+4 0721 344 281
sambodhistudio@gmail.com

Activity

RETREATS

Time

All Day

Location

INDIA

Date

11 Nov 2023 - 03 Dec 2023
Expired!

21 Days to Self – Rebirthing Breathwork Training & Retreat

Descoperă calea transformării prin respirație și autodescoperire sub îndrumarea expertă a Alinei Cosette, într-o retragere ce îți dezvăluie secretele Rebirthing Breathwork.
Te invităm o călătorie profundă de trei săptămâni, în India, unde vei fi ghidată să îți abandonezi rutina cotidiană și să pătrunzi în profunzimile esenței tale reale.

Stăpânește-ți Respirația și Redescopera-te

Devino un Practicant și Facilitator de Respirație Rebirthing.

Creează o viață nouă, mai fericită, mai împlinită

Descoperă metoda revoluționară a lui Leonard Orr, pionierul metodei Rebirthing, și lasă-te condusă pe poteci nebătătorite de autodescoperire, vindecare și dezvoltare personală.
Acest periplu nu doar că îți va redefini respirația, dar te va iniția în arta de a fi un Practicant și Facilitator de Respirație Rebirthing. Este șansa de a renaște într-o viață nouă, fericită și împlinită.

Retreat-ul 21 Days to Self este un sanctuar de învățare și explorare, unde fiecare sesiune este concepută pentru a-ți debloca potențialul nelimitat.
Vei fi invitată să explorezi tehnici de coaching autentic, sesiuni de respirație conștientă, și purificări profunde ale ființei, toate acestea într-un mediu creativ ce îmbină arta și joaca liberă. Aici, pictura, dansul și muzica nu sunt doar forme de expresie, ci unelte de trezire și reconectare la adevărata ta natură.

Alina Cosette, îți va fi alături, ghidându-te pas cu pas prin procesul de redescoperire și vindecare. Această călătorie este despre eliberare, despre regăsirea valorii și iubirii de sine, despre construirea unor relații mai puternice și despre crearea unei vieți ce răsună cu adevărata ta esență.

>>Vino pentru o săptămănă sau pentru întregul program de 3 săptămâni și răspunde invitației de a-ți trăi viața la potențialul maxim. <<

Această Retragere de Transformare Personala îți va oferi șansa:

Să descoperi și să îți însușești tainele și puterea vindecătoare a respirației,

Să adaugi perspective la auto-cunoașterea personală și să beneficiezi de oportunitatea de a deveni și tu Rebirthing Facilitator certificat,

Să recunoști credințele false și programele sabotoare care rulează în subconștient, să le poți anula și să poți crea programe noi, sănătoase și aliniate cu autenticitatea personală,

Să îți întărești sistemul imunitar și sănătatea fizică,

Să recunoști barierele distorsionante bazate pe rușine, vină și frică și să le reevaluezi,

Să îți dezvolți potențialul creator, în noua formulă conștientă.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI?
Pe parcursul sesiunilor de lucru, participanții vor avea ocazia să experimenteze tehnici de coaching, sesiuni de respirație conștientă de grup și personale, purificări ale descărcărilor fizice, psihice și emoționale, activități de conștientizare prin artă și role-play.

De asemenea, participanții vor fi inspirați și implicați în jocuri, pictură, dans și muzică, tot contextul conducând spre co-crearea unei Ființe noi, mai sănătoase și mai clare în toate aspectele vieții.

Activitățile desfășurate te vor ajuta:

Să înveți și să utilizezi elemente noi de neuroplasticitate sănătoasă, să instalezi convingeri noi și să ai un început clar spre alinierea puterii și manifestării personale, autentice, pline de vitalitate și entuziasm,

Să îți îmbogățești și să aplici cunoștințele generale despre respirație și fiziologie umană, geometrie sacră și implicarea acesteia în conexiunea cu elementele naturii,

Să poți recunoaște și analiza corect starea naturală a corpului și a hologramei personale în conexiunea cu cele 5 elemente ale naturii: pământ, apă, foc, aer, eter,

Să poți conștientiza și integra o perspectivă nouă, armonioasă și hrănitoare, un program mental complex, activat din Adevărul Personal, care să genereze în viitor noi realități benefice,

Să poți descifra mesajul corpului dar și al intuiției, observării personale, a naturii, Planetei, al Cosmosului și al Divinului,

Să poți realiza proiecte și intenții noi, aliniate cu Sinele Personal, pentru a aduce plus valoare și în familie, societate.

💨 CE ESTE REBIRTHING?

Rebirthing nu este doar o tehnică de respirație, ci o metodă alternativă centrată pe manipularea respirației pentru a ajuta la eliberarea emoțiilor și sentimentelor reprimate.
Filosofia sa se bazează pe ideea că debutul nostru în viață este adesea marcat de traume și instabilitate, iar prin experimentarea unei “re-nașteri”, suntem capabili să procesăm emoțiile blocate și să cultivăm relații mai sănătoase.

🌀 Hai sa vedem câteva beneficii ale Rebirthing Breathwork:

✨Ajută la eliberarea emoțiilor care au rămas stagnante de-a lungul timpului.

✨Stimulează un nivel crescut de energie și o claritate mentală accentuată.

✨Mărește și profundizează conștiența și înțelegerea propriei persoane.

✨Înflorește și revigorează întregul corp, dându-i o nouă viață.

✨Luptă eficient împotriva stresului și aduce o relaxare profundă și durabilă.

✨Favorizează stări de liniște, calm și armonie interioară.

🌀 Rebirthing Breathwork poate ajuta în ameliorarea unei game variate de tulburări:

👉 DEPRESIE ȘI ANXIETATE, oferind un spațiu pentru procesarea sentimentelor și regăsirea echilibrului interior.

👉 PTSD – respirația conștientă poate oferi un mecanism de coping, ajutând la reducerea intensității traumelor și la gestionarea amintirilor dureroase.

👉 DURERI CRONICE – cei care sufera de dureri cronice au observat uneori ameliorări, datorită relaxării profunde și conectării la corp.

👉 STIMĂ DE SINE SCĂZUTĂ – această tehnică poate facilita o călătorie interioară de autodescoperire și acceptare.

👉 TENDINȚE AUTODISTRUCTIVE – Persoanele cu tendințe autodistructive pot găsi un instrument de reflecție și transformare, învățând să-și canalizeze energia în moduri pozitive.

👉 ADHD – concentrarea pe respirație poate ajuta la îmbunătățirea atenției și reducerea hiperactivității.

👉 DEPENDENȚE – De asemenea, există rapoarte care sugerează că Rebirthing Breathwork poate sprijini pe cei care încearcă să învingă DEPENDENȚELE de droguri sau alcool, oferind un mediu de introspecție și vindecare.

Ce vei experimenta in retreat?

Sesiuni de respiratie Rebirthing Breathwork de grup si individuale

“Rebirthing – Renastere”, este o metodă de respirație naturală și sigură pentru organism care ne ajută să ne conectăm cu mintea noastră subconstientă – casa celor mai profunde gânduri, credințe și dorințe, într-o manieră blândă și conținătoare. Ca metodă terapeutică, “Rebirthing – Renaștere”, oferă alinare în situații dificile precum stări de depresie sau probleme relaționale dar este și un îndrumar blând spre autocunoaștere și reconectarea cu Sinele.

Sesiuni de coaching si ghidare in exercitii de NLP

NLP – ul este studiul felului în care funcționează omul, înțelegerea mecanismelor și folosirea în mod practic a acestora în viața de zi cu zi. NLP – ul este și simplu și ”periculos de bun”, în sensul în care, folosind corect tehnicile, îți poți schimba programele mentale mostenite si care creeaza distorsiuni in realitatea personala, poți schimba relationarea cu alti oameni intr-un sens mai armonios, poți argumenta mai ușor, poți co-crea realitati, îți crești eficiența si starea de bine interioara, incepi sa recunosti si sa elimini traumele si blocajele mentale și emoționale.

Activitati creative si de transformare in grup sau in perechi, folosind elemente de teatru, desen, muzica.

Activitatile non formale cuprind activități organizate, care oferă șansa de a pune în practică cele învățate in sesiunile de coaching și, mai ales, de a completa setul de experiențe valoroase pentru dezvoltarea personală și profesională. Ele se bazeaza pe individ, pe calitatile latente ale acestuia si stimuleaza constientizarea si activarea acestora, intr-un cadru creativ.

Sedinte de meditatie.

Meditaţia este o tehnica orientala de linistire a mintii. Exista variate tipuri de meditatie. Noi vom alege meditatia inimii, o meditatie ce îţi hrăneşte corpul, îţi linişteşte mintea şi îţi bucură inima. Meditatia va fi insotita de muzica vindecatoare si frecvente specific inimii, de 432hz. Potrivită pentru începători sau practicanţi cu experienţă. meditaţia are efecte pozitive semnificative. In cadrul retreatului, meditatia are un rol de integrare la nivelul fiintei a activitatilor desfasurate si a constientizarilor revelate pe parcurs.

In cel mai semnificativ sens, “Rebirthing – Renastere”, reprezinta un process continuu de transformare care ne ajuta sa devenim maestri mintii si corpului nostru, ghidandu-ne spre atingerea autenticitatii si astfel a starii de calm profund si bucurie, abundenta in viata de zi cu zi. Folosind respiratia intr-o maniera circulara, adica fara pauza intre inspiratie si expiratie, se creaza in corp un circuit de energie continua. Aceasta energie impinge bland in afara corpului emotiii negative blocate in memoria celulara a corpului. Odata cu integrarea acestor emotii si cu circularea continua a energiei, cel ce respira atinge nivele mai profunde din propria fiinta si ajunge sa experimenteze stari profunde de bucurie, claritate si intelegere despre sine si/ sau despre anumite situatii specific din viata sa. In cele din urma, dupa un process de “rebirth”, ne simtim calmi, eliberati si cu o imagine clara despre realitate. Aceste stari noi, ne pot conduce in final la modificarea perceptiei despre propria persoana sau ceea ce numim viata, la transformarea noastra de durata.

Sesiune de respiratie shamanica pentru conectarea cu elementele naturii.

Vindecarea corpului prin intermediul respiratiei, al ritualurilor, plantelor și a lucrului energetic este o mică parte din experiența șamanică de conexiune cu Mama Pamant, onorand elementele primordiale: pamant, apa, aer, foc, eter. Atenția este pusă pe inimă, pe recuperarea conexiunii cu Spiritul nostru, ceea ce ne permite să experimentăm puterea Esenței noastre care sălășuiește în acest Templu Sacru.

Pe langa asta vei mai experimenta si:

Foc de tabara si ceremonii in jurul focului

Activitati de purificare in mare si in jurul focului

Ceremonie de luna plina

Inviorare cu tehnici de yoga sau conectare cu elementele naturii

Ecstatic celebration dancesi sound healing

Conectare cu suflete minunate aflate pe acelasi traseu cu tine

Ce teme abordăm în fiecare săptămână?

Săptămâna 1: Legea și Minciuna Personala / Iesirea din vina & frica & rusine prin respiratii Rebirthing

Săptămâna 2: Pantecul si Nasterea/ Limitari si distorsiuni in timp; respiratii Rebirthing si respiratii Shamanice

Săptămâna 3: Copilul interior 0 – 12 ani Respiratii Rebirthing cu focus pe chakre

Săptămâna 4: Abundenta, Prosperitatea si Echilibrul Interior/ Transfigurarea si Alinierea la Linia Sinelui Superior; respiratii in apa calda

Săptămâna 5: Devino Facilitator de Rebirthing: Structura & Cunoastere & Model Personal; respiratii in apa rece

Despre Facilitatoare

Cosette Alina este o persoană dedicată adevărului și autenticității, promovând alinierea dintre trup, minte și suflet pentru exprimarea armonioasă a vieții. În 2001, a început o călătorie inițiatică, explorând spiritualitatea și tehnicile de vindecare în diferite culturi. În 2016, în Bali, a descoperit puterea respirației conștiente, care a motivat-o să urmeze cursuri în acest domeniu, culminând cu formarea ca facilitator Rebirthing în Thailanda. În 2017, a început practica în Rebirthing în India și a continuat să aprofundeze această tehnică, trăind experiențe mistice în locuri sacre globale.

Prin sesiunile de respirație Rebirthing, Cosette a oferit transformare și vindecare, cu impact pozitiv confirmat în viețile participanților. De exemplu, unele cazuri au inclus vindecări miraculoase cum ar fi eliminarea unui fibrom uterin și reușita unei femei de a deveni mamă după 6 ani de încercări. Sesizând puterea transformării personale, a oferit sesiuni private și de grup în diverse țări, și a primit aprecieri pentru impactul pozitiv al muncii sale.

Pe lângă Rebirthing, Alina a explorat și alte domenii holistic și spiritual, cum ar fi Chi Nei Tsang, Yoga, și metafizica, pentru a oferi o abordare integrată în sesiunile ei. În prezent, organizează retrageri săptămânale pentru vindecare profundă și formarea de noi practicieni în Rebirthing, începând cu 2022, aplicând cunoștințele din domenii variate ca fizica cuantică, neuroplasticitate și epigenetică, pentru a facilita procesul transformator, având respirația ca instrument central. Această bogăție de experiență și cunoștințe, împreună cu angajamentul profund pentru adevăr și autenticitate, o fac pe Cosette Alina o facilitatoare și ghid de încredere în călătoria de autodescoperire și vindecare.

📍 UNDE? În Goa, India.

Goa, cu peisajul său exotic și energie revigorantă, este un cadru ideal pentru o retragere de Rebirthing Breathwork. Natura luxuriantă, marea calmă și jungla tropicală oferă un refugiu de liniște, esențial pentru explorarea interioară. Aerul curat și vremea plăcută încurajează o conexiune profundă cu sine, facilitând procesul de repogramare a tiparelor vechi.

De asemenea, deliciile culinare locale adaugă o notă de bucurie și satisfacție, îmbogățind experiența. Vibratia înaltă a locului, împreună cu mediul propice de liniște și introspecție, creează condițiile perfecte pentru a te angaja într-un parcurs transformativ, încurajând descoperirea și manifestarea autenticității personale într-un mod profund și îmbogățitor.

În acest vibe, îți vei putea da voie să îți accesezi transformarea interioară înspre activarea potențialului tău latent. Dacă intuiția îți spune că ai aptitudini și de a călăuzi oameni spre autenticitatea lor, atunci ești în locul potrivit pentru a-ți împlini vocația!

⌛️CÂND? Programul incepe pe 11 noiembrie

Poti sa ni te alaturi pentru 1 saptamana, 3 saptamani sau pentru toata durata de 5 saptamani.

Avem 3 pachete pentru tine.

💫Initiation – Săptămâna 1 din călătoria Rebirthing – 8 nopti/9 zile890 euro

💫 21 Days to Self – Become a Rebirthing Practitioner – 3 saptamani (Saptamanile 1,2 si 3) – 2590 euro

💫 Become a Rebirthing Facilitator – 5 saptamani – 4590 euro

CE INCLUD PACHETELE?

✔️ Trainingul complet condus de Alina Cosette pentru modulul selectat.

✔️ Prelegeri, împărtășiri, practicarea diferitelor metode de respirație, instrumente de psihologie.

✔️ Materiale de curs

✔️ Suport și îndrumare locală completă pe durata retragerii

✔️ Mic dejun

✔️ Cazare în camere dublă, shared. Upgrade-uri disponibile.

Ce nu este inclus?

Transportul cu avionul pana in Goa

Mesele, in afara de micul dejun

Viza

Excursii si cheltuieli locale optionale

IMPORTANT:

Cursul se va desfasura in limba engleza

Locurile sunt limitate.

Poti continua training-ul cu celelate module impreuna cu Alina Cosette in urmatoarele retreat-uri sau 1:1.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?
Haide să ne cunoaștem!

Primul pas este un call cu Alina Cosette pentru a primi detalii si a vedea dacă suntem un match made in heaven!

Apoi, confirmarea locului se face prin plata unui avans de 500 de euro (nerambursabil în caz de anulare sau dacă nu găsiți înlocuitor) în următoarele 48h de la înscriere.

Date

11 Nov 2023 - 03 Dec 2023
Expired!

Time

All Day

Activity

RETREATS

Location

INDIA
5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader
5.0
Based on 371 reviews
powered by Google
js_loader

Ultimele Recenzii

Alice-Georgiana AbabiAlice-Georgiana Ababi
12:59 09 Apr 24
I found this place by sheer luck (& google) and it’s wonderful. They have a variety of classes, warm atmosphere and great instructors. Definitely recommend!
Luiza COMANESCULuiza COMANESCU
06:51 02 Apr 24
It’s all very welcoming, like coming home. The stuff is attentive, the space is breathable. I come there to connect on a deeper level with other beautiful souls 🤍
Roxana FeierRoxana Feier
04:09 02 Apr 24
Lots of different classes, like-minded people, many studio rooms, central. I like going there, there’s always something interesting to attend.
I highly recommend.Best Yoga studio in Bucharest. And i love this Studio. It's affordable, and for the reasonable price, You can find really great classes from truly great teachers. I've been practicing yoga at Sambodhi for more than 2 years now. I met so many great Teachers,peoples with very kind heart.Also i met my first yoga teacher Elena in Romania. Every sunday i go her class at Sambodhi. So for me Sambodhi is like a Home.I Would highly recommend Sambodhi to All Yogis.
Laura Alexandra NitaLaura Alexandra Nita
12:56 21 Mar 24
Lovely yoga studio, plently of classes where to choose from, available every day, nice events and retreats. I would definitely recommend it to my friends.
Gabriela IGabriela I
09:40 17 Mar 24
I attended a few classes and workshops until I became a regular at Rox Barbulescu's class, that I highly enjoy. From the beginning, I appreciated the atmosphere in the studio, all classrooms are nicely decorated, and everyone is nice and welcoming. I recommend this incubator to everyone, specifically mentioning the wide variety of classes, from yoga, pilates, to meditation, qigong and so on. Really lovely place!
Andreea JugaruAndreea Jugaru
10:51 09 Mar 24
Extremely grateful I've found a place like Sambodhi, cause it's more than a place which has all sort of classes, practices, workshops etc. It became a part of my personal healing and growing journey, it's where I've met wonderful human beings that otherwise I most likely wouldn't have met. I've found here support and empathy and an overload of kindness and acceptance. Regardless of which class/practice I'm going to I always feel better, happier, more relaxed, more aligned and without exception I always leave Sambodhi with a smile on my face and thankful I've made it yet to another class. So give yourself this gift that Sambodhi has to give cause it can take sooo many beautiful forms! In a world that tends to be grey, Sambodhi is a 🌈. Namaste 🙏❤️
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
19:19 05 Mar 24
A superlative experience,a reaI yoga practice that helped me more than anything with my health problems,there is a practice for each style of personality,some slower and some faster.Very thankful to the owner and to all the team!
Oana MOana M
19:42 29 Feb 24
My very happy place where I can meet myself. This is not a studio it is a place for the soul. There is attention to every detail, in beautiful house of golden age Bucharest.
Cristiana BucureciCristiana Bucureci
14:06 28 Feb 24
I started at Sambodhi with the yoga sessions and I liked the energy of the place and the people so much that I became a collaborator and now I teach collage workshops. It is my favorite place to relax, find myself and escape from the daily stress of Bucharest.They have a variety of self-connecting workshops through yoga, dance, meditation, creativity, it's impossible not to find something that resonates with you.The teachers are very well trained and attentive to the needs of the students, the environment is friendly, set up in such a way that you can detach and connect with yourself. And the prices seemed very good to me.I recommend the studio with all confidence!!!! 🙏❤️
Mariana GrigorescuMariana Grigorescu
13:05 28 Feb 24
Amazing experience about calm, finding peace and working the body !Always will find a warm welcome with smile and open heart , great teachers ( my favourite Cristina )and for this I am grateful!Thank you !🙏
Angella VecchioneAngella Vecchione
20:16 17 Jan 24
We loooooved the studio and the class! Everyone was super friendly and kind. They have several different classes at different times of the day. We did Back Pain focused Yoga for 11 EUR and it was incredible. We loved the teacher and loved that she did it both in Romanian and English so that we could understand the class. 100% recommended.
I love this place. The owner is very friendly and went out of his way to show us around and make us feel welcomed. I recommend it to anyone looking to get out of the quotidian and enjoy some peace and relaxation.
Cristina MartinescuCristina Martinescu
08:08 06 Mar 23
I went to Sambodhi every week in the past month, to yoga classes, guided meditation, reflexology, workshops on manifestation, feminity and family constellations and I can say that the place has a magic of its own. The energy created around there is nothing but pure bliss and enlightenment.The people coming there and the facilitators are kind, open and willing to provide help or support to all the other participants.The facilitators are mostly freelancers so the bookings are made with each of them in particular, also the payment, directly to the facilitator.The studio easily reachable by public transport, being at 13 min walk from University metro station.There is also a small room where you can change, but the belongings must be taken with you in the class as there are no lockers.I truly recommend this place for everyone looking for peace and to learn new technics for emotional self management.Hope to see you there :)
Roxandra ChivuRoxandra Chivu
18:00 28 Jan 23
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul.Namaste ✨
Cristina PCristina P
13:52 24 Jan 23
Super peaceful lovely place to work out relax. All the instructors I’ve been to are great, they adapt flows and classes to the level of the participants. Great experience every time!
AnnaAnna
09:48 24 Jan 23
Beautiful studio, with great instructors and sense of community. Each instructor brings something unique to their teaching style. There’s a variety of classes to choose from and yoga mats/equipment available if you don’t have your own. It is a kind and warm space and I couldn’t recommend this studio enough!
caterina demiancaterina demian
14:51 22 Dec 22
Was looking for that place where you can combine mindfulness, mediation and yoga practices in one place. And the studio offered it all! Everyone here, be that staff, guest or teacher, feels like a close, warm friend ☺️ I recommend Sambodhi to all levels of yoga practitioners 💜
Nataliya ChekunovaNataliya Chekunova
19:15 14 Dec 22
Great place, I recommend! The studio is a comfortable, energetically pleasant space in the heart of Bucharest. Most of the instructors are English speaking. But, on the other hand, doing yoga and further shavasana in an unfamiliar language forms new neural connections in you;) I wish you wonderful classes in Sambodhi!
Eugénie FournetEugénie Fournet
11:48 13 Dec 22
Sambodhi Studio is amazing! The rooms are really nicely arranged. You really feel at peace there. Also, there is a great diversity of courses (either more meditation to really energetic yoga). I can only recommend this place :))
Diana MiDiana Mi
19:47 15 Nov 22
Am mers de la mai multe ori, la diferite clase la Sambodhi si impreuna cu mine am mai convins 3 persoane sa vina. Cu totii am fost foarte incantati de fiecare data.Ma ajuta mult atat din pdv fizic, cu durerile de spate, cat si din pdv psihic, linistindu-ma si ajutandu-ma sa ma relaxez. Imi place programul lor si faptul ca pot sa platesc de fiecare data strict pentru clasa la care merg. Clasele sunt foarte variate.
Raluca MarinescuRaluca Marinescu
14:34 19 Sep 22
Locatia este super frumoasa, luminoasa, spatioasa, este echipata cu tot ce ai nevoie pentru a desfasura un workshop de succes! Am fost foarte placut impresionata de ospitalitatea, proptitudinea si energia minunata a gazdei, Marius este un om deosebit care te asista cu multa bucurie in orice ai nevoie.Recomand cu mare caldura oricui cauta un spatiu pentru desfasurarea unui atelier.Iar ca participant, ai de unde alege, exista o multitudine de ateliere, sustinute de oameni minunati care aduc atat de multa bucurie in inimile participantilor.Mereu revin cu placere!
Andreea BoteaAndreea Botea
07:17 29 Jun 22
Since I discovered the place, I came every week for a very authentic yoga practice. People in the studio are nice and friendly and have a good range of yoga classes. Although I stick to Cristina`s class because for me was the best combination of yoga movements and meditation.
Amalia StamateAmalia Stamate
17:41 01 Jun 22
Cautam un studio unde sa pot tine clase de yoga si am venit sa vad Studioul Sambodhi. Mi-a placut felul in care este amenajat studioul, faptul ca este localizat in centru, intr-o zona in care gasesti locuri de parcare daca vii cu masina, dar poti ajunge usor si cu alte mijloace de transport. De asemenea, m-a impresionat curatenia studioului, acest lucru fiind remarcat si de participantii la clase :) Atmosfera este una foarte prietenoasa, Marius are grija ca toti cei care trec pragul studioului sa fie intampinati cu caldura si sa se simta bineveniti.
Alexa ZarescuAlexa Zarescu
16:02 05 Mar 22
An amazing place for self discovery and much more. The space is superb, the host so nice and all the people finding their way to here are so nice.Is not only yourself that you find in here, but also great people.The light, the smell and the sounds, all cozy.Highly recommend.
Ioana GeorgescuIoana Georgescu
17:10 02 Nov 21
Daca stai sau treci prin Bucuresti, iti recomand sa ajungi la acest studio aparte unde vei gasi oameni frumosi si calzi, gata sa te ghideze intr-o practica de yoga blanda sau sa iti ofere un masaj de neuitat :) Ofera-ti o experienta altfel si vino sa cunosti studioul. Poate te va fermeca inca de la intrare, asa cum m-a fermecat si pe mine :)
js_loader
Language