Sambata 19.03.22, 15:00
Visul Primăverii – Atelier de creat dream-catchers înflorite

Bun găsit!

Vă invit cu mare bucurie la un nou atelier creativ în care să sărbătorim bucuria venirii primăverii și revenirii la viață a naturii!
Vom crea împreuna dream-catchere de primăvară cu motive florale și flori uscate, pentru a ne deschide visul primăverii anului 2022.

Vom începe atelierul cu o meditație ghidată în care ne vom conecta la arhetipul Primăverii, la Zânele care vin odată cu acest arhetip și cu spiritele florilor și elementalii naturii. O bogăție de ființe și spirite magice care ne însoțesc și pe care le putem regăsi în cărțile de povești și basme pentru copii. Ele sunt la fel de vii și prezente pentru adulți, chiar la un nivel mai profund de înțelegere atunci când ne deschidem pentru a le primi darurile subtile.

Astfel, vom crea prinzătoare de vise inspirate de această meditație, de aceste spirite și arhetipuri, și vom avea intenția de a rămâne conectați la acest vis al primăverii atât cât se poate în următoarele 3 luni.

Lyra Dream Catchers sunt obiecte de decor hand-made, prinzatoare de vise originare din traditia Nativilor Americani, transformate si adaptate la noi stiluri si idei creative. Fiecare dream catcher este unic si ancoreaza un vis al persoanei destinate.

Vom avea la dispoziție toate materialele de care avem nevoie și fiecare dintre voi va pleca acasa cu propriul dream-catcher.
Dacă aveți flori uscate sau flori de hârtie acasa, le puteți aduce cu voi. De asemenea
puteți aduce cristale, biluțe, orice mai simțiți că ar putea fi adăugat în dream-catcherul vostru.

Contribuția pentru atelier include materialele, experiența trăită împreună, sala în care se desfășoară evenimentul și ceva delicios de ronțăit în pauză:

  • Un adult – 90 de lei
  • Doi adulți împreună – 150 de lei
  • Un părinte și un copil (peste 6 ani) -120 de lei.

Vă rugăm să vă rezervați locul și să vă coonfirmați prezența la numărul 0724356046 sau cu un mesaj pe paginile organizatoare ale evenimentului.

Locuri disponibile sunt în număr de 10.

Ne vedem sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00 la Sambodhi Studio, Str Popa Rusu 16A, la mansardă.
Primăvară magică să avem! See less

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *