Sambata 09.04.22, 18:30
Eveniment caritabil YIN YOGA & GONG BATH

Te invit sa te bucuri de o experienta senzoriala totala, sa-ti lasi corpul si mintea sa se relaxeze prin YIN YOGA, urmata de GONG BATH, o imersiune blanda in lumea sunetului vindecator.
Toate incasarile vor fi donate unei familii de ucrainieni gazduiti in Bucuresti (3 femei si 2 copii).
YIN yoga este hatha yoga intr-o abordare aparte, blanda si foarte permisiva din punct de vedere al aliniamentului corpului fizic in posturi, dar care poate provoaca, in acelasi timp antrenand: atentia, rabdarea, aceptarea, renuntarea la control. Avand radacini in filozofia Daoista si Medicina Traditional Chineza, in yin yoga accentul este pus nu pe forma estetica a asezarii corpului in posturi, ci pe functiunea acestora, pe experienta senzoriala, emotionala, energetica pe care o creaza in fiecare strat al corpului.
Din punct de vedere fizic, Yin yoga este o abordare ce lucreaza pe tesutul conjunctiv: fascii, tendoane, ligamente chiar si articulatii, iar din punct de vedere energetic stimuleaza curgerea si echilibrarea energiei pe meridianele cunoscute din medicina traditional chineza.
Totul se intampla intr-un ritm lent, posturile sunt mentinute relaxat, aproximativ 4 – 5 minute, pentru a da timp stimularii tesuturilor si reechilibrarii energetice.
Practica Yin yoga lasa spatiu pentru constientizare si introspectie si pregateste mintea practicantului pentru meditatie.

Sunetul este un instrument minunat pentru vindecare și relaxare. Este o limbaj universal pe care il intelegem cu totii. Sunetul este energie care vibreaza, transcende limbajul si este fundamentala pentru existenta. Sunetul ne poate vorbi fără cuvinte și are puterea atat de a ne linisti, cat si de a ne entuziasma. Terapia sonora este putin diferita de muzica, este fara ritm si ne poate ajuta sa ne indreptam catre stari profund meditative.
Gong-ul este cunoscut ca fiind un puternic instrument de transformare. Expunerea regulata la undele sonore ale gongului contribuie la vindecarea corpului mental, emotional si fizic. Gong-ul induce o stare meditativa, in care frecventele undelor cerebrale sunt incetinite semnificativ, pentru a permite receptorului sa experimenteze niveluri profunde de liniste mentala și relaxare, dar aduce si un nivel mai inalt de constientizare.

Evenimentul va cuprinde:
🧘🏻‍♀️ Yin Yoga cu Corina
🎶 Gong Bath cu Simona
Sambata, 9 aprilie, ora 18:30-20:00
Rezervări: whatsapp @0722250430
Donație recomandată 100 de lei
Evenimentul se va desfasura cu un minim de 5 participanti si un maxim de 12 participanti.

Despre Corina:
Practicant dedicat de yoga și meditație de aproximativ 12 ani, instructor yoga, acreditat de YAI (E-RYT500 & YACEP), bucuroasă să se lase inspirată de viață și să dea mai departe din bucuria ei.

Despre Simona:
“In prezent, pasiunea mea cea mai mare este sunetul. In 2017 am descoperit cu fascinație puterea vibrației și sunetul incredibil al gongului. Din 2019 sunt Gongmaster certificat (GMT UK cu Don Conreaux si Aidan McIntyre, nivelul unu si nivelul doi) iar acum sunetul este parte integrantă a vieții mele. Intenția mea este să împărtășesc cat mai multor oameni, magia sunetului și vibrația vindecatoare a gongului.
Pasionată de inteligența corpului și de mișcare in general, am descoperit yoga în 2009 și de atunci am practicat diferite stiluri: Hatha, Vinyasa, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Gong Yoga. Yoga și meditația m-au condus pe un drum minunat al descoperirii de sine și al dezvoltarii personale.
Din 2013 am integrat in lucrul cu corpul experienta mai ludica dar la fel de profunda a dansului. Am participat la numeroase ateliere de dans contemporan si contact improvisation cu diferiti coregrafi romani si straini. Dansul ma readuce mereu in prezent, ma invata sa-mi locuiesc corpul cu bucurie, sa-l extind si sa-i dizolv limitele, sa ma conectez firesc si profund cu ceilalti”. See less

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *