Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Vindecare si Terapie cu Valentina Crețu

Numele meu este Valentina Crețu, de profesie Educator și Terapeut din pasiune pentru sănătate și vindecarea prin propria noastră voință, ajutați bineînțeles de terapiile alternative, in cazul meu: Reflexoterapie,Terapia Cranio-Sacrală,Access Bars și Theta Healing.

Reflexoterapia, se ocupa cu stimularea punctelor reflexe de pe talpa piciorului și nu numai, puncte reflexe ce corespund unui anumit organ din corp astfel încât odată stimulate, deblochează energia stagnantă și toxinele din corp, permițând astfel vindecarea și păstrarea unei sănătăți optime.

Beneficiile Reflexoterapie:
– Elimină toxinele și acidului uric din organism.
– Deblochează energetic fiecare organ redându-i capacitatea de autovindecare
– Asigură o mai buna funcționare a sistemului nervos central și periferic, sistemului renal, digestiv locomotor, sistemului limfatic etc.
– Echilibrează hormonal organismul și reduce durerile premenstruale.
– Reglează somnul,reducând insomniile,anxietatea.
– Ne redă o stare de bine scăpând considerabil de stres și de efectele lui neplăcute.
Cost: 50 Minute / 75 RON

Terapia Cranio-Sacrală are aplicații blânde pe anumite zone ale corpului, stimulând lichidul cefalorahidian și permițând acestuia o buna curgere in corp, începând de la creier până la osul sacru și nu numai, apoi în tot corpul eliminand astfel blocajele energetice din întreg organismul, permițând astfel o buna funcționare a acestuia, dând un restart întregului organism și întregului sistem nervos. Stimularea lichidului cefalorahidian, permite începerea unui întreg proces de vindecare in corpul nostru restabilind un echilibru între toate sistemele corpului (sistemul nervos,limfatic,circulator,renal etc.)
Cost: 90 Minute / 120 RON

Access Bars este o terapie, care are la baza atingerea a 32 de puncte (bars) de pe cap, timp de câteva minute, eliberandu-ne astfel de propriile noastre prejudecăți și puncte de vedere ale aspectelor din viața noastră, din trecutul nostru, din copilărie și nu numai, eliberând astfel aceste puncte de vedere, prejudecăți ce nu ne mai sunt folositoare, făcând loc altor lucruri frumoase, idei și convingeri noi pozitive după care ne putem îmbunătăți vizibil viața în toate domeniile (sănătate, job, bani).
Cost: 90 Minute / 120 RON

Theta-Healing (Vindecarea Sufletului) este o terapie intensă,care folosește undele Theta. Prin relaxare și meditație ajungem astfel ca subconștientul nostru sa elibereze acele Convingeri Limitative, care ne blochează evoluția. Astfel, Theta Healing ne ajuta la inlocuirea acestor convingeri limitative cu alte convingeri și gânduri noi pozitive, urmând ca în subconștientul nostru sa se producă o schimbare pe baza căreia ne putem reclădi, redirecționa și reseta viața personală, sănătatea, starea de abundenta, iubirea redirectionandu-ne către o viață mai bună și împlinită in toate domeniile. Prin conștientizarea și înlocuirea convingerilor limitative, putem ajunge sa vindecam anumite boli pe care ni le-am creat în urma unor traume, traume ce au cauzat emoții,cu impact negativ asupra organismului, ce au creat la rândul lor anumite boli. In concluzie, Theta-Healing este un proces de meditație, care generează vindecarea in plan fizic, psihic, spiritual prin rugăciune focalizată către Creator și energia lui creatoare și vindecătoare.
Cost: 60 Minute / 100 RON

Select Language »