Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Yoga cu Diana Balmus

Ashtanga Yoga este o practica dinamica, continand posturi din Hatha traditionala si avand ritmul activ al unei practici Vinyasa. Ashtanga respecta o anumita succesiune de asane/posturi, timp in care ne ajutam de respiratia Ujjaii pentru a obtine treptat o concentrare de neclintit si a mentine focul practicii, bandhas/sigilii pentru directionarea corecta a energiilor in trup si fixa postura si drishtis/puncte de focusare. Scopul este de a ne echilibra energia si a ne relaxa dar si a obtine forta si focus, de a fi conectati doar in momentul existent, prezentul si de a invata sa respiram corect.

Pranayama sau tehnicile conștiente de respirație yoghină, au rolul de a întări , purifica si echilibra energiile din corp si toate sistemele din trup, in mod special sistemul nervos, sistemul imunitar și cel hormonal, folosindu-ne de prana, forța vitală a vieții.

Meditatia ne ajuta sa devenim mai centrati in noi insine, in propria noastra fiinta. Mintea se va odihni si fluctuatiile aceasteia se vor diminua treptat, pentru a atinge stari de constiinta din ce in ce mai inalte. Este nevoie de rabdare cu noi înșine pentru a obtine aceste stari, sa fim blanzi ca atunci cand hranim o planta si asteptam cu rabdare si sustinere ca aceasta sa creasca, apoi sa infloreasca.

Yin Yoga este o clasa relaxanta si meditativa, de refacere, bazata pe posturi care contin in mare parte, stretching. Se lucreaza pe meridiane si centri energetici, fascie, tesuturi moi, tendoane si ligamente, acest lucru deschizandu-ne accesul catre eliberarea traumelor constiente dar accesam in egala masura si in profunzime, inclusiv subconstientul.
Vom sta in fiecare dintre posturi intre 2-5 minute, in functie de tipul posturii si nivelul practicii.

La sfarsitul sesiunii este recomandata meditatia intre 10-20 minute.
Aceasta practica ne antreneaza rabdarea, lucram respiratia si invatam sa avem mai multa incredere in corpul nostru, sa il iubim, nejudecandu-l, ci acceptandu-l fix asa cum ne-a fost daruit.
Practica yin poate fi un real ajutor pentru persoanele hiperactive, pentru ameliorarea efectelor produse de burnout sau oboseală cronică.
Yin yoga poate fi considerata dusul nostru zilnic interior deoarece ne purifica si vindeca de absolut orice se afla intre noi si Sinele Nostru.

Yogasana
Clasă potrivită celor care doresc să lucreze atât musculatura cât și stretching-ul corpului, astfel definind întregul trup. Conținutul acesteia are un mixt armonios de posturi delicioase inspirate din Hatha Tradițională, oferindu-i anduranță și echilibru trupului și minții.

Clase Private Personalizate
1 clasa/ săptămână:
60 minute / 200 RON
90 minute / 220 RON
120 minute / 250 RON
Sedinta de Cuplu – 250 RON

2 clase/ săptămână:
60 minute / 185 RON
90 minute / 205 RON
120 minute / 235 RON
Sedinta de Cuplu – 235 RON

Dacă anularea clasei se efectuează sub 24h înainte de începerea clasei, se percepe 50% taxa din costul unei ședințe yoga.

Namaste!

EXCELENT
255 recenzii pe
Andreea Chirita
Andreea Chirita
20. Februarie, 2023.
A lovely place where you can start your day/week properly. Good vibes and a lot of positive energy is inside this magical place.
Cris Enache
Cris Enache
18. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga este un loc cu oameni primitori, mereu gata sa te ajute si informeze, cursurile sunt de o larga varietate si locul in sine este magic, asa cum ma asteptam. Ma bucura faptul ca am gasit un loc unde yoga nu este doar un exercitiu fizic ci in primul rand o ocazie de conectare cu noi insine. Multumesc!
I I
I I
14. Februarie, 2023.
O experienta placuta si relaxanta de fiecare data cu Laura. Saptamana incepe mai productiv dupa o seara de luni urmand ghidarea Laurei. Si sala contribuie si ea la relaxare cu decorul cu luminite si inspiratie din natura. Multumesc
Mirela Zaharia
Mirela Zaharia
11. Februarie, 2023.
Atmosfera placuta, program accesibil, energie faina, revin cu drag de fiecare data.
Ionela Sc
Ionela Sc
6. Februarie, 2023.
Recomand cu drag locatia, profesorii. Am mers la câteva clase pana acum si totul este super, ma bucur ca am descoperit acest loc 😊.
Andreea Chirila
Andreea Chirila
3. Februarie, 2023.
Sambodhi Yoga Studio este un loc special in care vei uita de problemele de acasa. Atmosfera primitoare, instructori bine pregatiti si cu energie pozitiva. Va recomand cu mare drag acest loc minunat!
Maria Cristina Juganaru
Maria Cristina Juganaru
2. Februarie, 2023.
Este un loc cu o energie extraordina si pura! Instructorii sunt minunati si au clase versatile, pentru toata lumea. Locul arata impecabil, foarte curat si dupa fiecare sedinta ma simt de parca plutesc pe un norisor, atat fizic cat si mental 😊. Recomand 100%!
Gabri D
Gabri D
29. Ianuarie, 2023.
Elena top yoga guy
Roxandra Chivu
Roxandra Chivu
28. Ianuarie, 2023.
Un loc magic ✨ inspirat din natură în centrul orașului. O comunitate de oameni minunați care pun multă pasiune și iubire în ceea ce fac. Clase de Yoga adaptate pentru orice nivel și disponibilitate, pentru cei matinali sunt clase de dimineață iar cei cu ziua mai plină se pot relaxa seara după agitația de peste zi. Workshop-uri și ritualuri, meditație samanică, constelații, locul in care indiferent cine ești, poți doar sa fii, sigur îți vei găsi tribul și o activitate cu care vei rezona și îți va umple sufletul. O lume mai mica in lumea asta mare și agitată, plină de iubire și armonie creată de un om minunat. Întoarce-te la tine, la natura ta, onoreaza-ți mintea, trupul și sufletul. Namaste ✨
Select Language »