Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Terapie energetica – Meditatie, EFT tapping si Reiki
18.09.21

Buna, suflet frumos!
Vino la acest eveniment de grup, pentru a-ti debloca energiile si a-ti descoperi intelepciunea prin practica meditatiei, EFT tapping-ului si Reiki.
Participantii vor fi ghidati printr-o meditatie axata pe respiratie, scanarea corpului si constientizarea tensiunilor din corp, primind in acelasi timp energia Reiki la distanta. Aceste metode combinate iti va permite sa te relaxexi profund si sa elimini stresul si disconfortul.

 Meditatia va fi usor de urmat si potrivita pentru grup

 Reiki este un instrument puternic pentru eliminarea blocajelor si depasirea obstacolelor din viata ta. Unii oameni simt cand curge prin ei energia Reiki, iar altii nu – nu exista o cale gresita de a experimenta aceasta energie.

 EFT tapping este o tehnica de deblocare emotionala care implica atingerea in apropierea punctelor finale ale meridianelor energetice situate in jurul corpului. Acest process de tapare se face pentru a reduce tensiunea fizica si a obtine o conexiune mai profunda intre minte-corp.
Aceasta terapie de grup este cel mai bun mod de a incepe sa inveti despre energie si o modalitate excelenta de a aprofunda si de a-ti integra perspectivele spirituale. Este cu adevarat un lucru uimitor sa te afli intr-un grup de oameni cu aceleasi idei, iar energia clasei in sine creeaza adesea schimbari si deschideri frumoase in viata fiecaruia.

In urma acestei terapii vei beneficia de:

  1. Relaxare;
  2. Detensionare;
  3. Eliminarea stresului;
  4. Curatare de energii toxice;
  5. Cresterea vibratiei personale.

Data: 18 septembrie
Ora: 10:00
Durata cursului: 2 ore
Cost participare: 120 lei cu plata in ziua evenimentului sau 80 lei cu plata la inscriere.
Locurile sunt limitate, maxim 8 persoare, si se ocupa in ordinea inscrierilor.

DESPRE MINE:
Sunt Tatiana, consilier dezvoltare personala si Master Reiki, iar dupa o perioada de aproape 5 ani de studii si diverse cursuri precum: Holistic Health si Wellness Coach, Transformation Life Coach, Yoga, Ayurveda, Master Reiki am descoperit ca scopul meu este de a sprijini oamenii in calatoriile lor catre sine cu scopul de a avea o viata si o sanatate mai buna.