Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sunt calm, Sunt Liniștit, Sunt Fericit! – Mindfulness & Creative Mandala
Sambata 02.10.21

Event details

  • December 6, 2022
  • Tuesday, 4:43 AM to 4:43 AM

Contact event manager

1 2 3 4

“Ajută copilul să evolueze cu grijă, pace și iubire.” Maria MontessoriStilul și ritmul de viață al copiilor pot avea un efect profund asupra stării lor fizice cât și psihice. Uneori fiindu-le foarte ușor să devină critici cu ei înșiși, precum și cu ce se întâmplă în jurul lor, începând treptat să își piardă voință și încrederea în sine .
🍁
Programul “Sunt calm, Sunt Liniștit, Sunt Fericit! – Mindfulness & Creative Mandala îi ajută să își dezvolte abilități importante într-un mediu relaxant, non-competitiv.
🍁
Această abordare are că scop interiorizarea, observând tot ce se întâmplă de la interior către exterior, în fiecare mișcare conștientă, tehnică de respirație și tehnică de meditație.
🍁
Învață să fie prezent în tot ce face, în acțiunile sale, învață să fie conștient de gândurile și de emoțiile sale pentru a le putea gestiona cu ușurință atunci când este nevoie.
🍁
Acest program îmbină metode benefice pentru inteligență emoțională precum tehnici din dezvoltare personală – afirmații care adaptate copiilor îi vor ajuta să se înțeleagă mai bine,. Apoi urmează practică mindfulness- meditație , respirație și mișcare conștientă, în care acesta reușește să se cunoască, și la nivel fizic și să înțeleagă că este unic și minunat așa cum este el și se încheie sesiunea cu o mandala creativă.Fiecare copil își va crea propria să mandala care îl va ajută și ghida în procesul sau.Se adresează tuturor celor care au vârstă cuprinsă între 7 și 12 ani.Promit 70 de minute de relaxare și voie bună pentru fiecare copil în parte.Tot ce ai nevoie este să vii cu inima deschisă și cu o ținută lejeră, de restul ne ocupăm noi.⏰Sambată, ora 12:30-13:40🍁Cost participare:
50 lei / ședință
180 lei / abonament 4 ședințe💓Oferta in luna octombrie 🍁
La abonamentul de 4 ședințe primești 1 ședința gratuit💓📝Numărul locurilor este limitat : 8 copii așadar te invit să faci înscrierea și rezervarea locului din timp.
Participarea se face numai pe baza de înscriere și achitarea în avans.
Sesiunile nu se recupereaza daca se lipseste.Abonamentul e valabil 4 saptamani de la prima sesiune la care a participat. Iar sesiunea gratuita este stabilita de mine si veti fi anuntati din timp pt a sti.
*******
Numele meu este Michelle, sunt fondatoarea MikaZen. Sunt intructor de yoga și mindfulness certificată de Internațional Yoga Alliance, sunt psiholog, transformational coach, autoare de programe online de dezvoltare personală.
Misiunea mea este să vin în ajutorul și sprijinul copiilor, mămicilor, precum și viitoarelor mămici, pentru a descoperi puterea de creștere interioară- stimă de sine, încrederea și curajul de a fi ce mai bună varianta a lor.Te invit cu bucurie să facem această călătorie împreună!

https://fb.me/e/1Q4SQonC6

Select Language »