Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vineri 19.11.21
Woman’s Circle ~ Full Moon and “The Rite of the Womb”

Vineri 19.11.21, Ora 17:30

Cerc de Femei ~ Luna Plina si Ritualul Pantecului

Dragi Femei, va invit in cerc de vindecare si eliberare a femininului din noi.
Ne intalnim cu intentia de reintoarcere catre puterea si magia pantecului, catre mama pamant si intreaga iubire si sustinere a ei!
In cadrul cercului, voi transmite mai departe, fiecarei femei in parte, un ritual adus de catre femei descendente ale unui popor instruit in medicina traditionala a junglei.

Ele care ne aduc cel de-al 13lea ritual din Munay-Ki : “Ritualul Pantecului” ~ “The Rite of the womb”
Aceste femei eliberate de suferinta ne cheama spre o curatare semnificativa, de la Pantec la Pantec.
Ritualul se transmite mai departe, individual, fiecarei femei, in ziua de Luna Plina, urmand apoi 13 luni transformatoare in care fiecare femeie contribuie la curatarea pantecului ei cat si la deblocarea energiei feminine personale si colective.

Ne conectam cu aceasta linie de femei care sustin si dau mai departe ritualul puternic si semnificativ prin care trezim forta pantecului spre vindecarea si constientizarea lui, deschizandu-ne sa il simtim si intelegem.

Ne asumam, ca femei trezite sau in drum spre trezire, sa deblocam ceea ce este stagnat si ancorat in pantec, sa eliberam emotiile si trecutul traumatic, consacrand energia feminina a pantecului spre manifestarea resurselor primite ca zestre.

Vom invata importanta reconectarii prin menstra cu Mama Pamant (chiar si pentru femeile aflate la menopauza) si cum ne sustine acest lucru in vindecarea noastra.

🌕 LUNA PLINA este perioada in care fluxul energiei si al constiintei se intensifica cel mai puternic, ridicandu-ne la suprafata tot ce are nevoie de atentie si rezolvare.
In acelasi timp ea ne deschide accesul catre resursele interioare pe care le putem folosi, cat si noi moduri de adaptare la mediul cotidian.

🌕 Lumina Lunii Pline vine sa descopere cu “lanterna” claritatii, “cotloane ascunse” din structurile noastre, din constient si subconstient, dar si drumuri si posibilitati noi pe care le putem urma.

Contributia pentru ritual este sub forma de DONATIE
*locatia va fi comunicata femeilor inscrise
** Fiecare femeie poate aduce ceva gustos ce vom savura impreuna
Va astept cu drag si bucurie ❤

💭 Exercitii si meditatii sustinute de Eliza ShaktiMa
~ Ghid si Terapeut holistic ~ Acutonics si Fibonaci Sound Healing, Respiratie Constienta, tehnici energetice Reiki, Infornergetica, Remedii Florale Bach, Body de-armouring
~ Kinetoterapeut cu Aviz de libera practica, masterat shiatsu si modul psihopedagogic
~ Consilier dezvoltare personala si Formator