Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambodhi Logo

Sambodhi Studio

str. Popa Rusu 16A, Bucuresti

Sambata 05.02.22, 14:00
Mă iau cu mine peste tot – atelier experiențial de autocunoaștere

Event details

  • October 5, 2022
  • Wednesday, 5:49 PM to 5:49 PM

Contact event manager

1 2 3 4

MĂ IAU CU MINE PESTE TOT este o afirmație, este un adevăr, însă te invităm să aduci mai multă curiozitate și despre cum o faci. Cum, când și cât îți ești aproape în viață ta?

Am conceput acest atelier dintr-o înțelegere personală a cât de ușor și chiar firesc este să galopăm prin viață, să ne tragem după noi, însă nu mereu să fim și conectați la noi înșine, la cine suntem, la ce ne dorim.

Prin acest prim atelier ne propunem să creăm o experiență, prin joc să ne întâlnim cu noi în intimitatea gândurilor și emoțiilor noastre, însă nu singuri, ci într-un mediu susținut, împreună cu oameni care poate ne oglindesc, poate ne învață, poate ne provoacă, dar care sigur caută și ei să se găsească.

MĂ IAU CU MINE PESTE TOT este un atelier în care vei experimenta:
🍀 cunoaștere prin jocuri teatrale;
🍀 exerciții de prezență și imaginație;
🍀 cultivarea observatorului din tine;
🍀 introspecție și feedback;
🍀 relaxare și meditație ghidată integrativă.

Acest atelier este PENTRU TINE dacă:
💜 ai nevoie de niște timp pentru tine, cu tine;
💚 vrei să mai descoperi ceva despre tine;
🧡 vrei să te joci;
💛 vrei să te relaxezi;
💙 vrei să te conectezi la experiență de grup

FACILITATORI

Ana Crețu – actriță și consilier de dezvoltare personală, fondatoarea atelierelor Dare to drama. Experiența sa include lucrul cu adolescenți și adulți ca trainer în ateliere de jocuri teatrale pentru dezvoltare personală.

Ana Silivaș – coach, trainer și psihoterapeut în formare. Pregătirea ei este în zona de Coaching, NLP Rezonanz, Psihoterapie Integrativă și în ultimii ani în zona de lucru cu corpul prin tehnici de reducere a stresului (Trauma and Stress Release Exercise), Psihoterapie prin Dans și Mișcare și Somatic Experiencing® (în formare)

CONTRIBUȚIA TA: 200 de lei
Pentru înscriere, trimite un mail la daretodrama@gmail.com. Înscrierea este confirmată prin achitarea taxei de participare.
Locurile sunt limitate pentru că vrem să fie o experiență intimă și valoroasă.

*** Pentru siguranța participanților, spațiul de mișcare și interacțiunile dintre participanți există și se întâmplă în concordanță cu reglementările în vigoare în ceea ce privește igiena și distanțarea socială.

Select Language »