Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata & Duminica 22-23.01.22
ACORDAJ la Misiune, Viziune, Actiune

Event details

  • December 6, 2022
  • Tuesday, 3:25 AM to 3:25 AM

Contact event manager

1 2 3 4

𝐈𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐑𝐞𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐍𝐎𝐈!!! La multi ani, Om bun!

Vino sa te redescoperi pe tine si ce vrei sa faci (cu) restul vietii.
Programul 𝐀𝐂𝐎𝐑𝐃𝐀𝐉 este rezultatul înțelegerii necesității colaborării între spirit, minte și abilitățile dobândite de fiecare om. Am pus împreună tehnici de vindecare și eliberare, astfel încât fiecare cursant să plece mai ușor emoțional, mai clarificat cu el însuși și sprinten spre direcția clară pe care vrea să o urmeze în viața sa.

De la munca în cabinet, oră cu oră si zeci de programe si conferinte cu grupuri mari, am strans împreună mii de ore dedicate îmbunatățirii condiției umane și calității vietii, începând cu noi în primul rând.

In 2 zile de curs intensiv ACORDAJ te vei elibera de controlul subtil al celorlalți, te împuternicești în privința carierei, muncii și direcției aliniate cu misiunea ta, prin redescoperirea Sinelui și autenticității. Vei trăi vindecare de regrete legate de muncă și carieră ce se transpun și în viața personală. Iti vei recupera puterea ta de acțiune conform valorilor, pasiunilor și ceea ce îți este nativ să faci cu viața ta.

Iata si o scurtă prezentare a 𝐜𝐚𝐢𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 pe care îl vei primi integral la curs.

  • Procese de detectare/ recunoaștere convingeri și modele de “a fi” în viață.
  • Procese de vindecare emoțională.
  • Procese de eliberare emoțională.
  • Procese de transformare și integrare.
  • Procese de construcție a declarației de misiune personală în raport cu munca pe care simți ca o ai de facut.
  • Procese de creare și implementare a unui plan de acțiune croit pentru tine, de către tine și în acord cu sufletul tău.

Informatii complete aici: 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐚𝐣.𝐜𝐨𝐦/

***Toți participanții care vor absolvi cursul, devin membri în comunitatea privată Centrul de Evoluție și beneficiază de acordaj suplimentar timp de 6 luni, câte o Sesiune Online pe lună.

𝐏𝐚ș𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 î𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜 – ACORDAJ din 22 – 23 ianuarie
𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟏. Se plătește 460 lei până la data cursului sau poți achita 400 lei până pe 15 ianuarie. Ne putem organiza mai bine având locurile confirmate.
CONT IBAN BT: RO23 BTRL RONC RT05 7269 8301 – Beneficiar: PFA Avram Florentina Mihaela
𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟐. Trimite-ne, te rog, dovada plații pe adresa de email curs@acordaj.com, împreună cu numele tău sau al persoanei pe care vrei să trimiți la curs pentru creștere. Te rog să adaugi și email-ul persoanei. Îmi poți confirma și telefonic sau WhatsApp ( 0748777696 ).
𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟑. Vei începe să primești materiale pregătitoare pentru ziua cea mare, care va include în primul rând vindecare (ziua de sâmbătă, 22 ianuarie). Trimitem doar cateva materiale pe email, urmând ca în sala de curs să primești caietul de lucru care îți va ramane sfătuitor cel puțin un an de zile de acum.
𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟒. Îți trimitem factura cu datele tale (pers. fizică sau juridică).
𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟓. Te asteptăm sâmbătă, pe 22 ianuarie la Sambodhi Studio (str. Popa Rusu 16a, et. 2) de la ora 10:30 încât să putem începe la ora 11 fix.

Te îmbrățisez cu drag și îți spun sigur că este pentru tine.
Florin & Miha

𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐚𝐣.𝐜𝐨𝐦/

Select Language »