Sambata 04.06.22,
14:15-16:00 | Sala 1,
Conectare cu Arhanghelii – Atelier de spiritualitate

Draga suflet frumos si luminos te invit alaturi de mine la atelierul de spiritualitate in care ne vom conecta la energia blanda si iubitoare a Arhanghelilor: Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel. Iti voi prezenta pe scurt ierarhia angelica si unele caracteristici ale acestor patru Arhangheli. Aici vei experimenta conexiunea cu energia lor binefacatoare cu ajutorul unor invocatii si meditatii ghidate. Fiintele angelice sunt bucuroase sa ne ajute de fiecare data cand le chemam cu vocea calda a inimii noatre spirituale si noi ne simtim recunoscatori pentru ajutorul si sustinerea lor.

Acest atelier este pentru tine daca:
Vrei sa experimentezi conexiunea cu Arhanghelii
Vrei sa constientizezi si sa eliberezi emotiile si gandurile care te blocheaza
Vrei sa te relaxezi,sa aduci o stare de bine si calm in fiinta ta
Vrei sa-ti largesti orizontul cunoaterii tale si sa te dezvolti pe calea spirituala

Ce vom face?
Ne vom prezenta, ne vom deschide inima si ne vom conecta la energia sufletului cu ajutorul unor exercitii de respiratie si a unei meditatii scurte.
Acesta este un atelier de spiritualitate in care informatiile primite despre Arhanghelii Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel vor fi implementate in fiinta noastra cu ajutorul unor scurte invocatii si apoi exprimam ceea ce simtim.
Vom face o meditatie ghidata cu acesti Arhangheli si primim mesaje de la ei cu ajutorul cardurilor de oracol.
Surpriza – o sedinta privata gratuita de terapie cu Arhangheli (prin tragere la sorti)

Cand si cum?
Vino cu inima deschisa si cu haine comode.
Sambata 4 iunie 2022 ora 14:15 la Sambodhi Studio din Str.Popa Rusu Nr.16A Bucuresti
Vino cu 10-15 minute inainte ca sa te acomodezi cu spatiul.

Contributie: Donatie
Plata se face in avans prin transfer bancar.
Relatii pe whatsapp 0765025602 sau email ralucaluiza84@yahoo.com

Facilitator: Raluca Luiza Tanase
Raluca Luiza Tanase este un suflet luminos care paseste de cativa ani pe calea spiritualitatii participand la multe cursuri, sesiuni de meditatie, de yoga, qi gong, tai chi precum si ateliere pe diferite teme pentru care este profund recunoscatoare tuturor oamenilor si ajutoarelor divine care au contribuit la evolutia ei.In ultimii doi ani a primit initieri Reiki Usui, Reiki Violet Flame devenind Maestru, Preot in Ordinul Lui Zamilxe 1,2. Anul trecut a simtit chemarea ingerilor motiv pentru care a inceput sa citeasaca despre ei si a facut mai multe initieri cu Arhangheli. Toate acestea au ajutat-o sa constientizeze,sa alchimizeze energiile si sa-si vindece sufletul,mintea si corpul.Cunoscand beneficiile acestor energii binefacatoare doreste sa ajute cat mai multi oameni sa duca o viata mai buna si mai implinita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *