Sambata 28.05.22,
14:30 | Sala 2,
I Create Myself: Atelier de Yoga și Artă

Te invităm cu drag într-un spațiu sigur de conștientizare și creație. Acest atelier combină respirația conștientă, yoga și arta procesuală pentru a ne conecta cu Eu Sunt-ul nostru (Conștiința/Divinitatea) și pentru a observa ritmurile și energia prin care Conștiința se descoperă și prin care experimentează Viața și propria sa Creație.

Prima jumătate a atelierului va fi ghidată de Dana Nedelcu, prin yoga, respirație conștientă și relaxare profundă și vom accesa conexiunea cu Eu Sunt-ul, vom intra într-un proces de conștientizare, integrare și relaxare.
Respirația conștientă ne permite transformarea într-o ființă prezentă și conștientă de ceea ce se simte dincolo de cele 5 simțuri fizice, dincolo de tiparele mentale și de credințele moștenite care ne influențează. Respirația conștientă permite comunicarea cu Adevăratul Sine și împământarea sa într-o ființă umană conștientă, liberă și intuitivă.
Mișcarea conștientă ne permite experiența în plan fizic și, împreună, ne inspiră să trăim viața în libertate și exprimare. Așa că ne vom mișca corpurile și sufletele printr-o secvență creativa de Slow Flow Yoga susținuți de asemenea de frecvențele înalte ale uleiurilor esențiale de la Young Living. Uleiurile esențiale cu efect terapeutic ne susțin să ne expansionăm cele 5 simțuri fizice în milioanele de simțuri sufletești și ne aduc multă bucurie.

A doua jumătate va fi ghidată de Clara Durán, prin arta procesuală, folosind diferite tipuri de materiale care îți vor permite să îți deschizi canalele de exprimare și comunicare artistică, prin desen, pictură și colaj.
Din spațiul de claritate, conexiune și simțire noi putem accesa cu ușurință creativitatea noastră și putem intra în procesul de artă prin care putem să aducem în manifestare sentimente, trăiri, senzații, idei sau orice alt impuls care are nevoie să fie exprimat, punându-le într-o formă artistică.
Creativitatea își găsește deplinătatea când transformăm un lucru care există în interiorul nostru ca potențial și acționăm ca să devină ceva tangibil. O creație făcută în mod conștient mișcă energiile care au tendința să stea în corp, ne ajută să integrăm experiențe și ne susține sa fim cine suntem cu adevărat și să ne exprimăm de acolo. Când ne dăm voie să curgem liber prin viată, ne conectăm într-un mod profund și clar cu intuiția noastră. Privindu-ne cu curiozitate, putem descoperi minunăția și complexitatea ființei umane care poate fi exprimată prin căile artistice.

Prin acest atelier ne dorim sa facilităm claritatea simțirii, conexiunea cu esența ta și cu creativitatea ta și de asemenea să te susținem în a conștientiza că viața ta este o operă de artă pe care o creezi prin alegeri conștiente. Tu ești creatorul și creația în același timp.

❊ Program:
▶︎ 14:30 – 14:45: Intro
▶︎ 14:45 – 16:10: Yoga, Respirație Conștientă, Uleiuri Esențiale
▶︎ 16:10 – 16:20: Pauză Snack
▶︎ 16:20 – 17:45: Artă Procesuală
▶︎ 17:45 – 18:00: Cerc de Închidere
❊ Data → Sâmbăta 28 mai, 14:30 – 18:00
❊ Adresă → Sambodhi Studio, Strada Popa Rusu 16A, București
❊ Contribuția ta → 260 lei
❊ Locuri limitate → 12 persoane max / 6 persoane min
❊ Înscrieri și rezervări de loc: prin telefon la 0762688095 sau prin e-mail la iustina.nedelcu@gmail.com și doar cu plata în avans în contul:
Arta Vindecarii SRL
RO41BTRLRONCRT0442290401
❊ Toate materialele de artă sunt incluse (pictură, pensule, palete, hârtii…) precum și un roller de ulei esențial YL.
❊ Ai nevoie să aduci haine confortabile de preferința din materiale naturale precum bumbac, bambus, hemp caci acestea au calitatea de a permite cu mai multă ușurintă curgerea energiei – colanți, tricou și șosete. Să fie haine care nu te deranjează să se păteze cu pictură.
O eșarfă sau bluză pe care să o pui sau să o scoți în funcție de cum simți temperatura corpului.
O sticlă de apă.

Despre facilitatoare:
❁ Dana Nedelcu este facilitator de Yoga, acreditată prin Yoga London. Practică yoga în mod conștient din 2006 și tot de atunci este o studentă/maestră dedicată a Cercului Crimson, susținând conștientă conștiinței pe pământ și Viața trăită în Grație și Măiestrie, în Noua Energie. Dana facilitează experiențe de Hatha Yoga: Vinyasa Flow Yoga și Yin Yoga, și de Kirtan: Nada și Bhakti Yoga. Ea este pasionată de modul frumos prin care aceste experiențe ne susțin în mișcarea energiilor blocate pentru ca să ajungem în claritatea simțirii și astfel să ne permitem cu ușurință și libertate să fim creatorii (sufletul în experiență) care suntem!
Pe lângă Yoga care este manifestarea spațiului sigur unde se explorează foarte frumos relația dintre conștiința (suflet) și energie, Danei îi place să sărbătorească viața și existența prin toate formele sale de exprimare: artă ișn toate formele ei, comuniunea cu natură și cu animale, mâncarea, joaca, prietenia, știința, magia etc.
Dana este și Terapeut prin Masaj/Bodywork, Facilitator prin Respirație Conștientă, Ghid in Noua Energie, Facilitator prin Tranziția Morții și Nașterii.

❁ Clara Durán este o artistă sinestezică, care investighează relația extraordinară între femeile și apa – cu un interes special pentru râuri – precum și activarea celor patru elemente din imaginație. Propune fotografia printr-o perspectivă deschisă, interdisciplinară și experimentală care stabilește conexiuni cu pictura, poezia și înregistrarea sonoră. Astfel, diferitele limbaje converg în același corp artistic și se împletesc dimensiunile senzoriale, materiale, spirituale și simbolice.
A absolvit Arte Frumoase la Universidad Complutense Madrid cu studii la Loyola University of Chicago și a finalizat ulterior un masterat în Arte Vizuale la University of the Arts London. În prezent, își dezvoltă teza de doctorat în Arte Plastice la UCM Madrid. Pe de altă parte, a avut șansa să învețe în India, Colombia și Amazonia din Peru, despre practici spirituale, ceremonii și ritualuri cu diferiți maeștri și maestre. Din 2017 ghidează în cadrul creativității și a artei fotografice prin diverse workshop-uri și seminarii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *