Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 30.04.22,
14:00 | Sala 2,
Relația cu Hrana – Cerc de Femei

Event details

  • December 6, 2022
  • Tuesday, 3:10 AM to 3:10 AM

Contact event manager

1 2 3 4

Dragă Femeie,
Energia creativă vine din forța pe care o emanăm ca ființe umane. Iar noi ne hrănim în mai multe feluri. De la 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐚̆ 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜𝐚̆ pentru trup, la 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐚̆ 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ pentru suflet și 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐚̆ 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐚̆ pentru conectare cu sursa.
Toate acestea sunt legate, într-o armonie universală pe care o vom accesa prin 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐜𝐮 𝐇𝐫𝐚𝐧𝐚, pregătit pentru tine dintr-un spațiu de iubire și acceptare deplină.

𝑪𝒆 𝒗𝒐𝒎 𝒇𝒂𝒄𝒆?
🌹Ne vom dezbrăca de vină și reguli aducând înțelegere, blândețe, conexiune și iubire de sine în relația noastră cu hrana, femininul și abundența Mamei Pământ.
🌹 Vom avea parte de oglindiri și conștientizări profunde privind relația cu hrana și moștenirea noastră energetică relațională;
🌹Ne vom hrăni conștiente de toate simțurile, de gândurile și emoțiile noastre acceptându-le pe deplin, accesând experiența #mindfuleating;
🌹Ne vom conecta la abundența primăverii prin bucatele aduse de fiecare dintre noi;
🌹Vom face schimb de plante aromate, conectându-ne astfel una la cealaltă și la energia grupului în perioada următoare.
𝑪𝒖𝒎 𝒗𝒐𝒎 𝒇𝒂𝒄𝒆 𝒂𝒔𝒕𝒂?
✨Lăsându-ne ghidate de relația noastră cu hrana prin cei 3 pași autentici de relaționare : 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐳𝐞𝐳 – 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭 – 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦;
✨Accesând partea întunecată a emoțiilor noastre, sprijinite în procesul eliberator de luna nouă în taur din această seară;
✨Prin ascultare, dans, pictură, conștentizări, plantând semințe și aducând lumină, acceptare, blândețe și transformare în relația cu hrana, sau orice alt aspect relațional din viața noastră care se cere a fi adus la lumină;

✨𝐀𝐬̦𝐞𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚𝐜𝐫𝐮, unde ne întâlnim pentru a ne vedea, auzi și simți una pe cealaltă cu adevărat, dincolo de măști, reguli și judecăți dându-ne voie să 𝐫𝐞𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢𝐦:
𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐏𝐥𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 gustului prin degustări conștiente
𝐈̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 prin 𝐢𝐞𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞
𝐈𝐮𝐛𝐢𝐫𝐞𝐚 prin 𝐜𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐫𝐩
𝐕𝐨𝐜𝐞𝐚 prin 𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞
𝐈𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭̦𝐢𝐚 prin 𝐜𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚̆
𝐋𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐌𝐚𝐦𝐚 𝐏𝐚̂𝐦𝐚̂𝐧𝐭 𝐬̦𝐢 𝐓𝐚𝐭𝐚̆𝐥 𝐂𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆
🌕🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌕
𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒂𝒊 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒆?
✨ 𝐃𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞, exact așa cum ești, deschisă să primești și să integrezi tot ceea ce e menit să vină către tine.
✨ De 𝐨 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐚𝐫𝐨𝐦𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐠𝐡𝐢𝐯𝐞𝐜𝐢 ( busuioc, salvie, mentă, cimbru etc) pe care să o oferi suratei tale, alături de ce simți tu să aduci în cerc: hrană cât mai raw prin care să ne conectăm la energia vindecătoare a Mamei Pământ.
✨ De 𝟏𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, sumă care reprezintă schimbul terestru de energie între noi două și spațiul unde ne susținem activitatea.
✨ Dacă simți să participi la întâlnirea noastră și una din cerințele de mai sus nu poate fi onorată de către tine, scrie-mi și 𝐜𝐮 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐦 𝐨 𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚 𝐟𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆.

🍒 𝑪â𝒏𝒅 𝒔̦𝒊 𝒄𝒖𝒎 𝒂𝒋𝒖𝒏𝒈𝒆𝒎 𝒊̂𝒎𝒑𝒓𝒆𝒖𝒏𝒂̆?

𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆ 𝟑𝟎 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐚̆ 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐓𝐚𝐮𝐫
Orele: 14:00 – 17:30
Locatie: Sambodhi Studio București
✨Completând acest formular: https://forms.gle/ypRAaUQFNZhkf5Y27
Gazdă îți sunt eu, 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐑𝐨𝐬̦𝐮,
𝑁𝑢𝑡𝑟𝑖𝑡𝑖𝑜𝑛𝑖𝑠𝑡 𝐻𝑜𝑙𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐, 𝑓𝑜𝑛𝑑𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑒𝑝𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑁𝑢𝑡𝑟𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑡𝑖𝑒𝑛𝑡𝑎̆
𝐹𝑜𝑛𝑑𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑜𝑑𝑐𝑎𝑠𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖: 𝐶𝑢 𝑐𝑒 𝑡𝑒 ℎ𝑟𝑎̆𝑛𝑒𝑠𝑡𝑖?, 𝐶𝑜-𝑓𝑜𝑛𝑑𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑂𝑟𝑎 𝑑𝑒 𝑁𝑢𝑡𝑟𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝑖̂𝑛 𝑆𝑐𝑜𝑙𝑖, 𝐺𝑎𝑧𝑑𝑎 𝑅𝑒𝑡𝑟𝑒𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑅𝑒𝑙𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝐶𝑜𝑛𝑠̦𝑡𝑖𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑠̦𝑖 𝑎 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑜𝑟 𝑎𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑖.
ℎ𝑡𝑡𝑝𝑠://𝑛𝑢𝑡𝑟𝑖𝑡𝑖𝑒𝑐𝑜𝑛𝑠𝑡𝑖𝑒𝑛𝑡𝑎.𝑟𝑜/

Despre mine,
“ Sunt un om curios și bucuros să fac parte din această aventură numită existență. După finalizarea studiilor universitare în domeniul nutriției am simțit că nu pot învăța stând pe loc. Aveam nevoie să aflu lucruri noi, mai ales explorându-mă pe mine și tot ce are viața să îmi ofere. Și cum puteam face asta mai bine decât accesând drumuri de pelerinaj deja celebre pentru efectul lor terapeutic asupra minții și a corpului.
Astfel am pornit la drum luând la pas locuri care mi-au lărgit orizonturile și m-au apropiat mai mult de misiunea mea. De la 𝐂𝐚𝐦𝐢𝐧𝐨 𝐝𝐞 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐢𝐚𝐠𝐨, la pelerinajul 𝐒𝐡𝐢𝐤𝐨𝐤𝐮 𝐝𝐢𝐧 𝐉𝐚𝐩𝐨𝐧𝐢𝐚 am accesat locuri nebănuite din interiorul meu descoperindu-mi conexiunea cu corpul, accesând cele 3 tipuri de hrană: 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐚̆, 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐚̆.

Astfel am devenit 𝐧𝐮𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬𝐭 𝐡𝐨𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 luând nastere conceptul de Nutriție Conștientă, din dorința de a împărtăși ceea ce este viu acum în mine, faptul că suntem în perpetuă schimbare la fel și organismul și nevoile noastre care conștientizate ne ghidează constant spre lumină și armonie.
În călătoria mea de mai bine de 14 ani în domeniul wellmess, a stării de bine, am creat și adminstrat centre spa, am participat la scrierea a mai multor cărți printre care “𝐍𝐮𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢” 𝐬̦𝐢 “𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐬𝐭𝐢𝐥 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐬”, ambele în cadrul proiectului “𝐎𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐍𝐮𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐢𝐞”, un proiect bianual care mă încântă și pe care îl facilitez de mai bine de 5 ani în licee. Printre activitățile pe care le desfășor în prezent amintesc podcastul “𝐂𝐮 𝐜𝐞 𝐭𝐞 𝐡𝐫𝐚̆𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢? “, unde alături de invitați aleși, accesăm live la radioul bucuriei – Joy Fm, aspectele care ne hrănesc zilnic. Acest podcast m-a inspirat spre a crea un proiect trimestrial sub forma unui retreat care poartă numele de 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞, spațul în care co-cream și simțim puterea cuvântului împreună.

Te invit să ne cunoaștem, să ne așezăm împreună în acest loc sublim numit CORP – darul primordial prin experimentăm viața cu toate simșurile și să lăsăm sacralitatea cercului să ne ghideze spre o 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚 𝐜𝐮 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐚 𝐜𝐚 𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢 și a relațiilor noastre cu noi înșine și tot ceea ce ne înconjoară.“
Ne vedem curând, suflet drag!

Îți las aici formularul pentru a te așeza în cerc: https://forms.gle/ypRAaUQFNZhkf5Y27

Select Language »