Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Tudor Iosub – Coach Wellness si Consilier Dezvoltare Personala

Ma pasioneaza ideea de a ma explora pe multe planuri intr-un fel in care unii nu ar indrazni sa gandeasca macar. Toata activitatea mea este, intr-un anumit fel, fascinanta pentru ca descopar noi potentialitati  pe care le poate avea fiinta umana. Am ales aceasta modalitate de dezvoltare pentru oameni pentru ca e timpul ca ei sa realizeze ca sunt capabili de mult mai multe aptitudini decat credeau.  Combinarea diferitelor tehnici sau cursuri la care am participat,  m-au condus catre niste rezultate spectaculoase pentru un om obisnuit si mi-au confirmat ca putem dezvolta niste aptitudini extraordinare.

Antrenamentul pe care il fac cu clientii mei duce la un gen de putere impresionanta pentru un om obisnuit si largirea perspectivei asupra vietii in multe moduri pe care nici nu le-ar fi banuit. De exemplu, modul de a sti sa te raportezi la diverse arhetipuri iti poate spori in mod considerabil un anumit gen de putere si capacitati care pot starni invidia celor din jur.
Incerc sa aduc oamenii la un nivel de cunoastere prin care isi dau posibilitatea sa fie mult mai mult decat ar fi banuit ei, sa isi schimbe crezurile limitative in crezuri datatoare de putere.
Datorita cunostintelor diverse din multe domenii ale cunoasterii (terapii, NLP, medicina Ayurvedica, Yoga, Taoism, Shamanism, Arte Martiale) reusesc sa le aduc oamenilor vitalitatea de care au nevoie, puterea de regenerare, focalizarea, pragmatism in viata, claritate in stabilirea obiectivelor (indeplinirea dorintelor). Prin exercitii meditative de centrare, reusesc sa aduc stabilitate mentala, emotionala si financiara.

Daca vrei si esti pregatit de o schimbare in bine in viata ta si nu stii cum si de unde sa incepi, iti recomand sa lucram impreuna, iesind din zona de confort pentru a descoperi noi orizonturi. Tu sa fii pregatit sa faci o schimbare!

Participare:
o sedinta de 60 minute 200 lei
abonament 8 sedinte de 60 minute 150 lei

Select Language »