Sambata 12.03.22, 19:00
Mindful dance

🌸 Îți place yoga? Iti place sa dansezi?
💚 Te astept la atelierul meu de Mindful dance, sa iti explorezi corpul, sa te misti constient si natural, sa deblochezi energiile stagnante din corpul tau.

☀️Atelierul contine:

  • yoga flow
  • exercitii de dans contemporan
  • exercitii de constientizare a corpului
  • principii din baletul clasic
  • improvizatie ghidata
  • dans liber

🧘🏻‍♀️Porneste o calatorie in corp si experimenteaza miscarea!
Participarea se face pe baza de rezervare. Pretul unui atelier de 1:30 h este de 70 lei, iar plata se face cash, pe Revolut sau Bcr.
Locurile sunt limitate!
Astept mesajele voastre pentru detalii si rezervari!

Despre mine:
Am studiat miscarea de la inceputurile calatoriei mele in aceasta viata.
La 10 ani am inceput sa imi antrenez corpul serios in scoala de balet. 8 ani mai tarziu am terminat liceul de coregrafie si am intrat in baletul Operei Nationale Romane din Timisoara. M-am dedicat scenei si artei mele, facand concomitent facultatea de actorie si performand in nenumarate spectacole. Peste 4 ani am simtit ca ma strange forma baletului, regasindu-ma mai mult intr-un dans liber, care sa permita si sufletului sa se integreze, asa ca m-am lasat de balet. In aceeasi perioada am descoperit Yoga si am invatat sa imi tratez corpul cu blandete si dragoste. Incet, s-a aprins in mine dorinta de a impartasi minunatiile pe care le poate aduce practica yoga in toate planurile vietii noastre. Am terminat Hatha yoga 200h TTC la Daanasana Yoga school si am inceput imediat sa ghidez ganduri si corpuri in tainele practicii.

Te astept la sesiunile mele de Yoga si Mindful dance la Sambodhi Studio, si de ce nu, poate la spectacolele mele de dans.

Namaste!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *