Sambata 29.01.22, 14:00
Calatorie in Armonie prin Sistemul de Chakre

In cautarea mea de a intelege Misterele Creatiei si ale Echilibrului, am aprofundat activarea Sistemului de Chakre. Am descoperit cum functionam in relatie cu Universul, am aflat despre anatomia subtila a fiintei noastre, am observat cum imi pot imbunatati viata prin Echilibrarea Sistemului de Chakre, acele Porti prin care noi interactionam cu Universul.

Am simtit cum Chakrele se inchid si se deschid in functie de emotiile mele si de starea mea de spirit, am observat cum tensiunile si conflictele dintre lumea mea interioara si cea exterioara s-au diminuat treptat, am invatat cum pot să imi îmbunătatesc viața prin echilibrarea acestor centri energetici.
Activarea Sistemului de Chakre ne invata cum daca ele sunt in echilibru, noi suntem în echilibru, noi cu noi și cu ceilalți, am invatat cum putem primi și oferi energie si stare de bine.

Am descoperit cum Chakrele ne spun povesti despre noi înșine, care ne susțin în procesul nostru de vindecare, de constientizare și de evolutie a fiintei noastre.
Va invit in functie de cum simtirea va poarta, la un Cerc dedicat Curatarii si Activarii Sistemului de Chakre.

Scopul intalnirii ne poarta si ne sustine in:
• Descoperirea unui sistem vibrațional complex și învățăm să “cântam” la el,
• Descoperim cum Sistemul de chakre este un instrument foarte important în conexiunea si in interactiunea noastra cu Universul,
• Intelegem ce calități și lipsuri avem si descoperim ce soluții avem la indemana ca să devenim mai conștienți si mai armoniosi,
• Îmbunatățirea stari de sanatate, care este în strănsă legatură cu emotiile noastre, cu starea noastra de energie si cu sistemul vibrațional al chakrelor.
Cercul este sustinut de mine: Ramona Florentina Traistaru, sunt mama, fiica, sora, prietena, femeie, sotie, inginer proiectant, terapeut in Sacroterapie, terapeut Ho’oponopono, Terapeut in Masajul Terapeutic si in Presopunctura, om care iubestea viata, semenii, natura si Universul, om care este bucuros si entuziasmat sa se descopere, sa invete, sa creasca, sa vibreze frumos si in armonie cu el insusi, cu ceilalti si cu Universul.

Durata Atelier: 3h

Cost: 75 Lei

Va astept cu iubire, daruire, caldura si dorinta de a fi bine impreuna!
🙏🦋🧡♾️🧚‍♀️☀️🕉️🎼

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *