Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 22.01.22
Călătorie șamanică și atelier de desen – Dincolo de Podul Curcubeu

Vă invit cu bucurie să intrăm în 2022 împreună, cu imaginație, explorare și creativitate. Pe 22 ianuarie este un alt început al anului, al vieții, al noii povești pe care o vom trâi în această delimitare temporală numită an.
Îmi place să fac lucrurile altfel, să le dau însemnătate și prezență, să strâng oamenii împreună și să îi invit să țesem povești, adunându-ne darurile la un loc. Așadar în acest început de an vă ofer o călătorie magică în interiorul unei lumi profund vindecătoare, lumea de dincolo de podul Curcubeu. Pe baza acestei lumi și felul în care o vede fiecare vom țese împreună poveștile și apoi le vom așterne în desen.

Ce este călătoria șamanică?
Călătoria șamanică este o metodă de relaxare profundă și de accesare a subconștientului și a corpurilor subtile care se folosește de vibrațiile sunetului pentru a armoniza și facilita deschiderea persoanei care primește.
În timpul călătoriei șamanice ne folosim ochiul subtil pentru a permite imaginilor să iasă la suprafață din subconștient, conform cu intenția de la care pornim. Pe lângă imaginile, arhetipurile, poveștile care apar, se activează emoțiile și pot ieși la suprafață lucruri pe care în mod normal ne-ar fi frică să le privim. Ne putem aminti de dorințe profunde ale sufletului nostru, ne putem reconecta la idealurile noastre cele mai înalte, putem privi frica și durerea în ochi și ne putem juca ca niște copii.
În lumea călătoriilor șamanice orice este posibil iar ceea ce ni se arată, deciziile pe care le luam, interacțiunile și trăirile pe care le avem în acest parcurs sunt revelatoare și au o însemnătate profundă pentru noi.

Ce reprezintă Podul Curcubeu?
Podul Curcubeu ne trece cu multă atenție, răbdare și grijă, prin fiecare frecvență a celor șapte culori ale curcubeului. Primim astfel vindecare din toate cele șapte raze, pe cele șapte niveluri principale ale corpului, fiecare resimțindu-le diferit în funcție de nevoile și etapa în care se află. Este un pod care ne poate oferi atât vindecare, relaxare, profunzime, cât și informații și deschideri către zone noi ale vieții. Dincolo de acest pod se află un tărâm magic, mistic, o lume de sus a spiritului, a Dumnezeirii, a frumuseții pure a vieții manifestată pe acest pământ. Fiecare o va accesa așa cum poate, fie prin vederea subtilă, fie prin simțire, emoție sau o combinație dintre toate.

Cum se va desfășura atelierul creativ?
Pentru a aduce într-o formă concretă, pământeană, ceea ce am experimentat în timpul călătoriei, în a doua parte a întâlnirii vom desena împreună. Ceea ce este și mai fain și la ce vă provoc este să desenăm cu alb pe hârtie neagră.
Poate ne-am obișnuit prea mult să vedem cum șe aștern culorile peste alb, așa că invitația mea este să lăsăm albul să creeze pe negru. Vom lăsa mâna să aștearnă pe hârtie desenele în mod intuitiv, nu este nevoie să aveți vreo experiență sau cunoștințe de desen profesionist. Veți fi ghidați la început, după care flowul creativ vă va cuprinde cu siguranță iar desenul ce va răsări la final și pe care îl veți lua cu voi acasă va fi, în mod garantat o surpriză și o bucurie deopotrivă!
Scopul acestei întâlniri este să dea o scânteie creativă focului nostru interior la început de an 2022, să ne conectăm la cea mai frumoasă formă a noastră de a fi și de a ne exprima și să punem astfel intenția pentru un an blând, sincer și creativ pe mai departe.

Ne vedem la minunatul studio de yoga și evenimente Sambodhi Sangha sâmbătă pe 22 ianuarie de la ora 17:00. Să luați în considerare a ajunge cu 10 minute mai devreme pentru a ne face acomodarea în spațiu.
Vom petrece împreună 4 ore, să vă rezervați timpul până la ora 21:00.
De asemenea puteți aduce cu voi ceva de ronțăit, o gustare sau fructe, le vom pune împreună și vom avea o pauză de 10 minute în care ne putem hrăni corpurile.

Contribuția financiară pentru participarea la acest atelier este de 120 de lei. Plata se poate face atât la eveniment cât și online, prin transfer bancar.
Materialele pentru desen sunt incluse și de asemenea minunata sală care ne găzduiește.

Dacă simțiți că acest atelier v-ar aduce un beneficiu profund și banii sunt o dificultate în acest moment, ne puteți scrie și vom găsi soluții împreună.

Vă rugăm să vă confirmați prezența și să vă rezervați locul în prealabil, printr-un mesaj pe paginile organizatoare sau un sms sau telefon la 0724356046 sau la numărul studioului Sambodhi. Avem maxim 12 locuri disponibile, respectând condițiile actuale ale contextuului pandemic.
Vă aștept cu mare drag și bucurie de a crea magie împreună!

Flavia-Isabela Cioceanu & Sambodhi Studio