Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Terapie Manuala si Osteopatie cu Petru

Salut, sunt Petru și sunt terapeut manual certificat, cu studii de osteopatie, NKT (terapie neuro kinetica), masaj terapeutic, reflexogen și drenaj limfatic și am experiență practică de peste 9 ani.

Călătoria terapeutică am început-o in calitate de sportiv de performanță: sporturi de contact, arte marțiale și multe alte tipuri de antrenamente fizice pe care le practic de mai bine de 22 de ani. Undeva pe parcursul acestui traseu plin de energie yang, dinamică și explozivă și ca urmare a unor accidentări, am realizat importanță energiei yin, a calmului, a liniștii și am înțeles conceptul de a pune lucrurile în balanță până la realizarea echilibrului, sau ajungerea cât mai aproape de aceasta. Conștientizarea aceasta m-a dus încet și sigur pe drumul către terapiile manuale. Pe acest drum am avut mai multe roluri, printre care și cel de instructor de masaj terapeutic, dar cel mai bine rezonez cu rolul de terapeut manual.

De la osteopatie structurală, cranio-sacrală și viscerală, la tehnici de terapie neuro-kinetică, drenaj limfatic si masaj terapeutic, îmi voi folosi toate cunoștințele să îți readuc corpul la starea de homeostaza, de bine, de echilibru.

Despre Osteopatie, foarte pe scurt: este o terapie manuală complexa ce pleacă de la ideea că toate sistemele corpului sunt interconectate, de aceea un osteopat nu se concentrează doar asupra zonei cu probleme, ci folosește tehnicile manuale pentru a echilibra toate sistemele corpului și pentru a oferi o sănătate generală bună.

Preț ședința: 200 lei / 60 min

Te aștept cu căldură la Sambodhi Studio pentru ședințe de terapie!

Petru Vasluianu

Select Language »