Sambata 14.05.22, 18:30
VINDECAREA PÂNTECULUI, BINECUVÂNTAREA PĂMÂNTULUI – ceremonie de lună plină

ATELIER PENTRU FEMEI ȘI BĂRBAȚI
———————————–
Pur neavând un pântec zămislitor de viață, toți bărbații se trag din femei. Ca urmare, rănile continuă să existe și să activeze tipare în subconștient, provocând la propriu daune majore.
E binecunoscut impactul unei mame, iubite, soții sau fiice asupra unui bărbat.
A VENIT VREMEA SĂ FACEM PACE, să începem să ne vedem și să ne iubim cu adevărat.
Nu putem spera într-o egalitate reală, în sentimente pure, în înțelegere și creație, etc… atâta timp cât aceste răni există.
————————————-
Ritualul de binecuvântare a pântecului este al 13lea ritual Munay Ki: o transmisie sacră primită într-o seară de Marcela Lobos de la șamanele peruviene din linia ei ancestrală.
Ritualul din 14 mai, pe care îl împărtășim sub energia ‘plenilunară’, este o transmisie aparent simplă, blândă dar extrem de puternică, care eliberează traumele pântecului și readuce în corp echilibrul, forța creatoare și iubirea binecuvântătoare.
Asta o spune chiar numele: “Munay” – în limba Quechua – înseamnă iubire iar cuvântul “Ki” descrie, în japoneză fluxul de energie, forța vitală. După spusele PhD Alberto Villoldo, Munay-Ki este modul în care popoarele Q’ero spun “te iubesc”.
———————————–
Evenimentul va începe cu deschiderea Cercului Sacru și conectarea participantelor/participanților, urmată de servirea cu Cacao ceremonială peruviană, în care intenția – de a vindeca și binecuvânta rănile pântecului nostru și al Mamei Pământ – va fi asimilată în corp. Se va începe Ceremonia Sacră / transmisia, care se va închide odată cu cântecul de vindecare, Binecuvântarea Pământului și închiderea Cercului Sacru. Intercalat, vom cânta cântece și vom spune vorbe de inimă bună.
————————————-
Contribuția este de 150 de Ron.
Durata, de 2.30 ore circa
n.b. persoanele care participă în cuplu sau în familie (iubit/iubită, frate/soră, fiică/mamă etc) au o reducere de 50 de Ron ;
persoanele (single) care participă la ambele evenimente ale zilei (acesta și Calea Șamanului) au o reducere de 50 Ron.
Pentru înscriere și detalii, pm privat vă rog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *