Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 21.05.22,
14:00-18:00 | Sala 3,
La Poarta Pântecului: Cerc Ceremonial de Femei

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 5:54 PM to 5:54 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Dorul profund de suroritate, de intimitatea spațiului vindecător alături de femei magice a dat naștere ceremoniei 𝙇𝙖 𝙋𝙤𝙖𝙧𝙩𝙖 𝙋𝙖𝙣𝙩𝙚𝙘𝙪𝙡𝙪𝙞.

E timpul recunoștinței împărtășite pentru zestrea noastră feminină.
E timpul să creăm ofrande de mulțumire pentru energia creatoare pe care o purtăm în pântec.
E timpul să ne întoarcem la noi, să ne oprim pentru a ne așeza în liniște, în rugăciune și binecuvântare.

Vă invităm să coborâm în spațiul sacru al pântecului, să ne conectăm cu energia creatoare, folosind mișcarea conștientă și tehnici de respirație feminină, ca apoi să ancorăm acest dialog deosebit pe care l-am inițiat folosind arta colajului și fotografia terapeutică.

Întreaga experiența va fi ghidată sub forma experienței ceremoniale susținută de puterea Cercului, o structură în care ne împărtășim poveștile și înțelepciunea, ne inspirăm, ne susținem una alteia spațiul vindecător și țesem împreună sentimentul de apartenență la întreg.

Dacă simți chemarea, te așteptăm pe 𝟮𝟭 𝗺𝗮𝗶, de la 𝟭𝟰.𝟬𝟬 la 𝟭𝟴.𝟬𝟬, împreună explorăm și hrănim corpul – sufletul – mintea.

𝗖𝗘 𝗩𝗢𝗠 𝗙𝗔𝗖𝗘:
🌹 Ne lăsăm inima deschisă prin cacao ceremonială
🌹 Ne descoperim vocea ca poartă de acces în spațiul creator
🌹 Ne conectăm cu inima, pântecul și acordăm atenție conștientă râurilor de energie vitală ce curg prin noi
🌹 Deschidem calea către sursa interioară de putere
🌹 Explorăm resursele pântecului – „grădina” ta interioară – folosind un meta-dialog vizual
🌹 Cultivăm și hrănim o relație conștientă cu sine

Timp de 4 ore, vom lucra cu blândețe și compasiune folosind practici profunde:
🌺 Cerc de Femei
🌺 Cântece medicinale & cacao ceremonială
🌺 Womb yoga & practici terapeutice pentru sâni, abdomen și pelvis
🌺 Fotografie terapeutică
🌺 Meditații ghidată
🌺 Arta colajului
_________________
𝗗𝗘𝗧𝗔𝗟𝗜𝗜 𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗧𝗢𝗥𝗜𝗖𝗘
🏡 UNDE: Sambodhi Studio, București (Str. Popa Rusu, 16A)
📅 CÂND: Sâmbătă, 21 mai, 14.00 – 18.00
💰 INVESTIȚIA TA: 𝟮𝟮𝟮 𝗹𝗲𝗶
❗️ 𝗢𝗙𝗘𝗥𝗧𝗔 – Vino împreună cu o prietenă și beneficiați fiecare de 20% reducere din prețul integral – 𝟯𝟱𝟬 𝗹𝗲𝗶
Plata se poate face prin transfer bancar sau Revolut.
𝗟𝗢𝗖𝗨𝗥𝗜𝗟𝗘 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗟𝗜𝗠𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘 și se ocupă în ordinea achitării costului.
Pentru REZERVAREA LOCULULUI intră aici:
https://forms.gle/vGTQDLWvhTvFRpok9
—————————————————————————————————————————————————-
𝗗𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗶:
În susținerea strânsă a Cercului, pregătirea pentru călătoria interioară spre tine, va fi facilitată de 𝐂𝐚𝐜𝐚𝐨 𝐂𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚𝐥𝐚, ea fiind considerată o plantă sacră cu proveniență din America Centrală și de Sud. Cacao este ea însăși o forță feminină și păstrătoare a unei grădini de înțelepciune străveche, o inteligență ce nu poate fi percepută cu mintea ci care ne ghidează să ne deschidem către ce putem percepe cu inima, creând o punte spre înțelepciunea din interior, cu compasiune.
𝗖𝗮𝗻𝘁𝗲𝗰𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲 ne vor uni vocile și ne vor aduce mai aproape de întâlnirea cu spațiile corpului tău care dețin o energie aparte: inima și pântecul. Womb Yoga este o practică terapeutică care unește mișcările corpului, cu atenția conștientă și tehnici de respirație feminină încât să faciliteze fluxul de energie vitală (Shakti) din spațiul pelvin și să ofere o ocazie de conectare conștientă cu pântecul și cu sânii, cu o atitudine de iubire și respect.
Practica de 𝗪𝗼𝗺𝗯 𝗬𝗼𝗴𝗮 va fi completată cu masaj ghidat pentru abdomen pentru un efect hrănitor pe toate nivelurile, fizic, emoțional și spiritual. Atingerea conștientă sub forma masajului are un efect de stimularea circulației sanguine și limfatice în spațiul pelvin și abdominal și o stare de armonie internă ce conduce corpul spre capacitatea inerentă de vindecare.
𝗙𝗼𝘁𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗮 𝗧𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁𝗶𝗰𝗮 este un instrument de explorare a propriei identități și conectare cu esența propriei ființei cu ajutorul practicilor fotografice (realizarea de fotografii, vizualizarea, discutarea sau chiar doar amintirea acestora), cu scopul de a aduce perspective noi și schimbări pozitive. O cunoaștere profundă și autentică, dincolo de barierele limbajului.
Suntem o sumă de experiențe, toate așezate în spațiul ființei noastre. 𝗔𝗿𝘁𝗮 𝗖𝗼𝗹𝗮𝗷𝘂𝗹𝘂𝗶 , oglindește extraordinar călătoria vieții. Transformările continue prin care trecem și care iau o formă unică devenind parte din noi. Folosind arta colajului, intuitiv așezi toate răspunsurile și revelațiile, pentru a-ți construi o poartă de acces către resursele tale interioare. La final permiți mesajelor din inconștient să fie văzute și integrate armonios pentru a te susține în propria evoluție. O metamorfoză artistică a sinelui tău.
——————————————————————————————————————————-

GHIZII TĂI DE CĂLĂTORIE INTERIOARĂ

❤️ Ema Alexandrescu (Lumenesc)
Psiholog (Universitatea din București), facilitator Therapeutic Photography (Robert Gordon University), creatoare.
Cred în înțelepciunea pe care fiecare suflet o conține și puterea de a fi creatorul vieții dorite. Misiunea mea este să îți fiu alături în călătoriile interioare de autocunoaștere, întregire personală și autovindecare.
După 7 ani de lucru în corporație, mi-am dat demisia și am trecut prin propriul proces de vindecare și schimbare, iar din această metamorfoză interioară am creat Lumenesc. Am pus la un loc toate cunoștințele, lecțiile învățate și abilitățile dobândite, și le-am alchimizat în programe menite să fie alături celor care trec prin etape provocatoare de viață (momentele acelea când suntem deconectați de sine, nu ne simțim bine în pielea noastră ori e ceață în interior).
Programele pe care le organizez sunt o invitație pentru cele care doresc să poarte conversații profunde cu sufletul lor și sunt dornice să își construiască o viață plină de sens pentru sine.

❤️ Oana Sforoi (Pelvic Roots)
Facilitatoare de yoga (500 ore) & Womb Yoga, educatoare pentru sănătate feminină holistică & facilitatoare cercuri de femei.
Propriile căutări și învățăminte s-au transformat în misiunea de a crea experiențe în care femeile să își amintească de propria înțelepciune și de aspectele intuitive și creative din spațiul pântecului, și să aibă ocazia de a încorpora acea înțelepciune prin lucrul cu corpul, prin mișcare terapeutică, respirație, dans cât și prin intermediul ceremoniilor & cercurilor de femei.
Prin Pelvic Roots, ofer cursuri pentru contribui la o generație de femei care se simt împuternicite și informate corect și înțelept despre corpul și sănătatea lor.

Te așteptăm cu bucurie,
Ema și Oana

Select Language »