Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Weekend 7-8 Mai,
18:30 | Sala 2,
FEEL & RELEASE – Eliberare Emotionala

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 5:36 PM to 5:36 PM

Contact event manager

1 2 3 4

✨ Eliberare Emotionala 7-8 Mai 2022, București ✨
🦋 Deseori, între tine și ceea ce îți dorești să experimentezi în viață, se află o serie de obstacole, sub forma fricilor, a îndoielilor, a convingerilor, a neîncrederii, a neputinței și așa mai departe.
🦋 Eliberarea Emoțională reprezintă un instrument prin intermediul căruia reușești să dai la o parte aceste obstacole într-un mod blând, rapid și definitiv.
🦋 Primul pas în timpul procesului de eliberare este să îți dai voie să te conectezi cu orice emoție la care vrei să renunți, fără a o respinge sau a-i opune rezistență.
🦋 Chiar dacă este o emoție de vibrație joasă, precum frica, pentru a o elibera întâi este nevoie sa o simți în corp și să îi dai voie să fie.
🦋 Următorul pas și ultimul pas este să alegi într-un mod conștient să îi dai voie să plece, folosindu-te de oricare dintre simțurile tale pentru a observa cum aceasta se dizolva din spațiul tau.
🦋 Atunci când renunți la un sentiment, te eliberezi si de milioanele de gânduri și amintiri asociate cu acel sentiment.
🦋 Este atât de simplu, dar, deoarece este simplu, mulți oameni îi opun rezistență fiindcă au învățat de-a lungul vieții că o tehnică eficientă trebuie să fie complicată.
🦋 Însă această convingere este foarte departe de adevăr, iar atunci când iți dai voie si îi dai o șansă acestui proces de eliberare, miracole se vor întâmpla în viața ta.
Î𝗻 𝗰𝗮𝘇𝘂𝗹 î𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗶𝗺ț𝗶 𝗰𝗵𝗲𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘀ă 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿ă𝗿𝗶𝗶 𝗮𝗹ă𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝗶, 𝗰𝘂 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻ț𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗽ăș𝗶 𝗰â𝘁 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝗰𝗵𝗶𝗮𝗿 𝗳𝗮ță î𝗻 𝗳𝗮ță 𝗰𝘂 𝗲𝘀𝗲𝗻ț𝗮 𝘁𝗮, 𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁ă𝗺 𝗹𝗮 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 𝗙𝗲𝗲𝗹 & 𝗥𝗲𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲.
Îți lăsăm mai jos detaliile logistice.
_____________________________
*𝗨𝗻𝗱𝗲 ș𝗶 𝗰â𝗻𝗱 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗱𝗲𝘀𝗳ăș𝘂𝗿𝗮?
🕰 7-8 Mai 2022, 18:30 – 21:30
📍 𝗟𝗼𝗰𝗮ț𝗶𝗲: Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events (Strada Popa Rusu, Nr. 16A, Etaj 2, 021021 București)
*𝗖𝘂𝗶 𝗶 𝘀𝗲 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗲𝗮𝘇ă 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗰𝘂𝗿𝘀?
🌟 Oricărui om ce simte să participe. Oricărui om cu inima deschisă ce simte intenția să aibă această experiență și să descopere o metodă atât de simplă și atât de profundă pe care o are cu el în fiecare clipă, nu doar în anumite contexte.
*𝗖𝘂𝗺 𝗺ă î𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝘂?
💌 Completând acest formularde înscriere:
https://www.subscribepage.com/eliberare-emotionala
𝗧𝗮𝘅𝗮 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲?
💸 399 Ron Pret – Cursanti Sambodhi Studio 360 Ron – Aplica in formularul de inscriere codul: sambodhi39
*𝗖𝘂𝗺 𝗽𝗹ă𝘁𝗲𝘀𝗰?
💸 𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 î𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲, 𝗽𝘂𝘁𝗲ț𝗶 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶 𝘂𝗿𝗺ă𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗣𝗮𝘆𝗹𝗶𝗸𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗮 𝘀𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘇𝗮𝘁ă 𝗰𝘂 𝗰𝗮𝗿𝗱𝘂𝗹: https://buy.stripe.com/5kAg0Ya
*𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗮𝗺𝗯𝘂𝗿𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹ă 𝘁𝗮𝘅𝗮 𝗱𝗲 î𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲?
✨ În cazul în care intervine ceva neprevăzut, poți primi valoarea investită daca aduci un înlocuitor.
*𝗖𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀 î𝗻 𝗽𝗿𝗲ț?
🟠 două zile de eliberare emoțională live cu Mihaela si Chris;
🟠 2 cacao ceremonială ( câte una în fiecare zi de curs );
🟠 apă, ceai si șervețele – căci uneori se lasă cu lacrimi eliberatoare.
𝗖𝘂 𝗰𝗶𝗻𝗲?
🌸 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗖𝗶𝗼𝗰ă𝘇𝗮𝗻𝘂. Sunt un om ca toți oamenii care în viața aceasta a avut un moment de tresărire și a început să se întrebe: “Cine sunt eu și ce caut aici?”. De la această întrebare am început să-mi schimb viata ușor ușor, chiar dacă nu pot să spun că am experimentat răspunsul la această întrebare, l-am găsit transmis de marii iluminați ai lumii. Astfel, acum îmi place să spun că sunt o ființă infinită, care încă nu a experimentat infinitatea și până atunci are ȘI UN ROL de facilitator de sesiuni de eliberare emoțională prin Metoda Sedona, LettingGo și Tehnici de Psihosomatică, terapeut Theta Healing și Consilier psihoemoțional cu o viziune holistică.
https://instagram.com/chrismariaciocazanu…
🌸 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗲𝗹𝗮 𝗠𝗮𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮𝗻. Salut! Eu sunt Mihaela și de multe vieți sunt vindecător. De 8 ani de zile am pornit conștient într-o călătorie de descoperire a mea și a motivelor pentru care am ales să mai trăiesc încă o viață pe Pământ. Cred despre noi că suntem ființe de lumină care am venit în planul fizic pentru a evolua prin contrastul care ne este accesibil aici. Există în noi un potențial nelimitat care abia așteaptă să fie explorat. Sunt pasionată de Theta Healing si Metoda Sedona, tehnici prin care ghidez oamenii în procesul lor de vindecare.
https://mihaelamaierean.com/
_____________________________
🫂 𝗡𝗲 𝘃𝗲𝗱𝗲𝗺 𝗽𝗲 𝟳-𝟴 𝗠𝗮𝗶 𝗹𝗮 𝗙𝗲𝗲𝗹 & 𝗥𝗲𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲!
✨ Împreună facem lumea un loc mai luminos. ✨

Select Language »