Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vineri 26-11-21
Inner Dance By Rami

Event details

  • December 6, 2022
  • Tuesday, 3:32 AM to 3:32 AM

Contact event manager

1 2 3 4

Vrei sa experimentezi ceva nou și benefic sănătății tale fizice și mentale ?Simți nevoia sa te eliberezi de stres ? Sau dorești te contactezi la sinele tău interior ?
Te Invit la o sesiune de “dans interior “

INNER DANCE

💫 Este o transmisie directă de Kundalini, care trazește canalul conștinței în timpul terapiei.

💫 Dansul interior este o stare organică intuitivă a conștiinței extinse care acționează ca o poartă sau portal spre întregire / unitate și o înțelegere mai profundă a cine suntem și a ceea ce suntem.

💫 Se folosește muzică pentru a susține activarea unor modele specifice de undă cerebrală care stimulează o stare de trezire ca un vis de conștiență lucidă.

💫 Răspunsuri vibratorii înalte în interiorul creierului, corpului și ființei schimbă elemente ale câmpului colectiv și interacțiunile acestuia cu electricitatea, memoria, emoția, gândurile colective, viziunea, rezonanța și frecvența.

💫 Schimbări de percepție și înțelegeri profunde apar în mod spontan din conștiința extinsă și creșterea neuroplasticității. Vechile sisteme de interpretare se schimbă treptat sau instantaneu, pe măsură ce o energie mai sănătoasă, vindecătoare și armonioasă se întâmplă.

💫 Este normal să producă mișcări involuntare, dar nu neaparat. Sunt oameni care percep sesiunea ca pe o călătorie care le aduce la o experiență profundă de conexiune cu interiorul, sinele lui („inner”).

Le poate produce efecte secundare care aduc echilibru în corp, ajută la restructurarea creierului. Este un proces de autotrezire, de a deveni conștient de energia ce o avem în noi și cum să o folosim. Accesând sursa interioară și cand „noi” lucrăm la ea, descoperim niste mișcări energetice imense atât pe partea psihică, cât și emoțională.

Fiecare experiență este UNICA pentru fiecare participant.
Sesiunea durează 90 de minute și costul este 200 lei.
Mai multe detalii si programari la telefon: 0744432230 -Rami.
Inner dance by Rami!

Select Language »