Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Bio-Scanare ZYTO cu Delia

O scanare ZYTO presupune prezentarea de întrebări sub formă de semnături digitale la care organismul răspunde direct.
ZYTO Hand Cradle măsoară răspunsul galvanic al pielii la fiecare semnătură unică și trimite datele direct către software pentru analiză.
Apoi se generează un raport ce afișează un clasament al articolelor ale căror semnături digitale au dus la coerență biologică sau preferință. Observarea tiparelor, relațiilor și tendințelor din datele raportului poate oferi o perspectivă valoroasă asupra stării de bine a pacientului.
O simplă scanare a biocomunicațiilor ZYTO vă va ajuta să luați decizii informate privind bunăstarea Dvs, oferind citiri precise direct din corpul dumneavoastră.

60-90 minute
180 RON

Despre Delia
Si-a început călătoria de vindecare în urmă cu peste 6 ani în Chiangmai, la Școala de masaj tradițional thailandez Loi Kroh, unde și-a petrecut peste 2 săptămâni de pregătire intensivă pentru a deveni practicant de masaj thailandez.
Câțiva ani mai târziu, s-a îndrăgostit de uleiurile esențiale și a studiat beneficiile aromoterapiei împreună cu diverși practicieni pentru a dobândi cunoașterea necesară și a putea da mai departe celor care au nevoie minunile care au ajutat-o pe ea.

Câteva dintre terapiile oferite de Delia includ:
– SCANARE ZYTO
– AROMATERAPIE
– SIMFONIA CELULELOR
– TEHNICA AROMATOUCH
– ACCESS BARS
– DRY BRUSHING
– MASAJ FUSION

Select Language »