Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 21.05.22,
14:00-16:00, Sala 1,
Women in Power

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:10 PM to 6:10 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Care este relația ta cu puterea? Când a fost ultima dată când te-ai simțit puternică? Există o arie în viața ta în care te simți într-o postură de putere? Simți că relația ta cu puterea este una oscilantă sau este una de echilibru?

Women in Power este un atelier de dezvoltare personală adresat femeilor și oricărei persoane pentru care feminitatea sau femeile din viața lor sunt o sursă de împuternicire.
Facilitarea mea este bazată pe metodele expresiv-creative ale terapiei prin dans și mișcare și scopul acestui atelier este de a explora organic relația cu puterea interioară, de a găsi sursele de putere, care izvorăsc din experiențe de viață, valori, un minset, un obicei sau mici gesturi care te fac să te simți împuternicită.

Mișcarea cu care vom lucra este una improvizată, spontană. Vom trece de la momentele de mișcare individual sau în perechi, la momente de discuții cu privire la experiența de mișcare.
Atelierul este potrivit și celor care fac din dans și mișcare o profesie sau un hobby dar și celor nu au mai dansat demult sau niciodată. Dacă suferiți de o afecțiune care vă limitează în mișcări, rugămintea este să lucrați în zona de confort în timpul atelierului.
Cine sunt eu? Mă numesc Teodora Bogasiu, sunt consilier de dezvoltare personală și dans-terapeut cu o formare complementară de terapie prin dans și mișcare(2018). În călătoria mea înterioară m-au însoțit de-a lungul timpului practica de yoga și meditație, dansul oriental și cercurile pentru femei, dansul contemporan și metoda Feldenkrais.

Când? Ne vom întâlni pe 21 mai, între orele 14.00 și 16.00.
Unde? Atelierul este găzduit de Sambodhi Studio, strada Popa Rusu 16A.

Contribuția ta:
Early Bird: 80 lei pănă pe 18 mai
Full-Price: 100 lei până pe 21 mai

Pentru înscrieri sau alte detalii, vă răspund pe Whatsapp la 0723508172.

Select Language »