Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Woman Coach și terapeut bellytherapy – Gratzia Popa

Buna!
Numele meu este Gratzia Popa. Sunt pasionata de cunoașterea de sine și Bellydance.
Timp de 9 ani de zile am explorat mai multe cursuri, terapii, lucrul cu energiile si m-am format ca terapeut si Coach.
Ulterior mi-am creat propria metoda de vindecare si lucrez cu femeile prin bellytherapy.
Ce este bellytherapy ?
Este o combinație între miscarile de baza din Bellydance si exerciții de eliberarea emoțională.
Este o tehnica ce activează energiile blocate in corp, iar prin instrumente terapeutice (IFS, hipnoza, TIPI, șamanism) vindeca și eliberează traumele.
Intenția mea este sa te ghidez către Esența ta Feminină pentru ați accesa încrederea, senzualitatea, delicatețea, bucuria, iubirea, liniștea. Practic te ghidez către cine ești tu cu adevărat, Esența Divina Feminină.

Sunt terapeut și Coach sistemic și ma ocup cu asta din 2016. Am început călătoria spre cunoașterea de sine in urma cu 9 ani și am făcut mai multe formari din dorința de a vindeca durerile mele interioare.

Primul curs care mi-a schimbat viata a fost thetahealing. Așa am ales și sa devin terapeut. Am lucrat o perioada cu aceasta tehnica apoi am vrut sa merg și mai in profunzimea ființei mele și am căutat și alte formari.
Așa am redescoperit și pasiunea mea Pt Bellydance. Eu de mică am fost pasionata de dans, însă nu a fost o prioritate. Mai studiam eu singurică miscarile, dar cu adevărat am început sa ma pregătesc pt dans in 2018.

Eram la un curs de transformare interioară și aveam de pregătit un moment artistic. Am ales Bellydance și a fost prima data când am dansat in fata oamenilor. A fost un moment extrem de emoționant.

Ulterior mi s-a solicitat sa merg la un eveniment sa dansez. A fost examenul vieții mele. A fost foarte greu pt mine sa-mi conțin emoțiile din interior.

Așa am descoperit ca sunt mișcări din Bellydance care activează anumite energii in corp. Și am început sa lucrez cu mine, cu emoțiile mele.

Mi-am creat propria metoda de lucru-pe care o numesc bellytherapy.

Am văzut ca funcționează la mine și am aplicat și cu femeile care îmi solicitau terapie. După fiecare sesiune incepeau sa aibă încredere mai mare in corpul lor, in intuiția lor, in Frumusețea lor, in feminitatea lor, își gestionau emoțiile cu mai multă ușurintă.

Apoi am creat un curs online care durează 7 săptămâni și in care facem mișcări de Bellydance, aplicam tehnici de eliberare emoțională, lucram cu mintea, emoțiile și corpul.
Practic eliberam energiile reziduale din toate corpurile ființei tale.

Acum sunt deja la a 3a ediție. Este in desfășurare si sunt uimita de rezultate si recunoscătoare lui Dumnezeu ca pot sa contribui la starea de bine a femeilor.

Mi-am propus sa fie cam 4 ediții pe an, iar între ele sa ma ocup si de sesiuni individuale. Așa ca te aștept și pe tine sa lucram împreuna.

220 RON -1 sesiune 60 min
800 RON – 4 sesiuni/luna

Te astept cu drag!

Select Language »