Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata, 18.12.21
Atelier Dream-Catchers pentru părinți și copii – Sclipiri de Lumină cu Flavia

Va invit cu bucurie la un nou atelier de creat magicele obiecte de decor numite “dream-catchers” – prinzătoare de vise, de data aceasta în preajma sărbătorii Crăciunului, cu bucuria specifică sărbătorilor de iarnă.
Atelierul este dedicat părinților și copiilor cu vârste de peste 6 ani, pentru a experimenta împreună crearea unui obiect plin de creativitate și de suflet. Dacă nu aveți copii și doriți să participați oricum la atelier, este posibil și așa, îl aveți mereu cu voi pe cel interior. 🙂 Toată lumea este binevenită!

Atunci când ne strângem împreună pentru a crea dream catchere în cadrul atelierelor, terenul de joacă este deschis.
Copilul interior are o mulțime de materiale din care să aleagă, în funcție de tematica atelierului, și un spațiu primitor și călduros, propice pentru a se exprima creativ.

Calități care sunt puse în valoare și care în acelasi timp ne pot provoca sa le scoatem la suprafață în timpul atelierelor sunt:

  • Răbdarea
  • Atenția la detalii
  • Îndemânarea
  • Simțul cromatic și estetic
  • Imaginația și creativitatea
  • Vederea de ansamblu
  • Spontaneitatea
  • Ochiul pentru geometrie
  • Structura și organizarea muncii

Vom lucra cu materiale albe, aurii și argintii, în ton cu lumina și atmosfera magică din preajma Crăciunului.

Fiecare Dream Catcher ancorează un vis atunci când este creat, un vis sincer și profund, din adâncul inimii noastre pure de copil. Așadar veți fi invitați să vă puneți o dorință, o intenție înainte de a începe procesul de creație, cu ajutorul unei scurte meditații ghidate.

La final, fiecare participant va pleca acasă cu dream-catcherul propriu și îl va putea folosi pentru a decora casa în așteptarea lui Moș Crăciun.

Costul atelierului:
Un părinte + un copil – 100 de lei
Un adult fără copil – 70 de lei

Atelierul va avea loc la mansarda Studioului Sambodhi Sangha, un spațiu primitor și luminos unde se întâmplă tot felul de evenimente pentru corp și suflet.
Ne vom purta cu respect și considerație față de situația pandemică actuală.

Vă rog să confirmați participarea printr-un mesaj la numarul 0724356046 sau printr-un mesaj pe paginile organizatoare ale evenimentului.

Va aștept cu mare bucurie și cu sclipiri de lumină!