+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

Poiana Brasov

Date

17 - 19 Nov 2023
Expired!

AbunDance Activation retreat

Cand?
17- 19 Noiembrie
Unde?
Poiana Brasov 💜

Într-un sanctuar al liniștii, în inima muntelui, se dezvăluie un portal către AbunDance Activation – o călătorie unică și spirituală, unde conexiunea cu sursa divină a abundenței devine realitate.
In cele 3 zile vom creea un sanctuar sacru ce vibrează deopotrivă cu ecourile naturii și cu bătăile inimii noastre. În această oază de înțelepciune, vom explora tainele Abundenței prin mijloace străvechi și contemporane.
În primele raze ale dimineții ne depasim blocajele prin respiratii vindecatoare si bai reci,, urmate de practica de Yoga pentru conectare la intelepciunea corpului si la esenta pura a constiintei noastre, ne vom înălța și vom onora corpul nostru ca templu sacru al sufletului.
Vom porni într-o călătorie spre sursa pură a conștiinței divine.
Prin meditații profunde, ne vom conecta cu esența noastră interioară, aducându-ne aminte că suntem manifestările perfecte ale divinului, co-creatori ai vietii noastre in flow perfect cu divinul.
Vei primi activare si vei invata cum sa te deschizi, sa treci dincolo de rezistenta si sa manifesti constient abundenta.

Vom învăța să respirăm conștient, adânc și eliberator, prin breathwork, astfel încât fiecare inspirație să fie un act de manifestare a dorințelor noastre cele mai adânci.
În cadrul ceremonialului cu Cacao, ne vom conecta cu inima noastră și cu inimile celorlalți, aducând bucurie și unitate în grup.
În timpul dansului extatic, vom lăsa trupurile noastre să devină un canal al expresiei noastre autentice, iar sunetul și muzica vor activa energia latentă din noi.
Cu instrumente ancestrale și cânturi sacre, vom activa punctele de energie din corpul nostru, într-o simfonie divină ce rezoneaza cu Universul.
In workshopurile de abundenta vei capata o intelegere profunda a valorilor tale, a relatiei tale cu abundenta financiara, a blocajelor tale si vei invata cum sa manifesti abundenta in viata ta intr-un mod care sa iti serveasca in mod real.
Aici, abundența nu este doar un concept ci o experiență directă, o călătorie către sufletul tău autentic, către bogăția interioară și către conexiunea cu forța divină a Universului. Te invităm să fii parte din această călătorie magică, unde dansezi cu abundența în inima ta și o aduci în realitatea ta.

✨Ce facem?
Yoga
Breathwork
Ecstatic Dance
Cacao Ceremony
Meditatie & Activare
Workshopuri Abundenta
Soundhealing cu boluri de cristal
Ritual Foc – Curatarea imprinturilor care blocheaza abundenta
Bai reci in ciubar
Conectare in comunitate

✨ Ce e inclus?
Toate activitatile si workshopurile
Cazare intr-o cabana din Poiana Brasov
Mic dejun, pranz si cina
Ceaiuri si cafea
Baile reci
Saltele de Yoga
Ritual foc

✨ Ce nu e inclus:
Transportul
Ceremonie cu Rapeh la cerere

✨Ce sa aduci cu tine:
Haine lejere pentru Yoga
Cana preferata pentru Cacao
Costum de baie pentru baile cu gheata
Instrument muzical daca ai
Haine groase de stat la foc
O agenda si un pix

✨Pretul pentru Retreat este de 1250 lei de persoana.
Se achita avans pentru inscriere 625 lei si restul de 625 lei la retreat.
Numar limitat de locuri: 15
Pentru a te inscrie este nevoie sa completezi formularul de mai jos si sa achiti avansul de 625 lei in contul de revolut:
RO54BREL0005502328800100
sau direct cu cardul in https://revolut.me/amarna

Cazarea se face in:
✨ O Camera dubla – rezervata
O Camera de 3 persoane –
O Camera de 4 persoane –
O Camera de 5 persoane –
Toate camerele au baie, unele au terasa

Faciliatori: Mada Anandi & Amar- Ra 💜
Despre Mada Anandi:
Yogini, women sexual & empowerment coach, ceremonialist, calea ei este o cale devotionala de a trai si a aduce in lume iubirea neconditionata. In spiritualitate asta se numeste ,,bhakti” sau devotiunea.
Inspira femeile sa isi gaseasca si traiasca natura unica.
Creeaza programe online pentru femei, workshopuri, initieri, clase de Yoga si retreaturi, meditatii si practici. Este pasionata de creative development, Yoga, Tantra si misticism. Creeaza amestecuri de plante pentru sanatatea femeilor si potiuni cu efect afrodisiac. Ii place sa gateasca intuitiv, sa creeze invocatii, sa scrie poezii si sa se conecteze cu natura.

Despre Amar-Ra:
Amar-Ra este ceea ce se numeste în spiritualitate „un căutător al adevărului”. De când era copil mic, a fost introdus în practicile ezoterice de către părinții săi și a avut un interes și o legătură permanentă cu lumea ,,nevazuta”. A urmat diverse școli de psihologie și de arte ezoterice, căutând să găsească răspunsuri la cele mai profunde întrebări umaniste: cine sunt eu, de ce sunt aici, care este scopul vieții. Intenția lui este să atingă adevărul simplu al vieții și să-l poată împărtăși cu restul lumii.
În viața sa de zi cu zi, Amar-Ra oferă consiliere, este implicat în crearea tehnologiei care accelerează vindecarea corpului, minții și sufletului și îi place să faciliteze și să participe la dansul extatic.

Connect your heart and your mind,
Laugh and unwind
Breathing the fresh air and dance like you care

Mada Anandi. Facilitator Holistic. Instructor Yoga

Organizer

Mada Anandi. Facilitator Holistic. Instructor Yoga
Email
madaanandi.love@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=272

,,O femeie smerită, frumoasă, cu o energie rafinată. Când te conectezi cu ea, pare că nu are nici o identitate și nici o formă. Altfel spus, nu se identifică cu vreun rol anume, și nici nu se mândrește cu vreo eticheta. Nu se consideră nici guru, nici coach, ci doar un trăitor intens al deliciilor oferite de sursă, de Unicul Dumnezeu care există pentru ea, dar în miliarde de expresii și povești. Personalitate frumoasă, efervescență, curajoasă și neînfricată, își conține cu multă eleganță procesele și se prezintă cu multă prietenie și căldură. Toată devoțiunea către care s-a deschis și toată recunoștința, au transformat-o într-o ființă bogata și hrănitoare. Ea însăși, energia ei, munca pe care o pregătește cu atâta atenție și grija pentru oamenii din jur, pentru că da, își dedică munca in folosul umanității, al societății și o închină divinității, mai înainte de toate. Aduce cinstire și laudă, grație, prin plantele culese, roadele gătite, și glumele povestite. Templul sacru îi este însăși corpul. În toate căutările și transformările ei, corpul i-a fost aliat, maestru, mijloc de tele-transport :)) poate și frana, povară, durere, dar de fiecare data a învățat din experiența și a acordat corpului și ființei sale atenția cuvenită, respect și îngrijire de calitate! Sportivă și disciplinatä încă de tânără, și-a format o vastă cunoaștere și înțelegere asupra corpului uman, pe care o folosește pentru a susține și hrăni o comunitate de femei (vezi Templul Yoni ), pentru crea programe prin care informează și ghidează oamenii în lucru cu corpul. Vrăjitoare din stra-bunicä, viața din plante prinde magie în preajma ei, se amesteca într-un dans între palme și se așează în sticluțe înmiresmate cu uleiuri și toate bunătățile! Este pură inspirație să primești atâta bucurie de la un om, sa îi simți admirația și iubirea pentru viață. Această iubire, ce vine și te în brațe, te înconjoară cu v(o)aluri colorate, daruri și ofrande. Nu spun că Mada este o persoana generoasă, doar că nu se poate abține să nu dăruiască. Calea ei este o cale a devotiunii, a inimii, in Yoga se numeste Bhakti si reprezinta iubirea. Creeaza programe online de Yoga, Breathwork, Sexualitate sacra, Ritualuri cu Oul Yoni de cristal si feminitate sacra, retreaturi si workshopuri de dezvoltare creativa. Este certificata ca instructor de Yoga traditionala de catre Ayush Ministry din India, a practicat artele martiale timp de 9 ani si a facut trainninguri in dezvoltare creativa (intuitie si manifestare) si este in curs de certificare pentru a practica ca coach pentru sanatatea feminina.

Date

17 - 19 Nov 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

Poiana Brasov
Mada Anandi. Facilitator Holistic. Instructor Yoga

Organizer

Mada Anandi. Facilitator Holistic. Instructor Yoga
Email
madaanandi.love@gmail.com
Website
https://sambodhi.ro/organizer/?fesection=organizer&feparam=272

,,O femeie smerită, frumoasă, cu o energie rafinată. Când te conectezi cu ea, pare că nu are nici o identitate și nici o formă. Altfel spus, nu se identifică cu vreun rol anume, și nici nu se mândrește cu vreo eticheta. Nu se consideră nici guru, nici coach, ci doar un trăitor intens al deliciilor oferite de sursă, de Unicul Dumnezeu care există pentru ea, dar în miliarde de expresii și povești. Personalitate frumoasă, efervescență, curajoasă și neînfricată, își conține cu multă eleganță procesele și se prezintă cu multă prietenie și căldură. Toată devoțiunea către care s-a deschis și toată recunoștința, au transformat-o într-o ființă bogata și hrănitoare. Ea însăși, energia ei, munca pe care o pregătește cu atâta atenție și grija pentru oamenii din jur, pentru că da, își dedică munca in folosul umanității, al societății și o închină divinității, mai înainte de toate. Aduce cinstire și laudă, grație, prin plantele culese, roadele gătite, și glumele povestite. Templul sacru îi este însăși corpul. În toate căutările și transformările ei, corpul i-a fost aliat, maestru, mijloc de tele-transport :)) poate și frana, povară, durere, dar de fiecare data a învățat din experiența și a acordat corpului și ființei sale atenția cuvenită, respect și îngrijire de calitate! Sportivă și disciplinatä încă de tânără, și-a format o vastă cunoaștere și înțelegere asupra corpului uman, pe care o folosește pentru a susține și hrăni o comunitate de femei (vezi Templul Yoni ), pentru crea programe prin care informează și ghidează oamenii în lucru cu corpul. Vrăjitoare din stra-bunicä, viața din plante prinde magie în preajma ei, se amesteca într-un dans între palme și se așează în sticluțe înmiresmate cu uleiuri și toate bunătățile! Este pură inspirație să primești atâta bucurie de la un om, sa îi simți admirația și iubirea pentru viață. Această iubire, ce vine și te în brațe, te înconjoară cu v(o)aluri colorate, daruri și ofrande. Nu spun că Mada este o persoana generoasă, doar că nu se poate abține să nu dăruiască. Calea ei este o cale a devotiunii, a inimii, in Yoga se numeste Bhakti si reprezinta iubirea. Creeaza programe online de Yoga, Breathwork, Sexualitate sacra, Ritualuri cu Oul Yoni de cristal si feminitate sacra, retreaturi si workshopuri de dezvoltare creativa. Este certificata ca instructor de Yoga traditionala de catre Ayush Ministry din India, a practicat artele martiale timp de 9 ani si a facut trainninguri in dezvoltare creativa (intuitie si manifestare) si este in curs de certificare pentru a practica ca coach pentru sanatatea feminina.

5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language