+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

WORKSHOPS

Time

6:30 PM - 9:30 PM

Location

> Sambodhi | SALA 3

Date

13 May 2023
Expired!

Autenticitate la Superlativ

Dragă femeie,
primăvara este în toi. Natură se schimbă, revine la viață cu putere, cu arome îmbietoare, cu apă și soare, exact ce avem nevoie pentru un nou început!

Vrei și tu să închizi un capitol și să te deschizi către unul nou? Fii sinceră cu ține! Nu te mai limita, nu te mai ascunde… doar FII – așa autentică cum ești! Te invităm într-o călătorie de conectare cu sine și alte femei pentru a face magia să se întâmple. În cerc, ne întoarcem la ființa noastră adevărată. Ne bucurăm să ne apropiem pe calea inimii împreună, cu meditație, exerciții somatice și de respirație, EFT și creativitate. Creăm un spațiu de abundență feminină, profunzime și senzualitate. Tot ceea ce te atinge și te preocupă personal își are locul aici.

Ești pregătită să îți iei câteva ore pentru tine? Vino alături de noi să experimentezi ce înseamnă această eliberare și autenticitate pentru tine. E atâta bucurie în a fi tu însăți!

Când: Sâmbătă, 13. Mai 2023
Ora: 18.30 – 21.30
Locația: Sambodhi Studio, Str. Popa Rusu 16 A
Contribuția: 150 RON
Locul se rezervă după achitarea contribuției!

Noi, gazdele tale, te vom întâmpina cu drag și vom avea grijă de tine.
Te îmbrățișăm!
Ema, Kathrin și Gwenola

Kathrin este artistă și fotografă. Experiențele din ultimii ani au determinat-o să sprijine oamenii în drumul lor spre autodescoperire. Pe lângă cercurile, atelierele și sesiunile de coaching, ea le ajută să aducă emoții care sunt adânc ascunse în subconștientul lor, în conștientul lor, prin muncă energetică țintită, să vindece traume și să deschidă calea către o inimă deschisă, plină de lumină, mai multă ușurință și autenticitate.

Ema este Ghid EFT, pasionată de maiestrirea emoțiilor, restabilirea fluxului de energie și echilibrarea intensității emoționale, prin corp. Susține femeile să iși ia puterea înapoi, să se iubească și să se accepte așa cum sunt, să facă pace cu unde sunt acum prin sesiuni și ateliere ce îmbină meditația, EFT (emoțional freedom tehniques), exercițiile de respirație și vizualizările, pentru a pentru a putea ieși de pe pilotul automat de convingeri și programe vechi și a manifestă viața pe care și-o doresc.

Gwenola Emilia este chemata si menita sa asculte glasul Vietii alaturi de fiintele care isi doresc sa descopere cine sunt cu adevarat.
Diferitele contexte care i-au fost scoase in cale i-au aratat, din ce in ce mai clar, ca inflorirea vietii are loc doar atunci cand sinele se exprima in mod autentic. Aceasta calatorie a descoperirii integreaza corpul, mintea si emotiile, prin exercitii terapeutice, in intregul deplin pe care de fapt il reprezinta.

Date

13 May 2023
Expired!

Time

6:30 PM - 9:30 PM

Activity

WORKSHOPS

Location

> Sambodhi | SALA 3
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 275 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language