Sambata 19.03.22, 16:30
Express Your Self

“You reap what you sow,
So sow well.
Sow seeds of peace over seeds of worry,
Sow seeds of love over seeds of fear,
And if in the past you sowed what you did not need
There is nothing that says you must keep watering those things
Leave them alone and let them go,
So you can make room to sow only the things that bring life.”
-Morgan Harper Nichols-Din timpuri străvechi, oamenii s-au aliniat la ciclurile naturii. Te invităm să ne întoarcem împreună la această înțelepciune, prin intermediul exprimării artistice intuitive, într-o călătorie în două părți, ce stă sub semnul Echinocțiului și al începutului de primăvară:
🌱ne întâlnim la lună plină să eliberăm trecutul și la lună nouă să participăm conștient și cu intenție la crearea viitorului.


💜CE VOM FACE:
🎵 Explorarea vocii
🎵 Explorarea senzațiilor create de sunet în corp
🎵Meditație prin sunet
🎨 Crearea de ancore vizuale prin simboluri
🎨 Conectare cu artistul & vindecatorul interior
🎨 Explorarea intentiilor noastre prin colaj si culoare💯Experiența muzicală sau plastică nu este obligatorie pentru a participa💯⏰CÂND: Sâmbătă, 19 martie, ora 16:30
📍UNDE: @Sambodhi Studio
CONTRIBUȚIA TA: 130 ron (deadline înscrieri->16 martie)
*Înscrie-te și la evenimentul de lună nouă și beneficiezi de reducere -> 230 ron/ ambele evenimente.

📋ÎNSCRIERI:
https://docs.google.com/…/1kbnQhC9erngaw40hD0TezNftx14…/

– Rezervarea locului se face cu plata în avans, nereturnabilă la anularea participarii cu mai puțin de 48h înaintea evenimentului –

Medeea Nămoloșanu: Absolventă a Universității de Arte din București, sunt norocoasă să fi studiat și practicat artele plastice de cand îmi pot aminti – lucru ce mi-a modelat și îmbogățit percepția asupra a tot ce mă înconjoara. Pentru mine, arta reprezinta un mijloc de introspecție, vindecare si conectare la propria natura divina.

De mica, manifest un interes crescut fata de realitatea mai puțin palpabilă și stransa legatura dintre aceasta și lumea materială, ceea ce m-a determinat sa aprofundez studiul domeniilor precum astrologia, psihologia experiențială și cea transpersonală. Împreuna cu pictura, acestea mi-au devenit, in timp, cele mai de preț filtre si instrumente de lucru.
Misiunea mea este ca prin ceea ce ofer lumii sa ghidez oamenii spre accesarea adevărului profund al sufletelor lor, facilitându-le conexiunea cu magia prezentă în toate aspectele vieții pe Mama Pământ.
medeeanamolosanu.com
https://www.instagram.com/art_of_the_feminine/

Elena Sstrings: Am absolvit Universitatea de Muzică din București, unde am studiat muzica clasică. De aici m-am intors in timp spre muzica Evului Mediu, activând in diverse formații de acest gen (Truverii, Ad Hoc) și spre muzica folclorică națională și internațională. Pe acest drum “înapoi” am ajuns la muzica popoarelor, la muzica ritualică și, în prezent la cea de vindecare.
În fond, atunci când cânt, ghidez oamenii spre Sursă, în timp ce eu însămi mă întorc acolo. De aici, cea mai autentică parte din mine comunică prin muzică cu cea mai autentică parte din oameni și atunci intervine vindecarea.

De fapt, am vindecat oameni prin muzică dintotdeauna.
https://www.facebook.com/ElenaSstringsOfficial/Cover photo artwork by @Medeea Nămoloșanu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *