Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vineri 15.04.22, 19:30
HANAMI @ Handpan Sound Healing

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:18 PM to 6:18 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Din pasiunea pentru sunet și dorința de a transmite vibrații înalte spiritului, Gabriel Bălașa își invita auditoriul la o călătorie de poveste cu vibe fresh de Primăvară.

Fiind un pictor desăvârșit al sunetelor, apreciat pentru prezenţa sa creativă a susținut concerte la diferite festivaluri naționale și internaționale în Ungaria, Luxemburg, Portugalia, Franța, Anglia, Germania, China, India. Instrumentul său, Hand Pan-ul este relativ nou, inventat în sec. XXI și inspirat de instrumentul Steel Drum, care a fost creat de către doi elvețieni. Fiecare notă conține până la 6 armonici diferite, în timp ce nota centrală conține 7, oferind sonorități incredibile, cosmice, ambientale care trimit spre meditație și o stare de liniște interioară.
Explorând sunete și texturi în diferite genuri muzicale, focusul este valorificarea efectelor terapeutice pe care Handpan-ul le poate avea asupra sufletului. După o lungă căutare în care artistul și-a pus amprenta ritmului pe mai multe albume discografice în rol principal și secundar, anul 2018 aduce primul său album solo din carieră “Natural Groove”, descris de muzicianul si compozitorul Ovidiu Lipan ‘Țăndărică’ drept o “sinteză obsesivă a ritmului transpus în armonia universală”.

 

Link Video:
https://www.youtube.com/watch?v=EIcS0bWP9ss

Locație @Sambodhi Studio
Str. Popa Rusu 16 A

REZERVARI
0749709426 WhatsApp
Contribuția ta: 50 de Ron
Locuri limitate

Select Language »