Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Terapie MMT (mixed manual therapy) & Reflexoterapie cu Carmina

Terapie MMT (Mixed Manual Therapy) / Reflexoterapie cu Carmina

Carmina – practica terapia manuala din 2011 cand a absolvit primul curs de reflexoterapie. Au urmat masajul somatic si de relaxare, masajul limfatic si anticelulitic, cursul de technician/terapeut masseur, iar din 2013 a studiat timp de 3 ani MMT(Mixed Manual Therapy), incepand sa lucreze inca din 2014 in cadrul Fundatiei Varuna. Studiaza in continuare alte metode, precum Chi Nei Tsang, Myofascial Meridians, Aliniament Postural.

Este pasionata si autodidact in materie de medicina alternativa si terapii complementare: sound healing, lucrul cu respiratia, terapie prin dans, fitoterapie/plante medicinale, naturopatie, aromaterapie, ayurveda, legatura dintre afectiuni si starile psiho-emotionale si altele asemenea.

Terapiile pe care le ofera in cadrul Sambodhi Studio sunt:

– MMT (Mixed Manual Therapy) – este un mix de tehnici manuale terapeutice puse la comun din diverse stiluri: masaj terapeutic thailandez, yumeiho, masajul rusesc, shiatsu, osteopatie si altele. Prin MMT, se lucreaza aspura corpului pe mai multe planuri. Se realizeaza atat detensionarea musculaturii si eliberarea contracturilor, recuperarea flexibilitatii si a mobilitatii, refacerea simetriei corpului, a posturii, cat si mentinerea, imbunatatirea si uneori recuperarea, in timp, in cazuri de afectiuni precum hernii de disc, cifoze, lordoze, scolioze etc.

Se va lucra peste haine, pe saltea la sol, timp de 60-75 minute180 lei

– Reflexoterapie:

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat, punctul sau reflex semnaleaza problema. In zona respectiva se depun toxine si blocaje care pot fi inlaturate prin masaj. Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mainilor si picioarelor. Prin reflexoterapie se lucreaza pe zonele cu dezechilibru care au determinat tulburari functionale si organice si ajuta la normalizarea funcțiilor organismului prin eliminarea toxinelor, imbunatatirea circulatiei sangvine, limfatice si energetice si accelereaza vindecarea organelor. In plus determina reechilibrarea bioenergetica a zonei afectate.

Se va lucra la nivelul picioarelor, in talpi (necesar sa aduceti un prosop mai mare), timp de 60-75 minute 150 lei

Select Language »