Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 12.02.22, 14:00
Workshop – Iubirea de Sine cu Adela Spulber

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 6:26 PM to 6:26 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Rumi spune că “Treaba ta nu este să cauți iubirea, doar să cauți și să găsești toate barierile din interiorul tău pe care le-ai construit împotriva iubirii”
Convingerile cele mai profunde a tuturor oamenilor sunt următoarele: “Nu sunt suficient de bun”, “Nu fac suficient de mult” sau “Nu merit” Din ce punct de vedere nu ești suficient de bun? După standardele cui?

Resentimentele, autocritica, vinovăția și teama generează cele mai multe probleme în noi înșine și în viațanoastră.

O bună parte din ideile care ne definesc și din regulile după care ne conducem viața nu ne aparțin. Dacă creștem în compania unor oameni nefericiți, speriați, care se simt vinovați sau mânioși, înseamnă că adoptăm multe idei negative legate de noi înșine și de lumea în care trăim. De aceea, atunci când devenim adulți, noi avem tendința de a recrea mediul emoțional în care am crescut în copilărie.

Relatia cu tine insati

Primul exercițiu pe care l-am făcut pe tema iubirii de sine a fost cu 7 ani în urmă atunci când am luat decizia să mă uit în oglindă, în ochii mei și să îmi spun “ Mă iubesc și mă accept exact așa cum sunt”.
În acel moment sufletul meu s-a desprins în bucăți și lacrimile au început să curgă neîntrerupt pe obrajii mei. Nu simțeam că pot rosti aceste cuvinte.
Mă priveam cu teamă și tristețe în ochi conștientizând că mă detest. Nu îmi puteam declara iubirea față de mine însămi. A fost un moment destul de trist pentru mine dar și începutul schimbării mele.
Treptat, cu pași mici și cu răbdare am învățat să mă iubesc, să îmi accept și părțile mai puțin bune și să am grijă de mine. Am învățat să fiu blanda și protectoare față de mine, să mă felicit pentru evoluția mea, să îmi ofer recompense și să nu cer mereu, mereu lucruri de la mine.
Asta nu înseamnă că vocea critică din mintea mea a dispărut complet dar am învățat să o identific, să o ascult și să mă detașez de ea. Pot spune cu certitudine că nu mai este atât de autocritica iar eu continui să construiesc o relație de prietenie cu mine însămi.

A venit momentul să sărbătorim IUBIREA! Iar pentru a ne bucura de energia acestei emoții este important să ne iubim în primul rând pe noi înșine.
În luna Februarie, pe care eu o consider luna IUBIRII a venit către mine ideea de a organiza un workshop cu tema iubirii de sine. Astfel te invit la un workshop de 3 ore în care vom practica yoga și exerciții de dezvoltare personală pe tema acestui subiect.
Prin acest workshop îmi propun să creez un cadru prietenos de socializare la un ceai cu o practică blândă de yoga în care vom lucra pe deschiderea inimii și vom practica asane de yoga pentru Chakra Anahata, de introspecție prin exercițiile de dezvoltare personală și de îmbrățișare a vulnerabilităților prin împărtășirea experiențelor personale.
Ca acest eveniment să se desfășoare în siguranță vino cu inima deschisă, cu dorința de autodescoperire, cu compasiune, blândețe și non judecată.

Instrumente de lucru:

  • yoga
  • meditația ghidată
  • afirmațiile pozitive
  • exerciții de dezvoltare și transformare
  • carduri cu mesaje pozitive

Detalii administrative:
Durata: 3 ore de la 14:00-17:00
Locație: Sambodhi Studio – str. Popa Rusu, Nr 16A, sector 2, București

Inscrieri aici: https://www.adelaspulber.ro/workshop-iubirea-de-sine/

Select Language »