, prin coloritul viu al mediului înconjurător (picturile din exteriorul și interiorul caselor, îmbrăcămintea oamenilor).

Primești energie vitală, călcând pe meleagurile sacre, unde sunt templele antice. Fiecare îți oferă o energia diferită, specifică zeității căruia i-a fost închinat. Astfel croaziera reclădește drumul zeilor, pe Nilul atât de important pentru ei, pentru efectul lui purificator.

Această călătorie este construită să acționeze holistic:

Fizic
Corpul este instrumentul cel mai de preț pentru o femeie, prin el simte și emană iubire, menirea vieții femeii. Emoțiile neprocesate se manifestă în plan fizic prin dureri, tensiuni musculare, anxietăți, blocaje, afecțiuni.
Multe femei simt “activitate intensă” în zona pântecului și a ovarelor în timpul petrecut în temple. Există cazuri excepționale de vindecări miraculoase de diferite afecțiuni. La marea majoritate a femeilor le crește nivelul de energie, grație proceselor subtile care se declanșează în aceste locuri.

Emoțional
Lipsa cunoașterii propriilor nevoi și neascultarea corpului duce la dezechilibru emoțional. Tipare emoționale nesănătoase, cerințele vieții moderne, rănile femeilor în societate sunt stocate în corp și blochează capacitatea nativă a femeii de a simți iubire, plăcere și bucurie cu fiecare celulă a corpului său.
Anumite practici terapeutice făcute în momente, dar mai ales locuri speciale din temple (închise pentru publicul larg) sunt menite să declanșeze emoții puternice, adânc ascunse în ființa noastră.

Spiritual
Latura spirituală este cea mai negată de femeia modernă, din cauza societății și educației primite.Darul cel mai de preț al esenției femeii, izvorăște tocmai din latura ei spirituală. Este sursa de iubire dătătoare de viață și putere nebănuită.
Egiptul păstrează încă vie energia arhetipală a feminității sacre, care cunoștea misterele valorii femininului autentic. Simpla prezență în aceste locuri, îți induce acea stare și impregnează energia în corpul tău, ajutând mintea să o recunoască și să o folosească practic în viața cotidiană.

Programul Retreatului, conceput ca o poveste
ZIUA 1
Bine ai venit în Egipt! Călătoria ta începe odată ce ghidul te va întâmpina regal, în aeroportul din Cairo. Din acel moment, tu poți intra deja în starea de zeiță. După ce îți ridici bagajul, vei fi poftită în autovehiculul luxos care te va transfera la hotel pentru check in. Aici vei face cunoștință cu grupul de femei care îți vor fi “familie” pe tot parcursul călătoriei.

După masa de prânz, dăm startul periplului. Pornim spre Baharia Oasis.

Așa vom începe procesul nostru de vindecare, înconjurate de natura virgină, viața simplă, așa cum a fost creată. Aceasta reconecate la natură, ne împământează, lucrandu-se intens pe prima chakra.

La sosire, ne bucurăm de prânzul într-un restaurant tipic beduin, apoi începem turul cu Jeep-uri 4*4 către Dunele de Nisip și Lacul Sărat, unde ne putem opri și ne putem bucura de mers pe jos. Vom conduce către Deșertul Negru ( Munți și dealuri bogate în bazalt negru), pare că vântul după mii de ani a expus acest bazalt și a împrăștiat stâncile peste toată zona dându-i un aspect negru. Gebel El Marsos este unul dintre cei mai faimoși munți de acolo și oferă o priveliște frumoasă asupra peisajul din jur, te face să simți că nu ești pe pământ, ci pe o altă planetă.

Vom campa în deșertul negru și ne vom bucura de focul de tabără, cerul minunat și liniștea perfectă care vă opri mintea.

ZIUA 2
Vom începe ziua cu o sesiune ușoară de yoga, UNICĂ: în deșert!

Apoi ne bucurăm de un mic dejun bogat, în stil egiptean.

Următoarea oprire va fi satul El Heiz și izvorul său unde veți face baie (nici un jacuzzi nu se poate compara cu izvoarele și fântânile din Baharia Oasis).

Vom continua spre Muntele de Cristal. Se spune că este o boltă subvulcanică datând din epoca Oligocenului.

De pe Muntele de Cristal, vom conduce off-road spre Aqabat sau Agabat este o vale mică și frumoasă cu formațiuni montane neobișnuite.

Apoi Deșertul Alb care este o formare de rocă naturală magnifică de vânt, de-a lungul a milioane de ani. Multe dintre formațiuni primesc nume amuzante, cum ar fi corturi, ciuperci, conuri de înghețată, struți, șoimi și greieri; sunt privite cel mai bine la răsăritul sau la apus, când soarele le transformă în nuanțe de roz și portocaliu sau sub lună plină, ceea ce dă aspectul fantomatic.

Campingul în Deșertul Alb dormind în cort, cina în stil beduin este ceea ce vă așteptă, în jurul focului de tabăra.

După care ne vom bucura pe deplin de spectacolul de neuitat oferit de cer: stelele vizibile într-o atmosferă liniștită te vor ajuta să stai întinsă în afara cortului și să privești până când sufletul, mintea și corpul tău vor fi mulțumite.

ZIUA 3
Dimineața ne bucurăm de micul dejun tradițional și avem timp doar pentru noi până la plecarea spre Cairo.

Este un moment destinat integrării experiențelor, susținut terapeutic prin procese blânde, ghidate.

Odată ajunse în Cairo facem check in la hotel, prânzul, apoi avem parte de o sesiune de shopping cu haine tradiționale ceremoniale -galabea- pe care le vom folosi în vizitele la temple. Astfel totul va fi cât mai autentic și profund vindecător.

Seara o vom petrece pe străzile magice ale vechiului Cairo, intrând în energia locului, conectându-ne ca grup și întărind energia lui de susținere.

ZIUA 4
Dimineața ne bucurăm de micul dejun tradițional și începem în forță, cu Giza Plateau: Marea piramidă Khufu, care este cea mai veche minune supraviețuitoare, care a rămas intactă, dintre cele șapte minuni ale lumii. Se știe că cele trei piramide din platoul Giza sunt o imagine în oglindă foarte precisă a ceea ce numim Centura lui Orion. Se știe că Marea Piramidă se aliniază tocmai cu direcțiile cardinale nord, sud, est și vest. În geometria sa sacră se află un puls magnetic și o absență a conștiinței morții și a decăderii.

Vom continua cu Panorama, locul unde se găsesc mormintele muncitorilor. Este cea mai bună poziționare de unde poți avea fotografii uimitoare cu toate piramidele împreună.

Următoarea oprire din vizita noastră la Piramidele din Giza va fi marele Sfinx, care este unul dintre cele mai mari monumente din lume. Sfinxul măsoară 73 de metri lungime și 20 de metri înălțime și este sculptat dintr-o singură bucată de piatră. Sfinxul este o statuie cu cap uman și un corp de leu cel mai probabil pentru regele Kharfe, constructorul celei de-a doua piramide.

Templul din vale a fost construit în același timp cu Sfinxul și este cunoscut ca templul mumificării.

Deschide-ți inima și mintea pentru a asculta de la ghidul nostru povestea mumificării, a nasului rupt, a stelei de vis și a Tuthmosis IV.

După ce vei afla partea istorică de la minunatul nostru ghid, îți voi împărtăși viziunea spirituală. Nu întâmplător am ales să începem aici călătoria.

Conform sistemului chakrelor complexul Piramidelor vibrează energetic cu cea de a7a chakră. Adică toată susținerea divină ne aparține pentru orice intenționăm să se întâmple în aceste zile.

Este momentul în care formulezi oficial intenția ta, într-un loc încărcat energetic, această călătorie. Vom avea prima sesiune terapeutică din aceste 10 zile minunate, chiar aici.

După ce vom satisface nevoile sufletului cu această sesiune, ne vom ocupa de a ne crea amintiri, printr-o sesiune foto, inspirată de ghidul nostru experimentat.

Înainte de a merge la hotel ne vom opri la magazinul cu parfumuri și uleiuri sacre, de unde poți să îți alegi esențele care te pot susține în această călătorie, conform intenției stabilite. Un parfumier “healer”, cu privire holistică, îți va oferi asistență personalizată.

Seara zburăm spre Aswan și vom dormi în satul nubian.

ZIUA 5
Dimineața plecăm spre templul Abu Simbel.

Cele două temple ale lui Abu Simbel situate în satul Abu Simbel la 280 km sud de Aswan și la 40 km până la granița de nord cu Sudanul. Au fost construite de regele Ramses al ÎI-lea al dinastiei a XIX-a între 1284 -1264 î.Hr. pe malul de vest al Nilului, pe stânci.

Templul lui Ramses al II-lea sau așa-numitul templu al soarelui a fost dedicat celor patru zei, inclusiv lui Ramses ca zeu. Templul a fost dedicat lui Ptah, Re-Hor-Akhty, Amon-Re și Ramses. Anual, pe 22 februarie și 22 octombrie, Egiptul sărbătorește festivalul soarelui când soarele trece prin templu de la poartă până când altarul luminează 3 fețe ale zeilor, în timp ce fețele lui Ptah, zeul întunericului, rămân în întuneric pentru totdeauna.

Conștiința lui Abu Simbel oferă acces la mintea divină, unificată și este o cheie pentru evoluția voastră ca ființă inimă-minte. Energia lui Abu Simbel ajută la folosirea minții divine pentru a vă conecta la ceva ce ați dori să învățați sau să modelați. Mintea divină este o rețea de conștiință iluminată care ne conectează pe toți.

Micul templu a fost construit pentru cea mai iubită soție a regelui Ramses, Regina Nefertari.

Tot aici in vechi timpuri erau initiate reginele-preotese. Templul a fost dedicat zeiței Hathor, zeița iubirii, sexului, fertilității și protecției. Vei primi aici binecuvântarea și inițierea lui Hathor (zeița inimii și a sufletului), în interiorul templului.

După ce am primit cel mai înalt dar dintre toate: energia iubirii (pe Templul lui Isis) și acum suntem pregătiți să aspirăm să ne reconectam cu adevăratul tău sine și cu sufletul tău. Abu Simbel este locul unde această energie poate fi simțită.

Deschideți-vă și simțiți energia puternică aici. Acesta va fi baza solidă pentru a reconstrui un nou eu în călătoria care urmează.

După două ore de vizită la marile temple Abu Simbel, vei recunoaște că ești capabil de mult mai mult decât îți dai seama.

Ne vom întoarce în Aswan pentru a ne îmbarca pe croaziera pe Nil în următoarele 3 zile.

Pe barcă vom avea sesiunea de integrare ghidată și pregătirea pentru experiența următoare a procesului nostru de transformare, vindecare și conectare la putere.

ZIUA 6
Mic dejun la bordul Croazierei pe Nil apoi vom vizita Templul Philae. Acest templu magnific este dedicat lui Isis, zeița iubirii, bucuriei, maternității, renașterii, vindecării și magiei. Scriitorul roman Apuleius o glorifica fiind „mama stelelor, părintele anotimpurilor și stăpâna întregii lumi”.

Templul Philae a fost construit că o reflectare a corpului uman. Partea exterioară a templului reprezentând picioarele. Pe măsură ce vă înaintezi în templu, te deplasezi în sus, prin corp până ajungi la locul înțelepciunii divine, capul.

Conștiința disponibilă la templul Isis este iubire pură. Pe măsură ce intri în contact cu iubirea în forma sa cea mai pură, aceasta te schimbă.

Zeița Isis este zeița iubirii, bucuriei, maternității, renașterii, vindecării și magiei. Energia ei deschide femeia către propria sa feminitate. Susține deschiderea inimii, cea mai de preț comoară a unei femei. Când dragostea din inima unei femei curge liber, orice blocaj se topește.

Prânzul îl vom avea pe vasul de croazieră, iar la asfințit ajungem la unicului templu dublu Kom Ombo.

Acesta este un templu dublu tipic: are două din toate. Partea de sud a fost construită pentru Sobek, care reprezintă întuneric, yin și negativ; iar nordul pentru Horus, care reprezintă lumina, yangul și pozitivul.

La Kom Ombo te conectezi la începuturile vremurilor, când totul era unificat, divin și întreg. La acea lumină și întuneric, sus și jos, înainte și după au fost unificate ca una.

Kom Ombo permite părților corpului tău să se antreneze la toate frecvențele și rezonanța lor ideale. Este o recalibrare.

Kom Ombo este un loc minunat pentru a lucra cu orice fel de dezechilibru fizic sau distorsiune în ființa ta, deoarece restabilește echilibrul.

În timpul vizitei noastre la Templul Kom Ombo, vom putea experimenta lupta dintre sinele nostru inferior și cel superior. Această experiență ne vă permite să ne confruntăm cu gândurile care ne țin într-o stare de frică, negativitate și ne împiedică să ne înălțăm în stările noastre superioare conduse de scop, inspirație, voință, încredere și conștientizare și viziune puternică, cum ar fi șoimul Horus.

Este un loc în care poți afla că totul este așa ți-l creezi. Unde pui focusul, acolo crește energia.

Templul simbolizează împărțirea corectă în toate. Și tot ce faci are martori: „ochi care au văzut, urechi care au auzit” (așa cum vom vedea reprezentat pe peretele templului).

La finalul vizitei în templu vom avea sesiunea de integrare și eliberare printr-un proces ritualic.

Apoi vom avea timp liber pentru a lasă să se sedimenteze energia.

Continuând croaziera, ne vom opri pentru a ne purifica în apa magică a Nilului pentru a finaliza procesul de eliberare.

Întoarse la bordul vasului vom avea o sesiune pregătitoare pentru următoarea oprire de a doua zi.

ZIUA 7
Savurăm micul dejun la bord înainte de a începe turul nostru la templul lui Horus sau templul căsătoriei cu trăsuri trase de cai sau tok-tok.

Templul Edfu este unul dintre cele mai frumos conservate temple din Egipt.

Templul Edfu este Chakra Plexului Solar. Aici stocați frica, atunci când vă aflați într-o stare negativă.

Acum este momentul să eliberezi frica care te reține de iubirea divină, creativitate și manifestarea unei vieți abundente.

Cu alte cuvinte, templul arată bătălia străveche dintre bine (eul superior) și rău (eul inferior). La templul Edfu te vei conecta cu emoțiile tale ascunse.

Vom vizita sanctuarul din spatele templului – (templul lui Horus), unde energia lui este încă foarte prezentă. Îmbrăcat în alb. Acesta este locul pentru căsătoria interioară între masculin și feminin. Primirea protecției lui Horus.

La sfârșitul turului nostru la templul Horus, ne vom conduce către croaziera noastră pe Nil pentru a naviga spre Luxor prin ecluza Esna.

Cina va fi pentru sărbătorea căsătoriei interioare.

ZIUA 8
Ne bucurăm de ultimul mic dejun la bord înainte de a începe turul nostru la Luxor.

Conectați-vă cu puterea energetică a acestui loc pentru a începe să o utilizați în propria viață. Este o energie a inteligenței, înțelepciunii, empatiei și puterii.

Următoarea oprire va fi la un magazin de antichitati, unde vom vedea statuetele sculptate din diverse pietre și beneficiile pe care fiecare în parte le are.

Putem să achiziționăm o statuetă cu zeitatea dorită, pe care o vom putea pune pe altarul de acasă, în semn de susținere și conectare.

Tot aici putem achiziționă și bijuterii vintage cu simbolurile zeițelor.

Prânzul va fi într-un restaurant local înainte de a ne îndrepta spre malul de vest al Nilului pentru a vizita templul Karnak.

Templul este cel mai mare centru religios antic din lume. A fost construit pe parcursul a sute de ani.

Karnak are atât de multe oferte de oferit, dar cea mai magnifică dintre acestea este să fii tu însuți.

Experiența sinelui complet, acceptarea și rezonanța interioară.

Te unești și devii armonios cu tot ceea ce ești. Veți avea ocazia să vă înțelegeți, să vă acceptați și să vă iubiți pe toți. Te vei reconecta la energia semnăturii tale și îți vei accesa scopul.

Unul dintre cele mai uimitoare locuri din Karnak este capela zeiței Sekhmet. Vom avea chiar în această încăpere sesiunea noastră de integrare, conectându-ne cu energia Zeiței și rugându-o să ne conducă pe fiecare dintre noi prin propria noastră putere, voință și curaj.

Încărcarea statuilor pe care le-am cumpărat cu energia Zeiței, pentru a ne atinge obiectivele pe care le avem în inimă.

La sfârșitul zilei, vom avea timp cu noi, pentru integrarea acestor energii puternice și transformatoare.

ZIUA 9
Micul dejun la hotel apoi vom conduce o oră și jumătate pentru a vizita templul Dendera.

Pe malul de vest al râului Nil se află templul Dendera, unul dintre cele mai uimitoare temple din tot Egiptul. Templul oferă un amestec de influențe din cultura egipteană, greacă și romană.

Explorați singurul reprezentant al Cleopatrei VII, criptele, biserica coptă, lacul sacru și templul lui Isis.

Descoperiți, gășiți scene astronomice uimitoare pe tavane și sculpturi zodiacale. Veți fi copleșiți de tot ce veți vedea în acest templu, deoarece este unul dintre puținele temple care încă mai păstrează un acoperiș de piatră și o clădire faimoasă în vârful acoperișului.

Se știe că Dendera este un șablon energetic pentru bucurie. Găzduiește energia senzualității zeiței Hathor( zeița dansului, muzicii, iubirii, frivolității și extazului).

Dendera este o capelă a inspirației divine, a energiei creative și a pasiunii, un șablon de bucurie care este intact din punct de vedere energetic și disponibil.

Mai mult, are capela Chakrei Inimii, camera Isis. Aici vom avea sesiune de vindecare specială.

Acest templu oferă încoronarea femininului. Camera lui Isis este locul care vă vă deschide inima și o vă umple cu iubire veșnică, care vă va ghida viața de acum înainte.

Este locul în care poți fi pus în serviciul iubirii în viața ta. Este celebrarea călătoriei.

De asemenea, puteți încărca aici obiectele/statuile pe care le aducem cu noi.

La sfârșitul turului, ne vom conduce înapoi la Luxor pentru a lua prânzul, apoi ne vom întoarce la hotel.

Vei avea timp liber pentru a savura și explora orașul în voie. Poate fi momentul oportun pentru a mege la spa.

Este moment de celebrare doar tu cu tine, sărbătorindu-te pentru că ți-ai oferit această experiență magică care ți-a îmbogățit și restructurat întreagă ființă.

ZIUA 10
Ne reunim la micul dejun la hotel, apoi avem sesiunea de încheiere a acestei magice experiențe. Împărtășim, ne bucurăm, ne îmbrățișăm și felicităm pentru tot ce am realizat.

Apoi ne bucurăm de timp liber până la plecarea finală către aeroportul Luxor, pentru a lua zborul spre Cairo, apoi înapoi acasă.

Păstrăm în noi toată energia vie și o punem la treabă în viața de acasă.

Investiția ta 2184 euro
Ce este inclus în preț?
întâmpinarea și asistarea cu formalitățile specifice intrării în țară, la biroul de imigrări și transferul la hotel
10 zile de călătorie all inclusive
peste 150 de ore de activități, expediție în deșert, vizitare locuri sacre, ateliere, sesiuni, croazieră, celebrare
cazare pe tot parcursul călătoriei în regim de cameră dublă, cu colegă de cameră
toate mesele (vegetariene) principale pe perioada șederii
tot transportul intern Cairo-Baharia Oasis-Aswan-Luxor-Cairo pe parcursul călătorie (microbuz, tren, avion, barcă)
biletele de intrare la toate locurile vizitate (Giza Plateau și alte 8 temple din regiunea Aswan-Luxor)
acces de intrare specială în incinta locurilor din temple, care nu sunt deschise publicului larg
ghid cu viziune holistică și cunoștinte vaste de egiptologie, extinsă la nivel spiritual
sesiunile zilnice terapeutice, integrative și ritualice, meditații, aromaterapie, art-terapie (meloterapie și dans)
toate materialele terapeutice folosite în timpul călătoriei
sesiune de body painting cu henna în Aswan
un spațiu de siguranță în care să poți să accesezi stări profunde
susținerea unui terapeut “călător” cu experiență
acces într-un grup exclusiv de femei și susținerea lor
BONUS!!! o sesiune online (30 minute): formulezi intenția pentru călătorie și clarifici felul în care aceasta te poate susține
BONUS!!! suport logistic legat de planificarea călătoriei, transport (inclusiv rezervare zboruri, contra cost)
BONUS!!! webinar înainte de Retreat – vei avea șansa de a te conecta cu femeile și a crea spațiul de susținere reciprocă
BONUS!!! webinar după Retreat – pentru a ne susține cu integrarea experienței
BONUS!!! acces la grup privat dedicat acestei călătorii, pentru a ne cunoaște și conecta înainte de aceasta
BONUS!!! cadou personalizat cu simbolistică puternică, primit la începutul călătoriei
BONUS!!! programul online “Află cine ești cu adevărat, dragă femeie!”, în valoare de 900 lei, să-ți continui procesul interior, după călătorie
* După rezervarea locului, vei fi sunată și ți se vor prezenta variantele în care poți plăți (transfer, cash la sosire), astfel să poți alege varianta potrivită ție.

Aspecte logistice importante:

* În prețul călătoriei NU sunt incluse următoarele costuri: bilet de avion dus-întors din țara de origine în Cairo, viza de intrare în Egipt (aprox 25 euro), care se plătește la sosire în aeroport; bacșiș pentru personalul de pe vasul de croazieră (35 euro), ultima cină în Luxor, băuturile pe care le comandați (shake fructe, cafea) în timpul servirii meselor, asigurarea de călătorie; banii de buzunar pentru shopping, cadouri, spa.

*După înscriere te vom contacta telefonic, pentru a clarifica toate aspectele organizatorice, pentru a răspunde întrebărilor tale și a semna contractul de participare la programul prezentat al călătoriei.

*Locul este rezervat doar după achitarea avansului de 500 euro. Avansul NU este returnabil. Dacă ai plătit avansul și te retragi, primești avansul înapoi doar dacă găsești înlocuitoare.

*Restul călătoriei se plătește în contul companiei Palma Tours – Hurghada, prin transfer bancar. Toate comisioanele vor fi acoperite de persoanele care fac plata. Sau se plătește cash, la sosire, în euro sau dolari.

*Plata va fi făcută doar după semnarea contractului de participare și emiterea facturii

Facilitatoare și Gazdă
Denisa Florea

Înainte de toate sunt FEMEIE.
Una care a fost fascinată dintotdeauna de natura și energia feminină.
De farmec și senzualitate manifestate natural.

Aceasta este motivul din spatele celor 12 ani de cercetare și studiu asupra minții umane.
Atât în cadru academic, prin cele 2 Mastere în “Comunicare” și “Psihologia sănătății publice și clinice”, cât și în urma călătoriilor inițiatice în Asia, Orientul Mijlociu, Africa, Grecia.
Cele peste 15 000 de ore de terapie oferite, in 8 ani de lucru cu femeile (individual și grup), mi-au oferit șansa, să descopăr, prin practică, finețea, puterea si secretele minții.
Am susținut peste 100 de evenimente.
Peste 10.000 de femei care au interacționat cu munca mea
Creatoarea metodei APW
Autoarea cărții electronice “Ghidul femeii împlinite“, care a ajuns la peste 800 de femei
Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu tine cunoștintele acumulate despre lucrul cu “Femeia”.

Această călătorie reface drumul zeităților, de-a lungul Nilului, oferindu-ți experiență completă a diverselor fațete ale vieții în Egipt.

De la minunatul deșert, experiență unică, de a te conecta profund cu natura, dormind sub cerul înstelat, la satul nubian tradițional, cu coloritul viu și stilul de viață specific. Cele 3 zile de croazieră te pun în contact cu puterea de purificare a Nilului. Energia dinamică a metropolelor îți readuc aminte de opulența faraonică.

Acest complex de experiențe (de la dormitul în cort în deșert, la casele localnicilor nubieni, legănatul ambarcațiunii din croaziera pe Nil, până la camera luxoasă a hotelului de 5*) oferă experiența vieții tale.

Ți-am pregătit, mai jos, un album pentru a-ți face o idee despre locurile care te vor găzdui.

Date

03 - 14 Apr 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Egipt
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 372 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language