Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vineri 20.05.22,
20:00-21:30 | Sala 1,
Dans Energetic – Acceptarea simplității prin joacă și creativitate

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:12 PM to 6:12 PM

Contact event manager

1 2 3 4

In aceasta perioada de inflorire a naturii, cu totii incepem sa simtim viata prin razele soarelui ce ne calauzesc catre joaca si creativitate.
Se simte in aer energia inflorii, a reintoarcerii catre simplitate, dar se poate intampla ca realitatea sa nu ne intampine cu bratele deschise in astfel de momente. Dupa o perioada de retrogradare si eclipsa, se poate sa resimtim in corp presiuni si sa fim mai incarcati, sa simtim nevoia de eliberare si reamintire de sine.
Ne intalnim vineri 20.05 de la ora 20:00 intru conectare la propriul corp, ghidati de muzica prin miscarea libera a corpului.
Daca si tu simti astfel de momente, te asteptam sa dansam alaturi de facilitatoarele Stefania si Lorena intru acceptarea simplitatii in viata noastra, prin joaca si creativitate.
Dansul energetic este o formă de meditaţie prin mişcare liberă, care eliberează cel mai autentic dans din fiecare, generând magie, unitate si energie transformatoare.

PENTRU CINE :
Eşti binevenit indiferent de condiţia ta fizică, experienţa ta în dans sau starea ta emoţională. Vei întâlni oameni de toate vârstele si aptitudinile, veniţi pentru beneficiile minunate ale dansului liber pentru corp, minte şi spirit.

Sambodhi studio
Adresa: Str Popa Rusu 16 A et 2, Zona Biserica Armenească
Donatie recomandata 50 lei

Inscriere @ 0720 581 887 (Lorena) sau @ 0767 703 024 (Stefania)

Select Language »